{}

Talika (21 kpl)

Talika Eyebrow Lipocils Ink kulmatussi 2,5 ml, Brown

Talika Eyebrow Lipocils Ink kulmatuss...

22,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Tussimainen, hoitava ja sävyttävä kulmakynä, sävy brown - vaaleanruskea. Samalla tuotteella onnistuu kätevästi kulmien muotoilu sekä niiden hoito. Eyebrow Lipocils Ink -tussin seerumikoostumus stimuloi kulmakarvojen kasvua ja vahvistaa niitä ainutlaatuisella Lipocils-kasviyhdisteellä. Peptidit vahvistavat karvanystyjä ja parantavat kulmakarvojen kiinnittymistä ihoon. Coleus forskohlii -kasvin uute syventää kulmakarvojen luonnollista sävyä. Värivaihtoehtoja on kaksi: chestnut - vaaleanruskea ja brown - ruskea. Käyttö: muotoile tussin avulla pienin viivan vedoin kulmakarvat haluamaasi muotoon. Väri kestää kulmissa koko päivän. Poista meikinpuhdistusaineella.

Talika Photo Hydra Day päivävoide 30 ml

Talika Photo Hydra Day päivävoide 30 ml

29,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Syväkosteuttava ja suojaava päivävoide kosteusköyhälle, pintakuivalle ja herkälle iholle. Pitkäkestoinen Hydra-Photo-Beauty® häivyttää kuivuusjuonteet, palauttaa ihon kimmoisuuden ja sileyden ja vaikuttaa syvällä solussa ja soluväliaineessa. Lipopeptidit suojaavat ja rauhoittavat ihoa. Hyaluronihappo tekee kosteuttavasta vaikutuksesta erityisen tehokkaan ja syvätehoisen. Mangovoi: ravitsee ja pehmittää ihoa. Suojaa ihoa ehkäisten kosteuden haihtumista. Raikas, hyvin imeytyvä koostumus soveltuu hyvin myös meikin alle kosteuttamaan. Käyttö: Levitä puhtaalle iholle aamuisin, kasvoille ja kaulalle, sellaisenaan tai esim. Photo Hydra Serumin jälkeen. Sopii hyvin meikin alle.

Talika Eyebrow Lipocils Ink kulmatussi 2,5 ml, Chestnut

Talika Eyebrow Lipocils Ink kulmatuss...

22,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Tussimainen, hoitava ja sävyttävä kulmakynä, sävy chestnut - vaaleanruskea. Samalla tuotteella onnistuu kätevästi kulmien muotoilu sekä niiden hoito. Eyebrow Lipocils Ink -tussin seerumikoostumus stimuloi kulmakarvojen kasvua ja vahvistaa niitä ainutlaatuisella Lipocils-kasviyhdisteellä. Peptidit vahvistavat karvanystyjä ja parantavat kulmakarvojen kiinnittymistä ihoon. Coleus forskohlii -kasvin uute syventää kulmakarvojen luonnollista sävyä. Värivaihtoehtoja on kaksi: chestnut - vaaleanruskea ja brown - ruskea. Käyttö: muotoile tussin avulla pienin viivan vedoin kulmakarvat haluamaasi muotoon. Väri kestää kulmissa koko päivän. Poista meikinpuhdistusaineella.

Talika Photo-Pure Foaming Cleanser puhdistusvaahto 150 ml

Talika Photo-Pure Foaming Cleanser pu...

19,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Puhdistusvaahto seka/rasvoittuvalle iholle. Puhdistaa ihon ja poistaa meikin, neutralisoi vapaat radikaalit ja tasapainottaa ihoa. Vaikuttavat aineet: Photo-Beauty Purifyer®: syväpuhdistaa ihon, neutralisoi vapaat radikaalit, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Ruskea levä: tasapainottaa. Kasviglyseriini: kosteuttaa, pehmentää ihoa. Käyttö: Hiero kuivalle iholle aamuin/illoin ja huuhtele pois. Ei silmämeikinpoistoon.

Talika Lipocils Platinium ripsienkasvattaja 2x7,5 ml

Talika Lipocils Platinium ripsienkasv...

