{}

Terveystuotteet (58 kpl)

Solgar Metyylikobalamiini 1000 ug 30 imeskelytablettia

Solgar Metyylikobalamiini 1000 ug 30...

19,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Metyylikobalamiini on aktiivinen muoto B12-vitamiinista, jota elimistö voi käyttää heti hyväkseen. B12-vitamiini on tärkeä normaalille energia-aineenvaihdunnalle, hermoston toiminnalle, psykologisille toiminnoille, immuniteetille ja punasolujen muodostukselle. B12-vitamiini vähentää väsymystä ja uupumusta, jotka ovat ensimmäisiä merkkejä mahdollisesta B12-vitamiinin puutoksesta. B12-vitamiinin puutoksen riskiryhmiä ovat erityisesti vegaanit ja seniori-ikäiset. Myös eräät lääkkeet, kuten happosalpaajat voivat aiheuttaa B12-vitamiinin puutosta.

Terranova Life Drink 227 g

Terranova Life Drink 227 g

35,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Terranova Life Drink on superfoodia sanan varsinaisessa merkityksessä! Se
on kehitetty sinulle, joka haluat valita luonnollisen ja kokonaisvaltaisen tavan ylläpitää terveyttäsi. Life Drink on myös helppokäyttöinen: et tarvitse sheikkeriä tai mixeriä sekoittamiseen vaan muutama pyöräytys tavallisella lusikalla riittää. Life Drink
sisältää mm. runsaasti kasviproteiinia, luomulaatuisia tuorepakastekuivattuja kasvi-, marja- ja sienijauheita, tiivistettyä täysruokaa ja muita luonnollisia ruuan aktiivisia ainesosia
sekä ruuansulatusentsyymejä, maitohappobakteereja, rasvahappoja ja kuituja – 100 % lisäaineettomasti.

Solgar Asetyyli-L-Karnitiini 250 mg 30 kaps

Solgar Asetyyli-L-Karnitiini 250 mg 3...

21,20
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

L-Karnitiini aminohappoa tarvitaan rasvahappojen vientiin solujen sisälle. Sitä tarvitaan erityisesti paljon energiaa kuluttavissa elimissä, kuten sydämessä, aivoissa, lihaksistossa ja maksassa. Asetyyli L-karnitiini läpäisee helpommin solukalvot kuin tavallinen L-karnitiini siksi se pääsee myös aivoihin ja keskushermostoon paremmin kuin tavallinen L-Karnitiini. Asetyyli-L-Karnitiinia tarvitaan muun muassa asetyylikoliinin muodostukseen aivoissa.

Solgar L-Arginiini 500 mg 50 kaps

Solgar L-Arginiini 500 mg 50 kaps

13,70
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

L-Arginiini on ehdollisesti välttämätön aminohappo, jota elimistö pystyy valmistamaan suotuisissa olosuhteissa, mutta josta voi joskus tulla puutosta. L-Arginiini vaikuttaa typpioksidin tuotantoon, jolla on tärkeä verisuonia säätelevä vaikutus. L- Arginiinia tarvitaan myös ureasyklissä, jossa elimistössä muodostuva virtsahappo poistetaan virtsan kautta. Solgar L-Arginiini on vapaassa muodossa oleva hyvin imeytyvä aminohappo, jota ei ole sidottu suolamuotoon.

Solgar L-Glutamiini 500 mg 50 kaps

Solgar L-Glutamiini 500 mg 50 kaps

16,60
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

L-Glutamiini on yleisin aminohappo ihmisen elimistössä. Se on tärkeä typpiaineenvaihdunnassa ja sitä tarvitaan nopeasti jakautuvien solujen polttoaineena, joita on erityisesti suolistossa. Vaikeissa kehon stressitilanteissa glutamiini on ensimmäinen aminohappo, josta voi tulla puutos. Keho käyttää L-Glutamiinia ylläpitämään vastustuskykyä ja kudosten korjausmekanismeja.

Via Naturale Hyvän Olon Melatoniini 1,5 mg 30 tabl.

Via Naturale Hyvän Olon Melatoniini 1...

10,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Melatoniini on aivojen tuottama pimeähormoni, joka säätelee unen vuorokausirytmiä. Melatoniinin erittyminen alkaa hämärän tullessa ja sen pitoisuus veressä on korkeimmilllaan aamuyöstä. Melatoniinin erittymistä ja unirymiä voi häiritä mm. matkustaminen, vaihdevuodet, sairaudet ja lääke-aineet, joilloin yöuni muuttuu häiritsevän katkonainaiseksi. Hyvän Olon Melatoniinia käytetään korjaamaan unirytmi ja vähentämään mm. jet lagin aiheuttamia oireita.

Tuoteinfo:

Melatoniin on unen vuorokausirytmiä säätelevä aine, jota aivot tuottavat luonnostaan. Sen erittyminen voi kuitenkin häiriintyä kesäisin ja vaihdevuosien aikana, sekä vuorotyön tai matkustamisen seurauksena. Hyvän Olon Melatoniini tabletti sisältää melatoniinia 1,5 mg ja sitä käytetään korjaamaan unirytmi ja vähentämään mm. jet lagin aiheuttamia oireita. Annostus 1 tabl. tunti pari ennen nukkumaan menoa.

5,0 / 5
New Nordic Wonder Legs 30 tabl.

New Nordic Wonder Legs 30 tabl.

