hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Talika (8 kpl)

Talika Eyebrow Lipocils Ink kulmatussi 2,5 ml, Brown

Talika Eyebrow Lipocils Ink kulmatuss...

22,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Tussimainen, hoitava ja sävyttävä kulmakynä, sävy brown - vaaleanruskea. Samalla tuotteella onnistuu kätevästi kulmien muotoilu sekä niiden hoito. Eyebrow Lipocils Ink -tussin seerumikoostumus stimuloi kulmakarvojen kasvua ja vahvistaa niitä ainutlaatuisella Lipocils-kasviyhdisteellä. Peptidit vahvistavat karvanystyjä ja parantavat kulmakarvojen kiinnittymistä ihoon. Coleus forskohlii -kasvin uute syventää kulmakarvojen luonnollista sävyä. Värivaihtoehtoja on kaksi: chestnut - vaaleanruskea ja brown - ruskea. Käyttö: muotoile tussin avulla pienin viivan vedoin kulmakarvat haluamaasi muotoon. Väri kestää kulmissa koko päivän. Poista meikinpuhdistusaineella.

Talika Eyebrow Lipocils Ink kulmatussi 2,5 ml, Chestnut

Talika Eyebrow Lipocils Ink kulmatuss...

22,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Tussimainen, hoitava ja sävyttävä kulmakynä, sävy chestnut - vaaleanruskea. Samalla tuotteella onnistuu kätevästi kulmien muotoilu sekä niiden hoito. Eyebrow Lipocils Ink -tussin seerumikoostumus stimuloi kulmakarvojen kasvua ja vahvistaa niitä ainutlaatuisella Lipocils-kasviyhdisteellä. Peptidit vahvistavat karvanystyjä ja parantavat kulmakarvojen kiinnittymistä ihoon. Coleus forskohlii -kasvin uute syventää kulmakarvojen luonnollista sävyä. Värivaihtoehtoja on kaksi: chestnut - vaaleanruskea ja brown - ruskea. Käyttö: muotoile tussin avulla pienin viivan vedoin kulmakarvat haluamaasi muotoon. Väri kestää kulmissa koko päivän. Poista meikinpuhdistusaineella.

Talika Lipocils Platinium ripsienkasvattaja 2x7,5 ml

Talika Lipocils Platinium ripsienkasv...

109,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Lipocils Platinium on ensimmäinen Talikan ripsiseerumi, joka paitsi kasvattaa, tuuhentaa ja taivuttaa ripsiä sekä syventää niiden väriä, mutta nyt myös lisää ripsien määrää. Lipocils Platinium koostuu kahdesta erillisestä ripsiseerumista, joista toista käytetään aamulla ja toista illalla. Tuotteiden täsmällinen ja kohdistettu tehokkuus ottaa huomioon ripsen kasvun luonnollisen vuorokausirytmin, ja tuotteet antavat yhdessä parhaimman tuloksen. Suojaava päiväseerumi kasvattaa, vahvistaa, taivuttaa ja tummentaa ripsiä (alkuperäinen Lipocils-kasviyhdiste, silkkiproteiini ja Coleus-uute). Yöseerumi stimuloi ripsien kasvua ja lisää ripsien määrää. Seerumi aktivoi lepovaiheessa olevien ripsien kasvua sekä pidentää ripsen elinkaarta (puna-apilauute, Lipocils-kasviyhdiste, anti-age peptidit ja adenosine). Käyttö: Levitä aamulla päiväseerumia sieniapplikaattorilla ripsen tyveen eyelinerin tavoin ja lopuksi harjalla koko ripsen pituuteen. Sopii hyvin ennen ripsiväriä. Illalla levitä siveltimellä eyelinerin tavoin ripsen tyveen. Raaka-aineista 96 % on luonnollista alkuperää (95 % yötuotteessa). Lipocils Platinium ei sisällä lääkeainejohdannaisia.

Talika Eyebrow Lipocils Expert kulmakarvageeli 10 ml

Talika Eyebrow Lipocils Expert kulmak...

