hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Talika (2 kpl)

Talika Eye Detox Specific voidegeeli silmänympärysiholle 15 ml

Talika Eye Detox Specific voidegeeli...

40,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Roll-on voidegeeli silmänympärysiholle antaa välittömän avun tummuuteen ja turvotukseen, silottaa, rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa. Huomioi erityisesti vaalean ihon ominaispiirteet ja vaikuttaa tummuutta aiheuttavien tekijöiden syntysijoilla, jokaisessa vaiheessa. Perinteisesti tuotteet tummille silmänympäryksille keskittyvät mikronestekierron tehostamiseen ja ikääntymisen merkkien ehkäisyyn. Talikan kehittämä uusi, aktiivinen ainesosa Chromadetox vaikuttaa lisäksi kahteen tummuutta aiheuttavaan tekijään: 1. Vähentää mikroverisuonista karanneen hapettuneen veren tummentavaa vaikutusta. 2. Vähentää silmänympärysihon mikrotulehduksia. Sisältää 5 patentoitua raaka-ainetta: 1. Chromadetox: ruskeasta leväuutteesta kehitetty ainesosa ehkäisee kokonaisvaltaisesti silmänympärysihon tummuutta ja ehkäisee tumman pigmentin kertymistä silmän alle sekä torjuu ikääntymisen merkkejä. 2. Escin: tehostaa mikroverenkiertoa, hevoskastanjasta kehitetty aktiivinen molekyyli. Ehkäisee turvotusta ja tummuutta. 3. Vehnäuute: silottaa pienet juonteet ja rypyt välittömästi sekä kosteuttaa. 4. Soft-focus-puuteri: heijastaa valoa silottaen ja vaalentaen ihoa. 5. Roll-on applikaattori: virkistää ihoa, parantaa nestekiertoa ja laskee turvotusta. Käyttö: Säännöllisesti aamuin ja/tai iltaisin tai 28 vrk kuurina. Tehonaamiona: tuotetta annostellaan paksulti ja annetaan vaikuttaa 10 minuutin ajan, pyyhkäistään ylimääräinen kevyesti pois. Tuotteessa on pumppumekanismi + roll-on levitys. Pidä tuote pystyasennossa, pumppaa tuotetta kunnes kuulaan ilmestyy kaksi pisaraa tuotetta kuin ”mikkihiirenkorvat”. Pumppaa aluksi riittävästi. Annostele 1 pisara kummankin silmän alle sisänurkkaan ja levitä rullaamalla silmänympärysiholle. Tuotteen voi halutessa levittään sormin perinteisellä tavalla. Koostumus imeytyy ja virkistää hetkessä. Säännöllisen käytön myötä vaalentaa silmänalusia ja poistaa turvotusta tehokkaasti. Vinkki: jos pumppu väsyy kesken käytön, napauta pulloa esim. pöytää vastaan muutaman kerran, niin tyhjiöpumppu toimii jälleen.

Talika Eye Therapy Patch hoitavat naamiolaput silmänympäryksille 6 kpl

Talika Eye Therapy Patch hoitavat naa...

41,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Nopeasti ja tehokkaasti vaikuttavat virkistävät naamiolaput silottavat ja pehmentävät ihoa, häivyttävät turvotuksen ja tummuuden silmänympärysiholta jo 30 minuutissa. Naamiosta vapautuu vähitellen aktiiviset tehoaineet ihoon. Täydellinen hoito ennen tai jälkeen juhlien, matkalla tai aina kun näytät väsyneeltä. Talika suosittelee naamiohoitoa iltaisin 2-3 kertaa viikossa. Perustuu kosmeettisen kirurgian käyttämään paranemistekniikkaan, ja sen teho on tutkittu Pitié-Salpêtrièren sairaalassa Pariisissa.Irrota lappujen suojana oleva läpinäkyvä suojakelmu ja aseta lappu puhtaalle iholle silmän alle. Pidä 30 minuuttia (voit pitää jopa yön yli). Käytön jälkeen aseta läpinäkyvä suojakelmu takaisin naamion hoitoainetta sisältävälle pinnalle ja laita pussiin odottamaan seuraavaa kertaa. Yhtä lappua voidaan käyttää kolme kertaa. Käytä avattu pari n. parin viikon sisällä avauksesta. Sisältää 6 pussia, joissa kussakin on silmälappupari, 18 hoitokertaan.

Tuoteinfo:

Irrota lappujen suojana oleva läpinäkyvä suojakelmu ja aseta lappu puhtaalle iholle silmän alle. Pidä 30 minuuttia (voit pitää jopa yön yli). Käytön jälkeen aseta läpinäkyvä suojakelmu takaisin naamion hoitoainetta sisältävälle pinnalle ja laita pussiin odottamaan seuraavaa kertaa. Yhtä lappua voidaan käyttää kolme kertaa. Käytä avattu pari n. parin viikon sisällä avauksesta. Sisältää 6 pussia, joissa kussakin on silmälappupari, 18 hoitokertaan.

5,0 / 5
Sivun alkuun