109,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Lipocils Platinium on ensimmäinen Talikan ripsiseerumi, joka paitsi kasvattaa, tuuhentaa ja taivuttaa ripsiä sekä syventää niiden väriä, mutta nyt myös lisää ripsien määrää. Lipocils Platinium koostuu kahdesta erillisestä ripsiseerumista, joista toista käytetään aamulla ja toista illalla. Tuotteiden täsmällinen ja kohdistettu tehokkuus ottaa huomioon ripsen kasvun luonnollisen vuorokausirytmin, ja tuotteet antavat yhdessä parhaimman tuloksen. Suojaava päiväseerumi kasvattaa, vahvistaa, taivuttaa ja tummentaa ripsiä (alkuperäinen Lipocils-kasviyhdiste, silkkiproteiini ja Coleus-uute). Yöseerumi stimuloi ripsien kasvua ja lisää ripsien määrää. Seerumi aktivoi lepovaiheessa olevien ripsien kasvua sekä pidentää ripsen elinkaarta (puna-apilauute, Lipocils-kasviyhdiste, anti-age peptidit ja adenosine). Käyttö: Levitä aamulla päiväseerumia sieniapplikaattorilla ripsen tyveen eyelinerin tavoin ja lopuksi harjalla koko ripsen pituuteen. Sopii hyvin ennen ripsiväriä. Illalla levitä siveltimellä eyelinerin tavoin ripsen tyveen. Raaka-aineista 96 % on luonnollista alkuperää (95 % yötuotteessa). Lipocils Platinium ei sisällä lääkeainejohdannaisia.

Talika Photo Hydra Serum seerumi 30 ml

Talika Photo Hydra Serum seerumi 30 ml

39,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Syväkosteuttava seerumi kosteusköyhälle, pintakuivalle ja herkälle iholle. Poistaa kuivuuden, kireyden ja hilseilyn sekä torjuu vapaita radikaaleja. Pitkävaikutteinen Talikan kehittämä Hydra-Photo-Beauty® kosteuttaa ja suojaa ihoa, vaikuttaa syvällä solussa ja soluväliaineessa. Sisältää runsaasti hyaluronihappoa, joka palauttaa ihon kimmoisuuden ja silottaa kuivuusjuonteet. Lipopetidit rauhoittavat ihoa. Seerumi soveltuu kaikille ihotyypeille, kaikenikäisille, kun ihon kosteuspitoisuus on alentunut. Pakattu kätevään pipettipulloon. Käyttö: Levitä puhtaalle iholle aamuisin, kasvoille ja kaulalle. Käytä seerumin jälkeen hoitovoide esim. Photo Hydra -päivävoide. Käytä säännöllisesti päivittäin tai 28 päivän tehokuurina.

Talika Photo Hydra Night yövoide 50 ml

Talika Photo Hydra Night yövoide 50 ml

39,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Syväkosteuttava ja ihoa uudistava yövoide kosteusköyhälle, pintakuivalle ja herkälle iholle. Hydra-Night Photo-Beauty® neutralisoi vapaita radikaaleja, korjaa DNA:ta, silottaa ja täyteläistää ihoa. Mangovoi: ravitsee ja pehmittää ihoa. Arganöljy pehmittää, vahvistaa ja suojaa ihoa (tehokas antioksidantti). Lipopeptidit rauhoittavat ihoa. Pehmeä, hyvin imeytyvä koostumus silottaa ja täyteläistää ihon yön aikana. Käyttö: Levitä puhtaalle iholle iltaisin, kasvoille ja kaulalle.

Talika Bio-Enzymes After Sun Mask naamio 20 g

Talika Bio-Enzymes After Sun Mask naa...

13,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Viilentävä ja rauhoittava naamio auringonoton jälkeen. Kosteuttaa, rauhoittaa ja korjaa auringon rasittamaa ihoa sekä viilentää kuumottavaa ihoa tehokkaasti. Hyaluronihappo, kosteutta tehokkaasti sitovat sokerijohdannaiset ja alppiyrtit (arnika, kamomilla, katkero ja koiruoho) rauhoittavat, kosteuttavat ja hoitavat ihoa pitkäkestoisesti. Naamion bio-entsyyminaamiokuitu imeyttää naamiossa olevan seerumin tehokkaasti ja tasaisesti ihoon. Naamio levitettään puhtaalle iholle ja annetaan vaikuttaa 15-30 minuuttia. Naamio on yksittäispakattu ja kertakäyttöinen. Levitä naamio puhtaalle iholle. Naamio koostuu kolmesta kerroksesta, joista varsinainen naamiokuitu on keskimmäinen. Käyttö: 1. Poista valkoinen paksuhko suojakalvo. 2. Asettele naamio kasvoille (ns. keskimmäinen kerros). 3. Kun naamio on paikoillaan, poista päällimmäinen kerros ja anna vaikuttaa 15-30 minuuttia. Käytä viilentämään ja rauhoittamaan ihoa auringon oton jälkeen.

