{}

Terveystuotteet (39 kpl)

Solgar Flavo-Sinkki (sitraatti, glukonaatti) 50 imeskelytablettia

Solgar Flavo-Sinkki (sitraatti, gluko...

7,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Vahva Solgar imeskeltävä sinkki on miellyttävän sitruunan ja limen makuinen. Tuotteen vaikutus alkaa jo suun limakalvoilla. Erityisen hyvä tuote flunssakautena ja kun vastustuskyky on heikentynyt. Sinkki vaikuttaa yli 200 entsyymin toimintaan elimistössä ja on siksi tärkeä monille elintoiminnoille, kuten näölle, hermostolle, kognitiivisille toiminnoille, immuunipuolustukselle, luuston muodostukselle, happo-emästasapainolle ja hormonitoiminnalle.

Solgar Sinkkisitraatti 30 mg 100 kaps

Solgar Sinkkisitraatti 30 mg 100 kaps

12,70
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sinkki vaikuttaa yli 200 entsyymin toimintaan elimistössä ja on siksi tärkeä monille elintoiminnoille, kuten näölle, hermostolle, kognitiivisille toiminnoille, immuunipuolustukselle, luuston muodostukselle, happo-emästasapainolle ja hormonitoiminnalle. Sinkki ylläpitää myös hiusten, kynsien ja ihon terveyttä. Sinkkisitraatti on erityisen vahva orgaaninen sinkkivalmiste kuuriluonteiseen käyttöön.

Solgar Sinkkipikolinaatti 22 mg 100 tabl

Solgar Sinkkipikolinaatti 22 mg 100 tabl

14,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sinkkipikolinaatti on parhaiten imeytyvä sinkin muoto, koska se ei tarvitse mahahappoja imeytyäkseen. Sinkkipikolinaatti on erityisen hyvä kohottamaan vastustuskykyä. Sinkki vaikuttaa yli 200 entsyymin toimintaan elimistössä ja on siksi tärkeä monille elintoiminnoille, kuten näölle, hermostolle, kognitiivisille toiminnoille, immuunipuolustukselle, luuston muodostukselle, happo-emästasapainolle ja hormonitoiminnalle. Sinkki ylläpitää myös hiusten, kynsien ja ihon terveyttä.

Bio-Kromi®  -orgaaninen kromi, ravintolisä

Bio-Kromi® -orgaaninen kromi, ravint...

16,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Bio-Kromi® ChromoPrecise® orgaaninen kromi 100μg. Verensokerin tasapainoon. Kromi edistää veren sokeritasojen pysymistä normaalina. Annostus: 1 tabletti päivässä Säilytys: Huoneenlämmössä, suojassa suoralta auringonvalolta. Säilytä pienten lasten ulottumattomissa. Ravintolisällä ei tule korvata monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Ainesosat: Kromilla rikastettu hiiva (ChromoPrecise® orgaaninen kromi), kiinteyttämisaine (maltodekstriini), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaine (talkki), pintakäsittelyaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), kiinteyttämisaine (rasvahappojen magnesiumsuolat).

SelenoPrecise® -orgaaninen seleeni, ravintolisä

SelenoPrecise® -orgaaninen seleeni, r...

10,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Orgaanista seleeniä sisältävä ravintolisä. Seleeni on tärkeä entsyymien rakenneosa. Seleeni osallistuu terveen immuunipuolustuksen ja kilpirauhasen toimintaan. Seleeni suojaa DNA:ta, proteiineja sekä rasvoja härskiintymiseltä. Seleeni edistää hedelmällisyyttä Annostus: 1 tabletti vuorokaudessa. Ohjeen mukaista annosta ei saa ylittää. Säilytys: Huoneenlämmössä. Poissa lasten ulottuvilta. Ravintolisiä ei pidä käyttää monipuolisen ravinnon korvikkeena.

Ainesosat: Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), kiinteyttämisaine (dikalsiumfosfaatti), seleenihiiva SelenoPrecise, kiinteyttämisaine (piidioksidi), pintakäsittelyaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, talkki), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), väri (titaanidioksidi)

Terveyskaistan sitraattimagnesium 30 pss.

Terveyskaistan sitraattimagnesium 30...

