{}

Talika (1 kpl)

Talika Smile Code huulihoitosetti 2x2,5 ml

Talika Smile Code huulihoitosetti 2x2...

28,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kokonaisvaltainen hoitoduo huulille ja huultenympärysiholle palauttaa täyteläisyyden ja nuorekkuuden. Huulet ja huultenympärysiho ovat alttiita iän tuomille muutoksille. Huulten rajat muuttuvat epätarkaksi, huultenympärysihoon ilmestyy pystyjuonteet 'ean-koodit', myös huulien täyteläisyys häviää.
Smile Code sisältää kaksi eri hoitotuotetta: huulille ja huultenympärysiholle.
Intense Volume -huulihoide (hopeassa hylsyssä) palauttaa huulien täyteläisyyden (meriperäinen kollageeni ja peptidit), vahvistaa huulien omaa sävyä (maustesekoitus) sekä kosteuttaa ja suojaa huulia (jojoba- ja avokadoöljyt).
High Definition -huultenympärysihon hoito (valkoisessa hylsyssä) kiinteyttää ja silottaa ihoa (peptidit ja hyaluronihappo), häivyttää pystyjuonteita ja pieniä ryppyjä (Photo-Beauty Entzyme ja adenosine) sekä vaalentaa pigmenttiläiskiä (B3-vitamiini). Smile Code palauttaa valloittavan hymyn huulille.

Käytetään aamuin-illoin puhtaalle iholle, vuoden jokaisena päivänä. Aamulla ennen huulimeikin tekoa, illalla puhdistuksen jälkeen. Huultenympäryshoito levitetään siveltimellä, tasoitetaan kevyesti sormenpäällä. Huulihoito levitetään sieniapplikaattorilla.

4,0 / 5
{}
Sivun alkuun