Talika Eye Detox Specific voidegeeli silmänympärysiholle 15 ml

Talika Eye Detox Specific voidegeeli...

40,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Roll-on voidegeeli silmänympärysiholle antaa välittömän avun tummuuteen ja turvotukseen, silottaa, rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa. Huomioi erityisesti vaalean ihon ominaispiirteet ja vaikuttaa tummuutta aiheuttavien tekijöiden syntysijoilla, jokaisessa vaiheessa. Perinteisesti tuotteet tummille silmänympäryksille keskittyvät mikronestekierron tehostamiseen ja ikääntymisen merkkien ehkäisyyn. Talikan kehittämä uusi, aktiivinen ainesosa Chromadetox vaikuttaa lisäksi kahteen tummuutta aiheuttavaan tekijään: 1. Vähentää mikroverisuonista karanneen hapettuneen veren tummentavaa vaikutusta. 2. Vähentää silmänympärysihon mikrotulehduksia. Sisältää 5 patentoitua raaka-ainetta: 1. Chromadetox: ruskeasta leväuutteesta kehitetty ainesosa ehkäisee kokonaisvaltaisesti silmänympärysihon tummuutta ja ehkäisee tumman pigmentin kertymistä silmän alle sekä torjuu ikääntymisen merkkejä. 2. Escin: tehostaa mikroverenkiertoa, hevoskastanjasta kehitetty aktiivinen molekyyli. Ehkäisee turvotusta ja tummuutta. 3. Vehnäuute: silottaa pienet juonteet ja rypyt välittömästi sekä kosteuttaa. 4. Soft-focus-puuteri: heijastaa valoa silottaen ja vaalentaen ihoa. 5. Roll-on applikaattori: virkistää ihoa, parantaa nestekiertoa ja laskee turvotusta. Käyttö: Säännöllisesti aamuin ja/tai iltaisin tai 28 vrk kuurina. Tehonaamiona: tuotetta annostellaan paksulti ja annetaan vaikuttaa 10 minuutin ajan, pyyhkäistään ylimääräinen kevyesti pois. Tuotteessa on pumppumekanismi + roll-on levitys. Pidä tuote pystyasennossa, pumppaa tuotetta kunnes kuulaan ilmestyy kaksi pisaraa tuotetta kuin ”mikkihiirenkorvat”. Pumppaa aluksi riittävästi. Annostele 1 pisara kummankin silmän alle sisänurkkaan ja levitä rullaamalla silmänympärysiholle. Tuotteen voi halutessa levittään sormin perinteisellä tavalla. Koostumus imeytyy ja virkistää hetkessä. Säännöllisen käytön myötä vaalentaa silmänalusia ja poistaa turvotusta tehokkaasti. Vinkki: jos pumppu väsyy kesken käytön, napauta pulloa esim. pöytää vastaan muutaman kerran, niin tyhjiöpumppu toimii jälleen.

Talika Smile Code huulihoitosetti 2x2,5 ml

Talika Smile Code huulihoitosetti 2x2...

28,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kokonaisvaltainen hoitoduo huulille ja huultenympärysiholle palauttaa täyteläisyyden ja nuorekkuuden. Huulet ja huultenympärysiho ovat alttiita iän tuomille muutoksille. Huulten rajat muuttuvat epätarkaksi, huultenympärysihoon ilmestyy pystyjuonteet 'ean-koodit', myös huulien täyteläisyys häviää.
Smile Code sisältää kaksi eri hoitotuotetta: huulille ja huultenympärysiholle.
Intense Volume -huulihoide (hopeassa hylsyssä) palauttaa huulien täyteläisyyden (meriperäinen kollageeni ja peptidit), vahvistaa huulien omaa sävyä (maustesekoitus) sekä kosteuttaa ja suojaa huulia (jojoba- ja avokadoöljyt).
High Definition -huultenympärysihon hoito (valkoisessa hylsyssä) kiinteyttää ja silottaa ihoa (peptidit ja hyaluronihappo), häivyttää pystyjuonteita ja pieniä ryppyjä (Photo-Beauty Entzyme ja adenosine) sekä vaalentaa pigmenttiläiskiä (B3-vitamiini). Smile Code palauttaa valloittavan hymyn huulille.