37,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kulmakarvoja vahvistava, kasvattava ja hoitava geeli. Kulmakarvat eivät usein kasva täyteen pituuteen ja vahvuuteen ilmansaasteiden, auringon, ilmastoinnin ja meikkauksen vuoksi, vaan katkeavat ennen aikojaan. Talikan Eyebrow Lipocils Expert auttaa kulmakarvoja saavuttamaan luonnollisen mitan ja vahvuuden. Se perustuu alkuperäisen Lipocilsin 12 kasviuutteen yhdistelmään, joka stimuloi kulmakarvojen luonnollista kasvua ja vahvistaa karvojen juurta. Lisäksi Coleus forskohlii -kasvin yhdiste tehostaa melaniinituotantoa ja syventää karvojen luonnollista pigmenttiä, ja anti-age-peptidit vahvistavat karvojen kiinnittymiskohtaa ja parantavat ihon laatua kohdan ympärillä. Eyebrow Lipocils Expert luo todellisen ekosysteemin karvankasvun ja sen ravinteiden turvaamiseksi.

Tuoteinfo:

Aamuin ja illoin puhtaille kulmakarvoille. Levitä vaahtokumin kärjellä kulmakarvojen tyveen ja harjaa harjalla koko karvojen pituudelta.

4,0 / 5
Talika Lash Conditioning Cleanser silmämeikin puhdistusgeeli 120 ml

Talika Lash Conditioning Cleanser sil...

21,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ainutlaatuinen silmämeikinpoistogeeli, joka poistaa meikin tehokkaasti sekä hoitaa ripsiä ja antaa niille suojan. Öljytön koostumus puhdistaa myös vedenkestävän meikin ja jättää ripset taipuisan pehmeiksi. Sopii herkillekin silmille. Raaka-aineet: Ruiskukkauute pehmentää, kosteuttaa ja puhdistaa. Silkkiproteiinit tehohoitavat ripsiä. Luonnollinen puhdistusaine.Paina 1-2 pumpun painallusta vanulappuun, pyyhi sillä hellästi silmäluomia ja silmäripsiä. Pidä hetki paikallaan ja pyyhi pois. Voit myös hieroa geelin suoraan ripseen sormilla. Pyyhi kostealla vanulla pois. Ei tarvitse vesihuuhdella. Hygieeninen ja helppokäyttöinen pumppupullo.

Tuoteinfo:

Paina 1-2 pumpun painallusta vanulappuun, pyyhi sillä hellästi silmäluomia ja silmäripsiä. Pidä hetki paikallaan ja pyyhi pois. Voit myös hieroa geelin suoraan ripseen sormilla. Pyyhi kostealla vanulla pois. Ei tarvitse vesihuuhdella. Hygieeninen ja helppokäyttöinen pumppupullo.

1,0 / 5
Talika Lipocils Expert hoitogeeli ripsille 10 ml

Talika Lipocils Expert hoitogeeli rip...

38,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Lipocils Expert on alkuperäisen Lipocilsin täydennetty versio, joka paitsi kasvattaa ja tuuheuttaa ripsiä, antaa myös taivutusta ja sävyä. 1) Tuuheammat ja pidemmät silmäripset. Lipocils Expertissä on käytetty pohjana legendaarista LIPOCILS® -yhdistettä (12 kasviuutetta), joka ravitsee ripsen juuressa. Uuteen koostumukseen on lisätty anti-age-vaikutus: ravitsevat ja suojaavat peptidit, apinanleipäpuu- ja pomeranssiuute, jotka vahvistavat ripsen kiinnitystä. 2) Ripsien luonnollinen väri syvenee ja pigmentointi lisääntyy. Toiminnan taustalla on perinteisen Ayurvedic-lääketieteessä käytetyn Coleus forskohlii -kasvin uute, joka käynnistää hidastuneen melanogeneesin uudelleen ja saa aikaan luonnollisen ripsien sävyttymisen. 3) Taivuttaa. Polymeerit ja silkkiproteiinit saavat ripset kaareutumaan. Ripset myös saavat kiiltoa, silkkisyyttä ja joustavuutta.Aluksi: käytä tuotetta aamuin ja illoin vähintään kuukauden ajan. Levitä Lipocils Expert ripsen tyveen sieniapplikaattorilla (kuin eyeliner) ja harjaa lopuksi aine koko ripsen pituuteen. Jatka kerran päivässä ylläpitävänä hoitona. Tuottetta voi käyttää säännöllisesti. Erinomainen pohjuste ripsivärille, loistotuote myös sellaisenaan. Sopii myös ripsipidennysten kanssa. Huonokuntoisten ripsien pelastus. Vältä aineen joutumista silmään.