24,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Magnesiumin merkitys elimistön normaalin toiminnan kannalta on keskeinen. Magnesium edistää lihasten ja hermoston normaalia toimintaa, auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta ja edistää luuston ja hampaiden pysymistä normaalina. B-vitamiinit auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta, edistää hermoston normaalia toimintaa, edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

4,0 / 5
Sitraatti Magnesium+ Vahva 350 mg ravintolisä 120 tabl.

Sitraatti Magnesium+ Vahva 350 mg rav...

14,25
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Magnesiumia tarvitaa moniin elimistön toimintoihin. Magnesium aktivoi satoja erilaista entsyymeja, se osallistuu mm. verensokerin säätelyyn ja sitä tarvitaan hermo-lihas -impulssien kulkemiseen sekä lihassupistukseen.

Tuoteinfo:

Sitraattimagnesium ravintolisällä tyydytät magnesiumtarpeen nopeasti - se imeytyy yhtä hyvin ruuan yhteydessä kuin tyhjään mahaan nautittuna. 2 tablettia päivässä veden kera, sisältää 350 mg magnesiumia.

4,375 / 5
Kelasin Kupari

Kelasin Kupari

6,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

'Kelasin Kupari on erinomainen valmiste kuparin saannin lisäämiseen. Kupari ja rauta ovat tiivis pari elimistön hapenkuljetuksessa. Niiden vaikutukset ovat samankaltaiset ja usein elimistömme myös tarvitsee niitä sopivasti yhdessä. Kupari on tärkeä mm. hemoglobiinin muodostuksessa ja punasolujen toiminnan ylläpitämisessä. Kuparia tarvitaan ihon ruskean pigmenttiaineen, melaniinin, rakennusaineeksi. Ihon ruskettuessa melaniinin määrä lisääntyy ja samalla kuparin tarve kasvaa. Melaniini suojaa ihoa auringon UV-säteilyltä. Kupari sopii auringonpalvojille myös siksi, että se on tärkeä antioksidantti.'

Tuoteinfo:

1 tabletti päivässä.

4,6667 / 5
Kelasin Seleeni

Kelasin Seleeni

6,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

'Kelasin Seleeni on erinomainen valmiste seleenin saannin lisäämiseen. Seleeniä tarvitaan elimistömme oman antioksidanttijärjestelmän ylläpitoon. Oma elimistömme torjuu normaalin aineenvaihdunnan tuottamia vapaita radikaaleja ns. glutationiperoksidaasi -entsyymin avulla. Seleeni on tämän entsyymin korvaamaton osa. Seleenillä on edullinen vaikutus kilpirauhashormonin aktiivisuuteen. Kilpirauhashormonit säätelevät edelleen kasvua ja elimistömme yleistä aineenvaihduntaa. Kilpirauhashormonien vähyys hidastaa aineenvaihduntaa ja laskee yleistä vireystilaa. Seleeni toimii kehomme puolustajana sitomalla verenkierrosta ja kudoksista elimistölle haitallisia raskasmetalleja. Tyypillisiä mm. kaupunki-ilman epäpuhtauksia ovat elohopea, lyijy ja kadmium.'

Tuoteinfo:

1 tabletti päivässä.

4,0 / 5
Kelasin Sinkki 200 tabl.

Kelasin Sinkki 200 tabl.

10,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

'Kelasin Sinkki on erinomainen valmiste sinkin saannin lisäämiseen. Sinkkiä tarvitaan elimistön rakennus- ja uudistumistoimintoihin. Se vaikuttaa kasvua sääteleviin entsyymeihin hormoneihin ja energia-aineenvaihduntaan. Sinkin vaikutukset näkyvät parhaiten nopeasti uudistuvien kudosten, kuten ihon, limakalvojen ja hiusten hyvinvoinnissa. Sinkkiä tarvitaan lisäksi vastustuskyvyn ylläpitoon, eturauhasen hyvinvointiin sekä pitkäketjuisten omega-3-rasvahappoja (aivoille tärkeät EPA ja DHA) rakentamiseen. Sinkin tarve lisääntyy fyysisessä rasituksessa sekä raskauden ja imetyksen aikana, jolloin kudosten uudistuminen on aktiivista.'