Käytetään aamuin-illoin puhtaalle iholle, vuoden jokaisena päivänä. Aamulla ennen huulimeikin tekoa, illalla puhdistuksen jälkeen. Huultenympäryshoito levitetään siveltimellä, tasoitetaan kevyesti sormenpäällä. Huulihoito levitetään sieniapplikaattorilla.

4,0 / 5
Talika Bio-Enzymes Mask Neck naamio 12 g

Talika Bio-Enzymes Mask Neck naamio 12 g

13,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Anti-Aging naamio kaulalle ja leuan alle liftaa, kiinteyttää ja silottaa ihoa sekä selkeyttää leukalinjaa. Kertakäyttöinen, yksittäispakattu naamio sisältää 12 g hoitoseerumia. Kaulan ja 'kaksoisleuan' ihosta tulee tasaisempi, kiinteämpi ja sen väri paranee. Säännöllisen käytön myötä ihon nuorekkuus palautuu ja profiili napakoituu.
Bioselluloosasta valmistettu ihoon sulautuva ja ohut naamiokuitu imeyttää kaikki tehoaineet syvälle ihoon. Hyaluronihappo ja kollageeni sitovat kosteutta, silottavat ja täyteläistävät ihoa. Adenosine antaa ihosoluille energiaa ja taistelee ihon ikääntymisen merkkeäj vastaan.
Yhdiste 17 kasvista (mm. centella asiatica, syyssyreeni, arnikki, oliivipuun verso, timjamin lehdet) on tehokas antioksidanttinen vaikutukseltaan, suojaa ihoa ulkoisilta haittatekijöiltä (saasteet, tupakka, aurinko, ilmastointitioning) sekä taistelee ikääntymisen merkkejä vastaan.

Levitä anti-age kaulanaamio puhtaalle iholle. Naamio koostuu kolmesta kerroksesta, joista varsinainen naamiokuitu on keskimmäinen kerros. Käyttö: 1. poista valkoinen paksuhko suojakalvo 2. asettele naamio kaulalle ja leuan alle (ns. keskimmäinen kerros). 3. kun naamio on paikoillaan, poista päällimmäinen kerros ja anna naamion vaikuttaa 15 - 30 minuuttia. Käytä tarvittaessa tai säännöllisesti 1 - 2 kertaa viikossa.

Talika Eyebrow Lipocils Expert kulmakarvageeli 10 ml

Talika Eyebrow Lipocils Expert kulmak...

37,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kulmakarvoja vahvistava, kasvattava ja hoitava geeli. Kulmakarvat eivät usein kasva täyteen pituuteen ja vahvuuteen ilmansaasteiden, auringon, ilmastoinnin ja meikkauksen vuoksi, vaan katkeavat ennen aikojaan. Talikan Eyebrow Lipocils Expert auttaa kulmakarvoja saavuttamaan luonnollisen mitan ja vahvuuden. Se perustuu alkuperäisen Lipocilsin 12 kasviuutteen yhdistelmään, joka stimuloi kulmakarvojen luonnollista kasvua ja vahvistaa karvojen juurta. Lisäksi Coleus forskohlii -kasvin yhdiste tehostaa melaniinituotantoa ja syventää karvojen luonnollista pigmenttiä, ja anti-age-peptidit vahvistavat karvojen kiinnittymiskohtaa ja parantavat ihon laatua kohdan ympärillä. Eyebrow Lipocils Expert luo todellisen ekosysteemin karvankasvun ja sen ravinteiden turvaamiseksi.

Tuoteinfo:

Aamuin ja illoin puhtaille kulmakarvoille. Levitä vaahtokumin kärjellä kulmakarvojen tyveen ja harjaa harjalla koko karvojen pituudelta.

