hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Terveystuotteet (12 kpl)

Mivitotal Flex -monivitamiini-kivennäisainevalmiste 500 ml

Mivitotal Flex -monivitamiini-kivennä...

24,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Mivitotal Flex on piristävä ja energisyyttä lisäävä monivitamiini. Mivitotal Flex sopii kaikille, jotka haluavat tasapainottaa ja täydentää ravintoaineiden saantia. Nestemäisenä se on helppo nauttia ja se imeytyy nopeasti.Sopii erityisesti kuntoilijoille, urheilijoille, raskasta työtä tekeville ja toipilaille sekä kaikille, jotka tuntevat tarvitsevansa lisää energiaa. Mivitotal Flexin koostumukseen on lisätty kolme ravintoainetta: riboosi, L-karnitiini ja L-tauriini. Laktoositon, sokeriton, hiivaton ja luontaisesti gluteeniton.

Tuoteinfo:

Mivitotal Flex 500 ml Monivitamiini-kivennäisainevalmiste. Annostus: 30 ml päivässä aterian yhteydessä. Voidaan sekoittaa veteen tai mehuun .

Argimax -typpioksidin tuotantoa, lihasten voimaa ja suorituskykyä lisäävät arginiinitabletit

Argimax -typpioksidin tuotantoa, liha...

30,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Argimax tabletit sisältävät 1000 mg L-arginiinia yhdessä tabletissa. Arginiini on aminohappo, joka edistää typpioksidin tuotantoa. Typpioksidi toimii elintoimintoja säätelevänä välittäjäaineena. Se mm. laajentaa verisuonia, mikä on välttämätöntä kudosten hapensaannin turvaamiseksi rasituksen yhteydessä esim. urheiltaessa. Arginiini on tärkeää lihasten energian tuotannolle sekä sydämen ja verisuoniston hyvinvoinnille. Arginiini myös lisää seksuaalista halukkuutta ja kykyä sekä miehillä että naisilla. Argimax ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton ravintolisä.

Tuoteinfo:

Arginiini-ravintolisä antamaan uutta energiaa ja voimaa. Annostus: 1-3 tablettia päivässä sisältää 1000 - 3000 mg L-arginiinia. Ei suositella raskaana oleville, imettäville eikä kasvuikäisille. Arginiini saattaa laskea verenpainetta. Henkilöiden, joilla on matala verenpaine, on hyvä ottaa se huomioon.

4,0 / 5
Mivitotal Flex -monivitamiini-kivennäisainevalmiste 1000 ml

Mivitotal Flex -monivitamiini-kivennä...

38,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Mivitotal Flex on piristävä ja energisyyttä lisäävä monivitamiini. Mivitotal Flex sopii kaikille, jotka haluavat tasapainottaa ja täydentää ravintoaineiden saantia. Nestemäisenä se on helppo nauttia ja se imeytyy nopeasti. Sopii erityisesti kuntoilijoille, urheilijoille, raskasta työtä tekeville ja toipilaille sekä kaikille, jotka tuntevat tarvitsevansa lisää energiaa. Mivitotal Flexin koostumukseen on lisätty kolme ravintoainetta: riboosi, L-karnitiini ja L-tauriini. Näiden ravintoaineiden ansiosta Mivitotal Flex on erinomainen energianlähde, jolla on nopeasti piristävä vaikutus. Laktoositon, sokeriton, hiivaton ja luontaisesti gluteeniton.

Tuoteinfo:

Mivitotal Flex 1000 ml Monivitamiini-kivennäisainevalmiste. Annostus: 30 ml päivässä aterian yhteydessä. Voidaan sekoittaa veteen tai mehuun .

4,5 / 5
Mivitotal Plus -monivitamiini-kivennäisainevalmiste 1000 ml

Mivitotal Plus -monivitamiini-kivennä...

34,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Mivitotal Plus on laaja-alainen ravintolisä, jonka avulla on helppo täydentää kattavasti ravintoaineiden saantia. Nestemäisenä se on helppo nauttia ja se imeytyy nopeasti. Se sisältää yli 100 elimistölle tärkeää ravintoainetta ja on yksi täysipainoisimmista ravintolisistä markkinoilla. Sopii kaikille, jotka haluavat tasapainottaa ja täydentää ravintoaineiden saantia. Sen koostumukseen kuuluu vitamiineja, mineraaleja, vesiliukoista ubikinonia (Q10), aminohappoja, sinimailaista, psylliumia ja bioflavonoideja. Mivitotal Plussan koostumusta on vahvistettu aminohappo L-tyrosiinilla. Laktoositon, sokeriton, hiivaton ja luontaisesti gluteeniton.