Tuoteinfo:

Aluksi: käytä tuotetta aamuin ja illoin vähintään kuukauden ajan. Levitä Lipocils Expert ripsen tyveen sieniapplikaattorilla (kuin eyeliner) ja harjaa lopuksi aine koko ripsen pituuteen. Jatka kerran päivässä ylläpitävänä hoitona. Tuottetta voi käyttää säännöllisesti. Erinomainen pohjuste ripsivärille, loistotuote myös sellaisenaan. Sopii myös ripsipidennysten kanssa. Huonokuntoisten ripsien pelastus. Vältä aineen joutumista silmään.

3,8889 / 5
Talika Eyelash Conditioning Cream hoitava yövoide ripsille 3,6 ml

Talika Eyelash Conditioning Cream hoi...

Alkuperäinen Talika hoitovoide ripsille, jonka nuori silmälääkäri Danielle Roches kehitti. Hän hoiti sairaalassa toisen maailmansodan aikana sotilaiden silmänympärysihon palovammoja kehittämällään kasvipohjaisella antibakteerisella lääkevoiteella. Tulokset yllättivät myös nuoren naissilmälääkärin: potilaiden iho parani ja sivuvaikutuksena potilaiden silmäripsien ja kulmakarvojen kasvu elpyi. Vuonna 1948 Roches esitteli kosmetiikkamaailmalle ensimmäisen Talika-tuotemerkin alla syntyneen taianomaisen tuotteen, joka kasvatti ja vahvisti näkyvästi silmäripsiä ja hoiti kulmakarvoja. Talikan ripsivoiteesta tuli elokuvatähtien, mallien ja seurapiirineitosten luottotuote ja salainen ase. Hoitovoide on edelleen koostumukseltaan alkuperäinen ja edelleen Ranskassa ainoa ripsienhoitotuote, joka voi mainonnassa käyttää väitettä, että 'kasvattaa ripset ja palauttaa ripsien kasvun'. Kasviyhdisteen teho on tutkitusti todistettu Pitié-Salpêtrièren sairaalassa Pariisissa. Raaka-aineet: Nokkosuute aktivoi ripsen kasvua. Hevoskastanjauute vahvistaa ripsiä ja vilkastuttaa verenkiertoa. Allantoiini kosteuttaa ripsiä. Taikapähkinä ja mäkikuisma rauhoittavat. Omenauute pehmentää, rauhoittaa, parantaa ja virkistää.Levitä illalla ripsiin aina tyvestä alkaen.

Tuoteinfo:

Levitä illalla ripsiin aina tyvestä alkaen.

Vain myymälässä
Talika Lipocils ripsiseerumi 4,2 ml

Talika Lipocils ripsiseerumi 4,2 ml

23,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Alkuperäinen Talikan ripsiä kasvattava, tuuhentava, vahvistava ja kiiltoa antava seerumi liposomipohjaisena geelinä. Sisältää 12 kasvin yhdisteen, joka aktivoi ripsen kasvua antaen jopa 2,5 mm lisää pituutta. Ohuiden, hentojen ja hauraiden ripsien pelastus, joka elvyttää kasvua ja samalla hoitaa, suojaa ja antaa kiiltoa. Ihotautilääkärien testaama Pitié-Salpêtrièren sairaalassa Pariisissa. Raaka-aineet: Nokkosuute aktivoi ripsen kasvua. Hevoskastanjauute vahvistaa ripsiä ja vilkastuttaa verenkiertoa. Allantoiini kosteuttaa ripsiä. Soijalesitiini (liposomi) kuljettaa aktiiviaineet ripseen. Taikapähkinä ja mäkikuisma rauhoittavat. Omenauute pehmentää, rauhoittaa, parantaa ja virkistää.Harjataan silmäripsiin sellaisenaan tai maskaran alle, jolloin ripset erottuvat hyvin ja kaartuvat kauniisti. Tehokuurina käytä 28 päivän ajan aamuin ja illoin, jatka kuuria tarvittaessa. Ylläpitona harjaa kerran päivässä esimerkiksi aamuisin. Levitä harjalla ensin huolellisesti ripsen tyveen, jotta geeli imeytyy. Harjaa lopuksi koko ripsen pituudelta.

Tuoteinfo:

Harjataan silmäripsiin sellaisenaan tai maskaran alle, jolloin ripset erottuvat hyvin ja kaartuvat kauniisti. Tehokuurina käytä 28 päivän ajan aamuin ja illoin, jatka kuuria tarvittaessa. Ylläpitona harjaa kerran päivässä esimerkiksi aamuisin. Levitä harjalla ensin huolellisesti ripsen tyveen, jotta geeli imeytyy. Harjaa lopuksi koko ripsen pituudelta.

4,0 / 5
Sivun alkuun