23,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

New Nordic Wonder Legs - vahva rannikkomännynkuoriuutevalmiste väsyneille ja raskailta tuntuville jaloille. Vähentämään jalkojen turvotusta ja väsymyksen tunnetta. Wonder Legs™ -tabletit sisältävät luontaisia proantosyanidiineja (OPG), jotka voivat helpottaa raskailta tuntuvia ja väsyneitä jalkoja ylläpitämällä jalkojen hyvää verenkiertoa. Ainutlaatuinen bioaktiivinen yhdistelmä auttaa vähentämään jalkojen väsymystä ja turvotusta pitkäaikaisen istumisen tai seisomisen jälkeen. Wonder Legs –tabletit sisältävät rannikkomännyn kuoriuutetta ja punaisen viinirypäleen lehtiuutetta. C-vitamiini edistää verisuonten normaalia kollageeninmuodostusta.

Standardoitu rannikkomännyn kuoriuute (Pinus pinaster, Aiton), standardoitu viininlehtiuute (Vitis vinifera L.), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), C-vitamiini (askorbiinihappo), mustapippuriuute (Piper nigirum L.) pintakäsittelyaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat), sakeuttamisaine (silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi)

Ferroforte B+C -nestemäinen rauta-vitamiinivalmiste koko perheelle

Ferroforte B+C -nestemäinen rauta-vit...

14,30
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Rauta on välttämätön kivennäisaine, jota tarvitaan punasolujen muodostukseen. Hyvänmakuinen Ferroforte B + C on hyvin imeytyvä, vahva ja vatsalle ystävällinen rautavalmiste. Se sisältää rautaa hyvin imeytyvässä orgaanisessa sitraattimuodossa sekä valikoituja rautapitoisia yrttejä kuten peltokortetta, nokkosta, koivunlehteä, iisoppia, heinäratamoa ja sitruunamelissaa. Lisäksi valmisteessa on raudan imeytymiselle ja hyväksikäytölle tärkeitä B- ja C-vitamiineja. Ferroforte B+C sopii kaikille jotka tarvitsevat lisärautaa, mm. raskaana oleville ja imettäville äideille, murrosikäisille, laihduttajille, kuntoilijoille, kasvissyöjille, stressaantuneille sekä väsyneille ja toipilaille. Vuorokausiannos 15 ml sisältää rautaa 18 mg, C-vitamiinia 75 mg, B12-vitamiinia 2,5 mcg, B2-vitamiinia 1,4 mg, B6-vitamiinia 1,4 mg, B1-vitamiinia 1,1 mg, foolihappoa 200 mcg. Laktoositon, hiivaton, alkoholiton ja gluteeniton ravintolisä.

Tuoteinfo:

Nestemäinen rauta-vitamiini -ravintolisä koko perheelle. Sisältää rautaa hyvin imeytyvässä sitraattimuodossa ja rautapitoisia yrttejä, B- ja C-vitamiineja. Annostus: 15 ml päivässä ennen ateriaa. Säilyy avaamattomana huoneenlämmössä. Avattu pullo säilyy jääkaapissa 2 kk.

4,5 / 5
Kyolic jälkihajuton valkosipulitabletti

Kyolic jälkihajuton valkosipulitabletti

29,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kyolicin sisältämä ainutlaatuinen valkosipuliuute, Aged Garlic Extract (AGE), vaikuttaa hyvinvointiimme monipuolisesti. Sen on todettu tukevan ensisijaisesti elimistön omia, terveyttä edistäviä toimintoja. Osa vaikutuksista voidaan havaita verenkierrossa jo kahden tunnin kuluessa uutteen nauttimisesta. Useimmat Kyolicin vaikutukset ovat pitkäkestoisia ja edellyttävät uutteen säännöllistä käyttöä.

Tuoteinfo:

'Vastustuskyvylle, sydämmelle ja verenkierrolle. 1 tabletti päivässä.Annosta voi lisätä tilapäisen tarpeen vaatiessa 3-kertaiseksi.'

4,8 / 5
Argimax -typpioksidin tuotantoa, lihasten voimaa ja suorituskykyä lisäävät arginiinitabletit

Argimax -typpioksidin tuotantoa, liha...

30,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Argimax tabletit sisältävät 1000 mg L-arginiinia yhdessä tabletissa. Arginiini on aminohappo, joka edistää typpioksidin tuotantoa. Typpioksidi toimii elintoimintoja säätelevänä välittäjäaineena. Se mm. laajentaa verisuonia, mikä on välttämätöntä kudosten hapensaannin turvaamiseksi rasituksen yhteydessä esim. urheiltaessa. Arginiini on tärkeää lihasten energian tuotannolle sekä sydämen ja verisuoniston hyvinvoinnille. Arginiini myös lisää seksuaalista halukkuutta ja kykyä sekä miehillä että naisilla. Argimax ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton ravintolisä.

Tuoteinfo:

Arginiini-ravintolisä antamaan uutta energiaa ja voimaa. Annostus: 1-3 tablettia päivässä sisältää 1000 - 3000 mg L-arginiinia. Ei suositella raskaana oleville, imettäville eikä kasvuikäisille. Arginiini saattaa laskea verenpainetta. Henkilöiden, joilla on matala verenpaine, on hyvä ottaa se huomioon.

4,0 / 5
BioCare Body proteiini 93 % 500 mg 360 tabl.

BioCare Body proteiini 93 % 500 mg 36...

19,90
Verkkokaupassa

Norjassa kehitetyllä uudella patentoidulla 24 h-prosessilla valmistettu 93 % liukeneva ja nopeasti imeytyvä BioCare Body proteiini sopii osaksi painonpudottajan monipuolista ruokavaliota. Proteiini auttaa säilyttämään lihakset dieetin aikana. Se on gluteiiniton, sokeriton ja laktoositon. Sopii myös kala-allergikoille.

Valittu vuoden painonhallintatuotteeksi NutraIngredients Awardseissa 2016.