Tuoteinfo:

1 tabletti päivässä.

5,0 / 5
Magnesia Sitraatti 300 -tehokkaasti imeytyvät magnesiumsitraattitabletit

Magnesia Sitraatti 300 -tehokkaasti i...

11,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Magnesia Sitraatti 300 -tabletit sisältävät tehokkaasti imeytyvää ja pitkävaikutteista magnesiumsitraattia. Magnesium imeytyy valmisteesta erittäin hyvin ja pysyy kehossa pidempään, sillä se on orgaanisessa sitraattimuodossa. Magnesium on erityisesti sydämelle, lihaksille ja hermostolle tärkeä kivennäisaine. Se estää suonenvetoa ja kramppeja, rauhoittaa levottomia jalkoja ja helpottaa nukahtamista. Magnesiumilla on monenlaisia välillisiä fyysisiä ja psyykkisiä vaikutuksia elimistössä. Magnesiumia käytetään ravitsemuksellisena apuna hermostuneisuuteen, ärtyneisyyteen ja väsymykseen. Magnesium varmistaa sydämen ja lihaksiston maksimaalisen suoritustason mm. urheiltaessa. Magnesiumin puute saattaa aiheuttaa lihasten ja kehon yleistä väsymystä sekä suonenvetoa. Myös lihasten kipeytymisen urheilusuorituksen jälkeen aiheuttaa usein liian vähäinen magnesiumin saanti. Magnesiumia pidetään luonnon omana hermostoa tukevana aineena, joka edistää unentuloa. Siksi se kannattaakin ottaa illalla ennen nukkumaanmenoa. Magnesiumin tarvetta lisäävät mm. yksipuolinen ravinto, runsas sokerin, suolan, eläinrasvojen ja alkoholin käyttö sekä runsas liikunta. Tarve kasvaa myös raskauden aikana. Elimistö säätelee magnesiumin imeytymistä siten, että ylimäärä poistuu ulosteiden mukana. Magnesia Sitraatti 300 on korkealaatuinen suomalainen magnesium-ravintolisä. Se sopii kaikille, jotka haluavat varmistaa riittävän magnesiumin saannin - niin aktiiviliikkujalle, seisomatyöntekijälle kuin jokaiselle hyvinvoinnistaan huolehtivalle. Vuorokausiannos 1-3 tablettia sisältää magnesiumia 100 - 300 mg. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton ravintolisä.

Tuoteinfo:

Magnesiumia hyvin imeytyvässä sitraattimuodossa. Annostus: 1-3 tablettia päivässä.

4,0 / 5
Solgar Seleeni (hiivaton) 100 tabl

Solgar Seleeni (hiivaton) 100 tabl

14,30
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Solgar seleeni 100 mikrog on orgaanisessa muodossa oleva hiivaton seleenivalmiste, joka on hyvin imeytyvä. Seleeni on tärkeä immuunijärjestelmän normaalille toiminnalle ja siksi sen käyttö esimerkiksi flunssakautena on perusteltua. Kilpirauhasen normaali toiminta vaatii jodin lisäksi myös seleeniä, joka auttaa kilpirauhashormonien muodostuksessa. Seleeni suojaa soluja myös hapetusstressiltä. Riittävä seleenin saanti auttaa hiuksia ja kynsiä pysymään terveinä ja hyvässä kunnossa.

Magnesia 350 -magnesiumtabletit lihasten, hermoston ja sydämen hyvinvointiin

Magnesia 350 -magnesiumtabletit lihas...

