hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Terveystuotteet (9 kpl)

Lady Prelox® ravintolisä 60 tabl.

Lady Prelox® ravintolisä 60 tabl.

45,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Lady Prelox® Naisille, jotka haluavat enemmän. Ravintolisä luonnonmukaisista ainesosista, tieteen myötävaikutuksella. Sisältää L-arginiinia, L-Sitrulliinia, Pycnogenolia® sekä Rosvita® ruusunmarjauutetta. Annostus: 2 tablettia päivässä mielellään ruokailun yhteydessä. Ei suositella käytettäväksi raskauden eikä imetyksen aikana. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisällä ei tule korvata monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytys: Huoneenlämmössä, suojassa suoralta auringonvalolta. Säilytä tuote pienten lasten ulottumattomissa.

Ainesosat: Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), L-arginiini HCL, L-Sirtulliini, Rosvita® ruusunmarjauute (Rosa canina), paakkuuntumisenestoaine (trikalsiumfosfaatti), Pycnogenol® rannikkomännyn kuoriuute, paakkuuntumisenestoaineet (silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), pintakäsittelyaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), väri (titaanioksidi), pintakäsittelyaineet (talkki, maltodekstriini, keskipitkäketjuisia rasvahappoja), väri (punajuurijauhe).

Mezina Pro-Staminus 60 tabl

Mezina Pro-Staminus 60 tabl

24,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Pro-Staminus tukee miesten eturauhasen hyvinvointia, mieskuntoa, hiustenkasvua sekä veren testosteronitason pysymistä normaalina. Tehoaineina isot annokset granaattiomenaa, kurpitsan- ja pellavansiementä sekä niiden vahvoja antioksidantteja. Lisäksi miehelle tärkeimmät suojaravinteet D ja E-vitamiinit sekä sinkkiä ja seleeniä. Pro-Staminus on markkinoiden monipuolisin ja vahvin miestentuote. Kehitetty keski-iän ylittäneille miehille suurentuneen eturauhasen aiheuttamiin virtsaamishäiriöihin, katkonaiseen virtsaamiseen ja lisääntyneeseen virtsaamisentarpeeseen, joka mahdollisesti juoksuttaa vessassa kesken unien. Tukee myös normaalia hiustenkasvua ja vastustuskykyä. Annos kaksi tablettia vuorokaudessa.

Tuoteinfo:

Pro-Staminus tukee miesten eturauhasen hyvinvointia, mieskuntoa, hiustenkasvua sekä veren testosteronitason pysymistä normaalina. Tehoaineina isot annokset granaattiomenaa, kurpitsan- ja pellavansiementä sekä niiden vahvoja antioksidantteja. Lisäksi miehelle tärkeimmät suojaravinteet D ja E-vitamiinit sekä sinkkiä ja seleeniä. Pro-Staminus on markkinoiden monipuolisin ja vahvin miestentuote. Kehitetty keski-iän ylittäneille miehille suurentuneen eturauhasen aiheuttamiin virtsaamishäiriöihin, katkonaiseen virtsaamiseen ja lisääntyneeseen virtsaamisentarpeeseen, joka mahdollisesti juoksuttaa vessassa kesken unien. Tukee myös normaalia hiustenkasvua ja vastustuskykyä. Annos kaksi tablettia vuorokaudessa.

Prostasin Granaattiuute -lykopeeni -sinkkitabletti 60 tabl.

Prostasin Granaattiuute -lykopeeni -s...

Prostasin sisältää vahvoja antioksidantteja miehiseen hyvinvointiin.Granaattiomena (Punica granatum) on tunnettu terveyspommi, jota on käytetty vuosisatojen ajan moniin terveyttä tukeviin tarkoituksiin. Käytännön kokemusten ja tieteellisten tutkimusten perusteella granaattiomenan lupaavimmat käyttökohteet ovat erityisesti eturauhasen hyvinvointi, mutta myös sydän- ja verisuoniterveys. Lykopeeni ja sinkki tukevat erinomaisesti granaattiomenan monipuolisia vaikutuksia eturauhasen hyvinvointiin.

Tuoteinfo:

Miehiseen hyvinvointiin. 2 tablettia päivässä.

3,0 / 5
Vain myymälässä
Roseberry -ravintolisä virtsateiden hyvinvointiin

Roseberry -ravintolisä virtsateiden h...

Roseberry on monipuolinen yhdistelmävalmiste elimistön luonnolliseen hyvinvointiin ja virtsateiden luonnonmukaiseen itsehoitoon. Roseberry sisältää vahvan Amerikankarpalon lisäksi luonnon antibakteerista hibiscusta ja runsaasti C-vitamiinia. Hibiscus taistelee bakteereita vastaan luonnon antibakteerisilla ominaisuuksilla. Amerikankarpalon proantosyanidit (PAC) auttavat estämään bakteereiden kiinnittymistä virtsateihin. C-vitamiini tukee vastustuskykyä ja ylläpitää virtsan happamuutta, jolloin bakteerien elinolosuhteet heikkenevät.

