hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Terveystuotteet (9 kpl)

Frantsilan Ojan isännän muistolinimentti 100 ml

Frantsilan Ojan isännän muistolinimen...

Jännitysten ja kipualueiden hoitoon kehitetty vanhan ajan rasvaton limimentti, joka imeytyy hyvin eikä tahraa. Hartia-ja niskajännityksiin, nivelalueidn kolotuksiin, lihaskireyteen sekä verenkierron elvyttämiseen.

Tuoteinfo:

Linimentti lihas- ja nivelkipujen hoitoon. Linimenttiä levitetään hoidettavalle alueelle muutama kerta päivässä. Varo tuotteen joutumista silmiin.

4,0 / 5
Vain myymälässä
Frantsilan Kipu ayurvedinen hoitoöljy 100 ml

Frantsilan Kipu ayurvedinen hoitoöljy...

9,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kipu ayurvedinen hoitoöljy on kehitetty kipeiden alueiden hierontaan. Siinä on ravitseva öljypohja ja sen lisäksi lukuisa jokkko eri kipuja lievittävä yrttejä. Nämä yhdistettynä hierontaan takaavat hyvän hoitotuloksen.

Tuoteinfo:

Kipua lievittävä, jännityksiä laukaiseva, verenkiertoa elvyttävä hoito- ja hierontaöljy. Ota tarvittava määrä öljyä kämmenelle, anna hetki lämmetä ja aloita hieronta. Säilytä öljy mielellään viileässä.

5,0 / 5
Frantsila Karitevoi luomu 55 ml

Frantsila Karitevoi luomu 55 ml

13,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Vitamiinirikas luomukaritevoi kosteuttaa, uudistaa ihosoluja, korjaa vaurioita sekä suojaa pakkaselta ja tuulelta. Se on erityisen suositeltava kuivalle, ikääntyvälle ja ärtyneelle iholle sekä allergisille ja lapsille.

Tuoteinfo:

Karitevoita suositellaan erityisesti henkilöille, jotka ovat allergisia sekä herkkiä myös aidoille kasviöljyille, eteerisille öljyille tai säilöntäaineille. Levitetään hoidettavalle ihoalueelle aamuin illoin.

4,625 / 5
Frantsilan Luontoäidin ruusuinen suihkugeeli 200 ml

Frantsilan Luontoäidin ruusuinen suih...

Iho- ja luontoystävällinen vartalon suihkugeeli, joka tekee ihosta puhtaan ja hyvän tuoksuisen ilman keinotekoisia hajusteita. Sisältää lauryylisulfaatteja ja parabeeneja.

Tuoteinfo:

Suihkugeeli vartalon pesuun. Käytetään saippuan tavoin.

Vain myymälässä
Frantsilan Luontoäidin yrttijalkakylpytiiviste 100 ml

Frantsilan Luontoäidin yrttijalkakylp...

Auttaa jalkojasi jaksamaan paremmin luonnollisella ja tehokkaalla tavalla. Virkistää väsyneiden jalkojen verenkiertoa. Antaa raikkaan ja pehmeän olon sekä helpottaa laskimoverenkiertoa ja suonikohjuongelmia.

Tuoteinfo:

Yrttijalkakylpytiiviste. Kaada 5 ml pesuvadin pohjalle ja lisää lämmintä vettä. Nauti kylvystä 10-15 min.

Vain myymälässä
Frantsilan 11-yrtin hoitosalva 19 g

Frantsilan 11-yrtin hoitosalva 19 g

Ihoa uudistava ja rauhoittava yleissalva kaikkiin iho-ongelmiin. Erityisen hyvä erilaisten ihottumien hoitoon. Tunnetaan lempinimellä 'Frantsilan ihmesalva'. Käytetään ihottumien lisäksi mm. säärihaavojen, palovammojen, peräpukamien ja arpien hoidossa.

Tuoteinfo:

Hoitosalva. Sivellään hoidettavalle alueelle 2-4 kertaa päivässä. Hoitovaikutusta voi tehostaa peittämällä alue siteellä tai laastarilla.

Vain myymälässä
Frantsilan Lemminkäisen äidin terva-pihka-salva 19 g

Frantsilan Lemminkäisen äidin terva-p...

Tehokas vanhan kansan hoitosalva erilaisiin iho-ongelmiin. Tarkoitettu erityisesti kuiville kantapäille, känsiin, halkeileviin sormenpäihin , psoriaatikoille sekä hyönteisten pistoihin.

Tuoteinfo:

Terva-pihka-salva. Levitetään ohuena kerroksena hoidettavalle alueelle 2-3 kertaa päivässä.

Vain myymälässä

Kategorian kuvaus

Meiltä löydät vartalonhoitotuotteet, joiden avulla saat ihosi tuntumaan jumalaisen silkkiseltä. Hoitamalla ihoasi päivittäin varmistat, että ihosi pysyy kauniina ja kimmoisena koko ajan. Sokoksen verkkokaupasta löydät vartalonhoidon klassikot sekä uutuustuotteet.<br/><br/><span style='font-weight:bold;'>Vartalonhoito avain kauniiseen ihoon</span><br/><br/>Hoitamalla vartalosi ihoa hyvin ehkäiset ihon ennenaikaista vanhenemista sekä ihon kuivumista. Valikoimistamme löydät kiinteyttäviä sekä hyvin kosteuttavia voiteita, joiden avulla voit hoitaa ihon ongelmakohtia. Vartalonhoidossa tulee muistaa myös kuorinta, jotta iho pysyy ihanan kuulaana sekä terveenä. <br/>

Sivun alkuun