9,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Vahva ja edullinen Magnesia 350 on hyvänmakuinen pureskeltava magnesiumtabletti. Se sisältää magnesiumin lisäksi Actilight®-kuitua, joka edistää magnesiumin imeytymistä. Magnesium on erityisesti sydämelle, lihaksille ja hermostolle tärkeä kivennäisaine. Se estää suonenvetoa ja kramppeja, rauhoittaa levottomia jalkoja ja helpottaa nukahtamista. Magnesiumilla on monenlaisia välillisiä fyysisiä ja psyykkisiä vaikutuksia elimistössä. Magnesiumia käytetään ravitsemuksellisena apuna hermostuneisuuteen, ärtyneisyyteen ja väsymykseen. Magnesium varmistaa sydämen ja lihaksiston maksimaalisen suoritustason mm. urheiltaessa. Magnesiumin puute saattaa aiheuttaa lihasten ja kehon yleistä väsymystä sekä suonenvetoa. Myös lihasten kipeytymisen urheilusuorituksen jälkeen aiheuttaa usein liian vähäinen magnesiumin saanti. Magnesiumia pidetään luonnon omana hermostoa tukevana aineena, joka edistää unentuloa. Siksi se kannattaakin ottaa illalla ennen nukkumaanmenoa. Magnesiumin tarvetta lisäävät mm. yksipuolinen ravinto, runsas sokerin, suolan, eläinrasvojen ja alkoholin käyttö sekä runsas liikunta. Tarve kasvaa myös raskauden aikana. Elimistö säätelee magnesiumin imeytymistä siten, että ylimäärä poistuu ulosteiden mukana. Magnesia 350 on korkealaatuinen suomalainen magnesium-ravintolisä. Se sopii kaikille, jotka haluavat varmistaa riittävän magnesiumin saannin - niin aktiiviliikkujalle, seisomatyöntekijälle kuin jokaiselle hyvinvoinnistaan huolehtivalle. Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää magnesiumia 350 mg. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Sisältää luontaista appelsiini-sitruuna-aromia. Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton ravintolisä.

Tuoteinfo:

Hyvänmakuinen pureskeltava magnesiumtabletti. Annostus: 1 tabletti päivässä.

4,5 / 5
Kelasin Kromi

Kelasin Kromi

10,80
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

'Kelasin Kromi on erinomainen valmiste kromin saannin lisäämiseen. Kromia tarvitaan tasapainoiseen sokeriaineenvaihduntaan, jossa se toimii yhteistyössä insuliinin kanssa. Tutkimusten mukaan kromi lisää insuliinin herkkyyttä. Insuliinin herkkyyden heikkeneminen on yksi merkittävä II-tyypin diabeteksen oire. Kromin on havaittu hillitsevän makean himoa. Kromista voi näin olla apua painonhallinnassa. Kromin säännöllinen käyttö saattaa myös tehostaa rasvanpolttoa ja lihasmassan kasvua.'

Tuoteinfo:

1 tabletti päivässä.

BioLife Cal-Mag kalsium-magnesiumvalmiste 90 kaps.

BioLife Cal-Mag kalsium-magnesiumvalm...

12,45 (24,90)
Verkkokaupassa

Bio-Life Cal-Mag – luonnollinen kalsium+magnesium+D-vitamiini -valmiste. Laadukas, luonnollinen ja lisäaineeton Bio-Life Cal-Mag sisältää levästä ja kasveista saatavaa kasviperäistä kalsiumia yhdessä magnesiumin ja D-vitamiinin kanssa. Kalsium ja magnesium edistävät lihasten normaalia toimintaa ja ovat tärkeitä luuston sekä hampaiden pysymiselle normaalina. D-vitamiini puolestaan edistää kalsiumin normaalia imeytymistä. D-vitamiini edistää lisäksi immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja magnesium vähentää väsymystä ja uupumusta.

Käyttöohje: 3 kapselia päivässä.

Vain verkkokaupassa
Biosorin Magnesium 400, 100 kaps.

Biosorin Magnesium 400, 100 kaps.

13,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

MAGNESIUM 400 - VAHVA MAGNESIUMVALMISTE KASVIKAPSELEISSA!
Magnesiumoksidi on magnesiumin luonnollinen muoto, joka ei luovuta imeytyessään elimistöä rasittavia yhdisteitä, kuten eräät kemiallisesti valmistetut magnesiumin muodot. Biosorin Magnesium 400 -kapseleissa magnesium on jauheena kasviaineista valmistetun kapselin sisällä. Kapseli hajoaa nopeasti vatsassa ja näin elimistö pystyy käyttämään kapselin sisältämän magnesiumin parhaalla mahdollisella tavalla hyödykseen. Yksi kapseli sisältää sopivan päiväannoksen normaalia ruokavaliotasi täydentävää ja elimistösi tarvitsemaa magnesiumia.
Vahva 400mg magnesiumia kasvikapselissa, annostus 1 kapseli päivässä.