Tuoteinfo:

Kolmivaikutteinen Roseberry virtsateiden luonnolliseen hyvinvointiin. Annostus: 2-3 tablettia iltaisin runsaan nesteen kera. Roseberryä voi käyttää kuurina sekä jatkuvassa käytössä ennaltaehkäisemään virtsatietulehduksia. Roseberry soveltuu myös lääkekuurin aikana.

Vain myymälässä
Menomax for Ladies -vaihdevuosia tasapainottavat hopeiini-fytoestrogeenitabletit

Menomax for Ladies -vaihdevuosia tasa...

Menomax humalauutetabletit sisältävät standardoitua, tutkittua humala-kasvista eristettyä Lifenol(R)-uutetta, jonka merkittävin vaikuttava yhdiste on 8-prenyylinaringeniini eli hopeiini. Se on luonnon fytoestrogeeni, joka tasapainottaa ravitsemuksellisesti naisen hormonitoimintaa vaihdevuosien aikana. Lähes 80 % naisista hakee lievitystä vaihdevuosiongelmiinsa. Stressaava elämä tuntuu lisäävän oireilua. Lifenol(R) humalauute on hyvä tyypillisiin vaihdevuosioireisiin kuten kuumiin aaltoihin, hikoiluun ja ärtyisyyteen. Lisäksi se sopii erityisesti niille, joilla on myös uni- tai nukahtamishäiriöitä ja jotka tarvitsevat rauhoittavaa vaikutusta. Humalauutteen rauhoittava ja unta antava vaikutus helpottaa myös mielialan vaihteluita, lisää keskittymiskykyä ja vähentää ärtyisyyttä, sillä unen määrä ja laatu vaikuttavat suoraan mielialaan. Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää standardoitua Lifenol(R) humalauutetta 120 mg, jossa hopeiinia 192 µg. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton ravintolisä.

Tuoteinfo:

Humala-kasvista eristetty, standardoitu ja tutkittu laadukas Lifenol(R) -uute sisältää hopeiini-fytoestrogeenia, joka tukee naisen hormonaalista toimintaa. Luonnollinen ja tehokas vaihtoehto tasapainottamaan vaihdevuosia. Annostus: 1 tabletti päivässä. Tuotetta ei tule käyttää raskauden aikana eikä jos sairastaa tai on sairastanut syöpää.

3,0 / 5
Vain myymälässä
Menowell 45+  -hormonien heilahteluihin ja luuston hyvinvointiin aikuiselle naiselle

Menowell 45+ -hormonien heilahteluih...

19,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Menowell 45+ sisältää kolmea naisen hormonitoimintoja tasapainottavaa ja jokapäiväistä elämää helpottavaa kasviperäistä vaikuttavaa ainetta, joiden avulla kuukaudet ja vuodet kuluvat tasaisemmin. Tribulus terrestris -uute edistää aivolisäkkeen luteinisoivan hormonin tuotantoa, mikä vaikuttaa lisämunuaisen kuoren testosteronieritykseen ja tasoittaa hormonaalisesti. Pellavauutteen lignaaneista muodostuvat yhdisteet tasapainottavat hormonitoimintoja sekä vaikuttavat hyödyllisesti luuston aineenvaihduntaan ja veren kolesterolitasoihin. Lignaanit ovat tehokkaita kasviantioksidantteja ylläpitäen solujen nuorekkuutta. Lignaanit edistävät sydämen ja verisuoniston terveyttä. Soijan isoflavonit ovat tärkeitä kasviestrogeeneja, jotka tasaavat hormonaalisesti sekä ovat hyväksi luustolle. Kalsium ja D-vitamiini varmistavat luuston vahvana pysymistä. Vuorokausiannos 1-2 tablettia sisältää kalsiumia 200 - 400 mg, D3-vitamiinia 2,5 - 5 mcg, Tribulus terrestris -uutetta 125 - 250 mg, jossa protodioskiineja 12,5 - 25 mg, pellavansiemenen kuoriuutetta 75 -150 mg, jossa lignaaneja 15 - 30 mg, soijaisoflavoneja 10 - 20 mg. Laktoositon, hiivaton ja gluteeniton ravintolisä.

Tuoteinfo:

Hormonien heilahteluihin aikuiselle naiselle luonnon tehoaineet Tribulus terrestris-uute, pellavauute, soijaisoflavonit. Mukana lisäksi kalsium ja D-vitamiini luustoa lujittamaan. Annostus: 1 tabletti 1-2 kertaa päivässä.

4,4 / 5
X-Potens Tribulus 500 -mieskuntoa, kestävyyttä ja viriliteettiä lisäävät Tribulus terrestris -uutetabletit

X-Potens Tribulus 500 -mieskuntoa, ke...