Tuoteinfo:

Mivitotal Plus 1000 ml Monivitamiini-kivennäisainevalmiste. Annostus: 30 ml päivässä aterian yhteydessä. Voidaan sekoittaa veteen tai mehuun.

Via Naturale Hyvän Olon Melatoniini 90 tabl / 42 g

Via Naturale Hyvän Olon Melatoniini 9...

Hyvän Olon Melatoniini on vahva melatoniinivalmiste, joka auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittää aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Suositeltu vuorokausiannos sisältää 1,5 mg melatoniinia. Aikuisille tarpeen mukaan 1 tabletti 1-2 tuntia ennen nukkumaanmenoa. Ravintolisä on makeuttamaton, gluteeniton, säilöntäaineeton, kotimainen avainlipputuote. Melatoniini on aivojen tuottama pimeähormoni, joka säätelee unen vuorokausirytmiä. Sen erittyminen alkaa hämärän tullessa, pitoisuus veressä on korkeimmilllaan aamuyöstä ja vähenee aamua kohti. Melatoniinin erittymistä ja unirytmiä voivat häiritä mm. matkustaminen, vaihdevuodet, sairaudet ja lääke-aineet, jolloin yöuni muuttuu häiritsevän katkonainaiseksi.

Vain myymälässä
Reformi NoseOil A nenäsuihke 10 ml

Reformi NoseOil A nenäsuihke 10 ml

9,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Reformi NoseOil 10 ml nenäsuihke kosteuttamaan ja hoitamaan nenän kuivia limakalvoja. Suihke edistää nenän epiteelin uusiutumista ja on suunniteltu vaikuttamaan pitkäaikaisesti nenän limakalvoilla.
Nenäsuihketta käytetään kosteuttamaan ja hoitamaan nenän kuivia limakalvoja, joita aiheuttavat mm. kuiva huoneilma, pakkanen, ilmastointi, nuha, tupakointi ja tietyt lääkkeet.

Ginseng Strong 200mg 60 tabl

Ginseng Strong 200mg 60 tabl

Ginseng Strong on valmistettu aidosta Panax Ginseng rad.-ginseng -juuriuutteesta.

Tuoteinfo:

Ginseng on vanha, Kiinassa arvostettu kasvi, jonka käytöstä on pitkät perinteet. Sitä on käytetty piristävän vaikutuksensa myötä tehostamaan henkistä ja fyysistä suorituskykyä.

Vain myymälässä
Carolus Mixtura yskänsiirappi

Carolus Mixtura yskänsiirappi

Yskänrohto hengitysteille ja kurkulle.Kahdeksan hyvin tutkittua yrttiä jotka vaikuttavat sekä ylä- että alahengitysteihin. Pii ja karmelloosi suojaavat limakalvoja. Mikroskooppisen pienet piioksidihiukkaset omaavat erikoisen sähköisen ominaisuuden, jonka avulla ne pystyvät tarttumaan ärtyneen limakalvon suojaksi.Kihokki (Drosera rotundifolia) on tärkeä rohdoslääke. Kihokki sisältää mikrobeja tuhoavia aineita. Lakritsi (Glygyrrhiza glabra) on yksi tunnetuimmista yrttilääkinnässä ja yskänlääkkeissä käytetyistä rohdoksista. Sitä voidaan erinomaisesti yhdistää muihin yrtteihin. Se häivyttää karvaampien yrttien makua. Lakritsi on makea olematta sokeria. Suun ja nielun desinfioinnissa käytettäviä haihtuvia öljyjä: piparminttu ja salvia.Rauhoittavasti vaikuttavia haihtuvia öljyjä: laventeli ja neilikka. Lisäksi anis- ja timjamiöljyjä.