Magnesium on kivennäisaine, joka:
• Auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
• Edistää elektrolyyttitasapainoa
• Edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa
• Edistää hermoston normaalia toimintaa
• Edistää lihasten normaalia toimintaa
• Edistää proteiinisynteesiä
• Edistää aivojen normaaleja psykologisia toimintoja
• Edistää luuston pysymistä normaalina
• Edistää hampaiden pysymistä normaaleina
• Osallistuu solujen jakautumisprosessiin

5,0 / 5
Magnemin karpalo magnesium purutabletti

Magnemin karpalo magnesium purutabletti

11,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Hyvin imeytyvä karpalonmakuinen magnesiumpurutabletti suonenvetoon ja lihaksille. Magnesium on elimistömme tärkeimpiä hivenaineita ja sitä tarvitaan lukuisiin entsyymitoimintoihin, aineenvaihduntaan ja lihasten toimintaan. Magnesium lisää yleistä vastustuskykyä, fyysistä suorituskykyä ja kestoa sekä antaa lihassoluille energiaa. Magnesium ehkäisee myös lihaskramppeja ja suonenvetoa sekä rauhoittaa hermoja. Magnesiumin puutos aiheuttaa mm. lihaskouristuksia ja suonenvetoa.


Tuoteinfo:

Hyvin imeytyvä karpalonmakuinen magnesiumpurutabletti.
Ainesosat:Magnesiumsitraatti, Magnesiumoksidi, Fruktooligosakkaridi, Fruktoosi, Ksylitoli, Karpaloaromi, Emulgointiaine: magnesiumstearaatti.Annostelu: 1 purutablettia kerran päivässä.

Vuorokausiannos sisältää magnesiumia 350 mg (93 % päivän saantisuosituksesta).

4,0 / 5
Kelasin Seleeni

Kelasin Seleeni

11,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

'Kelasin Seleeni on erinomainen valmiste seleenin saannin lisäämiseen. Seleeniä tarvitaan elimistömme oman antioksidanttijärjestelmän ylläpitoon. Oma elimistömme torjuu normaalin aineenvaihdunnan tuottamia vapaita radikaaleja ns. glutationiperoksidaasi -entsyymin avulla. Seleeni on tämän entsyymin korvaamaton osa. Seleenillä on edullinen vaikutus kilpirauhashormonin aktiivisuuteen. Kilpirauhashormonit säätelevät edelleen kasvua ja elimistömme yleistä aineenvaihduntaa. Kilpirauhashormonien vähyys hidastaa aineenvaihduntaa ja laskee yleistä vireystilaa. Seleeni toimii kehomme puolustajana sitomalla verenkierrosta ja kudoksista elimistölle haitallisia raskasmetalleja. Tyypillisiä mm. kaupunki-ilman epäpuhtauksia ovat elohopea, lyijy ja kadmium.'

Tuoteinfo:

1 tabletti päivässä.

5,0 / 5
Magnex 375 mg + B6 poretabletit

Magnex 375 mg + B6 poretabletit

7,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Pirteän poreileva sitruunanmakuinen magnesium -poretabletti, joka on optimaalinen valmiste lihaskunnon ylläpitämiseen sekä lihaskramppien ja suonenvetojen estoon. Mukana oleva vesiliukoinen B6-vitamiini edistää magnesiumin imeytymistä ja siirtymistä lihassoluihin. Magnesium on tärkeä myös sydämelle ja hermostolle.

Tuoteinfo:

Magnesiumin tarvetta lisäävät fyysinen rasitus ja urheilu, yksipuolinen ruokavalio, toipilaisuus, pitkäaikainen imetys ja diabeteksen huono hoitotasapaino. Magnex 375 mg + B6 poreet eivät sisällä sokeria, aspartaamia, laktoosia, gluteiinia, hiivaa, soijaa tai maitoproteiinia. Annostus 1 poretabletti iltaisin. Liuota 1 poretabletti lasilliseen vettä ja nauti.