X-Potens Tribulus 500 sisältää Tribulus terrestris –uutetta, jossa on vaikuttavina aineina steroidaalisia saponiineja, mm. protodioskiineja. Yhdessä tabletissa on 500 mg Tribulus terrestris –uutetta ja 50 mg protodioskiineja. Tribulus terrestris eli okarennokki on Välimeren alueelta kotoisin oleva kasvi, jota on käytetty vuosisatoja Kiinassa mm. maksan, munuaisten, sydämen, verisuoniston ja immuunijärjestelmän hyväksi. Sen vaikutukset hormonitoimintaan ja lihasvoimaan havaittiin ensin Itä-Euroopassa. Tribulus terrestris lisää aivolisäkkeen luteinisoivan hormonin (LH) tuotantoa. Luteinisoiva hormoni puolestaan säätelee testosteronin tuotantoa kiveksissä. Kohonnut testosteronitaso lisää lihasten proteiinisynteesiä, minkä johdosta lihakset kasvavat nopeammin ja voima niissä lisääntyy.Testosteroni myös nopeuttaa palautumista urheilusuorituksissa. Naisen elimistössä Tribulus terrestris vaikuttaa samoin kiihdyttäen aivolisäkkeen luteinisoivan hormonin eritystä. Naisilla tämä lisää testosteronin muodostumista lisämunuaisen kuorikerroksessa. Tribulus terrestris edistää seksuaalista halua naisilla, joilla haluttomuuden taustalla on hormonaalisia tekijöitä. Samoin vaihdevuosien aikaan Tribuluksesta saattaa olla hyötyä tasaavana tekijänä. Naisille suositellaan kuuriluontoisesta käyttöä enintään 2 kuukauden jaksoissa. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Laktoositon, hiivaton ja gluteeniton ravintolisä.

Tuoteinfo:

Tribulus terrestris -ravintolisä mieskuntoa, lihasvoimaa, kestävyyttä ja viriliteettiä lisäämään. Annostus: Aikuisille ensimmäisen kuukauden ajan 1 tabletti 2 kertaa päivässä, jatkossa 1 tabletti päivässä. Naisille suositellaan kuuriluontoista käyttöä enintään 2 kuukauden jaksoissa.

Vain myymälässä
Prelox -ravintolisä

Prelox -ravintolisä

38,20
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Prelox – mieskuntoa ja elinvoimaa. Prelox on ainutlaatuinen, patentoitu ravintolisä, joka sisältää Pycnogenolia ja L-Arginiinia. Prelox ravitsee tehokkaasti typpioksidin tuotantoa elimistössä. Typpioksidi auttaa verisuonia laajentumaan, jolloin erektion saaminen ja ylläpitäminen helpottuu. Yli 80% tutkimuksiin osallistuneista miehistä olivat tyytyväisiä Preloxiin.

Tuoteinfo:

Prelox sopii jatkuvaan käyttöön.

Urisan -karpalouute-inuliinitabletit virtsateiden hyvinvointiin

Urisan -karpalouute-inuliinitabletit...

16,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Virtsatieongelmat ovat kiusallinen vaiva, jota esiintyy yleisimmin naisilla mutta jossain määrin myös miehillä. Naisilla vaihdevuosien aikana ja niiden jälkeen limakalvojen vastustuskyky saattaa heikentyä ja virtsatieongelmat lisääntyä. Karpalomehua on jo pitkään käytetty luontaisena tapana huolehtia virtsateiden hyvinvoinnista. Karpalomehun teho perustuu sen sisältämien antimikrobisten eli bakteerien kasvua vähentävien aineiden vaikutukseen. Karpalo on hyvin hapan marja, mistä on etua virtsateille. Se auttaa alentamaan virtsan pH:ta ja siten heikentää haitallisten bakteerien kasvuolosuhteita. Urisan karpalo-inuliinitabletit sisältävät patentoitua Cran Max(R) karpalouutetta, jonka valmistuksessa on hyödynnetty koko marja. Uutteen tehoaineet ovat 34 kertaa tiiviimmässä muodossa kuin tuoreissa karpaloissa ja sen antioksidatiivinen aktiivisuus on kolme kertaa vahvempi kuin karpalomehulla. Karpalon bioaktiiviset ainesosat suojaavat virtsateiden limakalvoja ja estävät bakteerien tarttumista virtsarakon seinämiin. Inuliini puolestaan on luontainen prebiootti, joka ylläpitää suoliston hyvää bakteerikantaa ja antaa elinvoimaa suoliston hyötybakteereille. Sikurijuuresta uutettu inuliini edistää terveydelle hyödyllisten Bifido-bakteerien kasvua suolistossa ja puhdistaa suolistoa vähentäen haitallisia suolistobakteereja. Urisan-tabletit ovat helppo tapa huolehtia virtsateiden hyvinvoinnista ja ne sopivat kaikenikäisille naisille ja miehille. Vuorokausiannos 2 tablettia sisältää Cran Max(R) karpalouutetta ja 960 mg inuliinia. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton ravintolisä.

Tuoteinfo:

Karpalo-inuliinivalmiste virtsateiden hyvinvointiin. Annostus: 2 tablettia päivässä.

Sivun alkuun