Tuoteinfo:

Kihokki-yrttivalmiste hengitysteille ja kurkulle. Carolus Mixtura on kahdeksan yrtin valmiste nautittavaksi yskän ja nuhan aikana. Vaikuttavia aineita ovat mm. kihokkiuute, lakritsisiirappi, piparminttuöljy, anisöljy, timjamiöljy, neilikkaöljy, laventeliöljy ja salviaöljy. Tuote on sokeriton, alkoholiton, gluteeniton ja laktoositon. Suositeltava annos: 5-10 ml (1-2 teelusikallista) 3-4 kertaa/vrk tarpeen mukaan. Annetaan vaikuttaa suussa 2-3 minuuttia ennen nielemistä, että haihtuvat öljyt irtoavat kantaja-aineesta ja pääsevät mahdollisimman hyvin vaikuttamaan hengitysteihin. Suositeltu vuorokausiannos (15 - 20 ml) sisältää: Kihokkiuutetta 1500 - 2000 mg (vastaa tuoretta kihokkia 1800 - 2400 mg), lakritsisiirappia 1500 - 2000 mg, piioksidia 465 - 620 mg, karmelloosia 57 - 68 mg, piparminttuöljyä 37 - 50 mg, anisöljyä 20 - 27 mg, timjamiöljyä 4 - 5 mg.Käyttövinkki: Carolus Mixtura. Kun yskän oireet ilmaantuvat ½ - 2 tl useita kertoja päivässä. esim 2 tunnin välein muutaman päivän ajan. Jatkossa 1 tl 1-3 kertaa päivässä. Pidetään suussa n. 2 min ennen nielemistä. Noudata pakkauksen annostusohjeita.

Vain myymälässä
Iocidin+  vastustuskykyä lisäävä ravintolisä

Iocidin+ vastustuskykyä lisäävä ravi...

Lisää tehoa vastustuskyvyllesi. Auttaa häätämään hiivaa. Oliivinlehtiuutteen mikro-organismeja estävä vaikutus johtuu sen sisältämistä kasvifenoleista – oleuropeiinista, joka voi muuttua entsymaattisesti kalsium-eleonaatiksi ihmisen elimistössä. Oleuropeiinilla on antioksidatiivisia ominaisuuksia. Greippiöljy.Greippiöljyuute on laaja kirjonen pieneliöiden kasvua hillitsevä luonnonaine. Greippiöljy sisältää bioflavonoideja ja glyskosideja. Greippiöljyn vaikutus suoliston hyvinvointiin on tunnettu jo yli 20 vuotta. Oreganoöljy. Oreganokasvin öljyistä noin 70 % on fenolisia yhdisteitä. Oreganoöljyä käytetään elintarviketeollisuudessa estämään ruokaa pilaavien bakteerien ja hiivojen kasvua.


Tuoteinfo:

Ravintolisä.Oliivinlehtiuutteen, oreganoöljyn ja greippiöljyn vaikutuksia terveyttä uhkaaviin bakteereihin, viruksiin, homesieniin ja hiivoihin on laajalti tutkittu. Flunssan ensioireisiin, 2 kapselia 3 kertaa päivässä kunnes oireet helpottavat. Jatkossa yksi kapseli päivässä immuunipuolustuksen tueksi. Suoliston hyvinvointiin 3x2 kapselia päivässä kahden viikon ajan, jonka jälkeen 2 kapselia päivässä, kunnes oireet helpottavat. Virtsateiden hyvinvointiin, Iocidin plus- akuutit vaivat: 2 kapselia 3kertaa päivässä kunnes oireet helpottavat. Ennaltaehkäisevästi 1 kapseli päivässä.

Vain myymälässä
Frantsilan Kylmänroppi yrttiuute

Frantsilan Kylmänroppi yrttiuute

Kylpänroppi on tuote vilustumisoireisiin. Flunssan ja vilustumisen ensioireisiin ja flunssan varsinaiseen hoitoon. Ulkoisesti huulirupiin, herpekseen sekä kurlaukseen kurkkukivussa.Yrttiuutteena sen etu tabletteihin ja kapseleihin on se, että uute imeytyy aina toisin kuin tabletti tai kapseli, jotka saattaavat mennä elimistön läpi imeytymättä. Lisäksi uute ei sisällä ylimääräisiä lisäaineita tai tabletoinnin apuaineita. Frantsilan Suomessa valmistama yrttivalmiste suomalaisista luomuyrteistä.

Tuoteinfo:

Kylpänropin annostus aikuiselle 15-20 tippaa 2-5 kertaa päivässä veden kera. Vilustumisen alukuvaiheessa useamminkin. Lapsilla annostus 1 tippa/ikävuosi 2-5 kertaa päivässä veden kera. Ulkoisesti suoraa herpekseen. Kurkun kurlauksessa veteen laimennettuna 1:1.

Vain myymälässä
Sivun alkuun