4,0 / 5
Talika Lash Conditioning Cleanser silmämeikin puhdistusgeeli 120 ml

Talika Lash Conditioning Cleanser sil...

21,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ainutlaatuinen silmämeikinpoistogeeli, joka poistaa meikin tehokkaasti sekä hoitaa ripsiä ja antaa niille suojan. Öljytön koostumus puhdistaa myös vedenkestävän meikin ja jättää ripset taipuisan pehmeiksi. Sopii herkillekin silmille. Raaka-aineet: Ruiskukkauute pehmentää, kosteuttaa ja puhdistaa. Silkkiproteiinit tehohoitavat ripsiä. Luonnollinen puhdistusaine.Paina 1-2 pumpun painallusta vanulappuun, pyyhi sillä hellästi silmäluomia ja silmäripsiä. Pidä hetki paikallaan ja pyyhi pois. Voit myös hieroa geelin suoraan ripseen sormilla. Pyyhi kostealla vanulla pois. Ei tarvitse vesihuuhdella. Hygieeninen ja helppokäyttöinen pumppupullo.

Tuoteinfo:

Paina 1-2 pumpun painallusta vanulappuun, pyyhi sillä hellästi silmäluomia ja silmäripsiä. Pidä hetki paikallaan ja pyyhi pois. Voit myös hieroa geelin suoraan ripseen sormilla. Pyyhi kostealla vanulla pois. Ei tarvitse vesihuuhdella. Hygieeninen ja helppokäyttöinen pumppupullo.

1,0 / 5
Talika Bust Phytoserum rintaseerumi 50 ml

Talika Bust Phytoserum rintaseerumi 5...

Kiinteyttävä, kohottava ja kosteuttava rintaseerumi. Rinnat koostuvat pääasiassa rasvakudoksesta, joka antaa niille muodon ja koon. Koska rinnat kiinnittyvät rintakehään vain sidekudoksen avulla ilman lihaksien tukea, ovat ne täysin ihon varassa. Ainoa keino rintojen kohottamiseksi on ihon kiinteyttäminen. Bust Phytoserum on todistetun turvallinen, dermatologisesti testattu ja ilman sivuvaikutuksia. Uusi tehokas Bust-Up Plant Complex -kasviyhdiste kiinteyttää ja kohottaa entistä tehokkaammin. Yhdisteessä: mangostani, kvitteni ja vihreä leväuute. Vaikutus: varastoivat rasvasoluja ja antavat volyymiä, parantavat ihon joustavuutta sekä kiinteyttävät. Muut vaikuttavat ainesosat: Mukul-puun uute (Commiphora mukul) tehostaa rasvan varastoitumista rinnoissa, antaa volyymiä. Push up -peptidit lisäävät kollageenin tuotantoa ja aktivoivat solujen uudistumista. Ihon koostumus ja joustavuus paranee. Hevoskastanja kiinteyttää ja napakoittaa ihoa. Hyaluronihappo vangitsee kosteuden epidermikseen ja lisää nopeasti rintojen volyymia. Vehnäsokerit kiinteyttävät ihoa. Ruusun ja vadelman öljyt ravitsevat ja elvyttävät ihoa. Intian kastanja stimuloi mikroverenkiertoa.Aamuin ja/tai illoin. Levitä rinnoille ja dekolteelle hieroen vaakasuuntaisin kahdeksikon muotoisin liikkein aina kaulalle asti. Tulokset ovat havaittavissa jopa 28 päivän käytön jälkeen.

Tuoteinfo:

Aamuin ja/tai illoin. Levitä rinnoille ja dekolteelle hieroen vaakasuuntaisin kahdeksikon muotoisin liikkein aina kaulalle asti. Tulokset ovat havaittavissa jopa 28 päivän käytön jälkeen.

5,0 / 5
Vain myymälässä
Talika Bio Enzymes Mask Purifying puhdistava nuoruusnaamio 20 g

Talika Bio Enzymes Mask Purifying puh...

13,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Talikan bio-entsyyminaamiot sisältävät runsaasti aktiivisia tehoaineita, jotka naamion kolmiulotteinen rakenne imeyttää tehokkaasti ja tasaisesti ihoon. Bioselluloosasta valmistettu naamiokuitu on luonnollinen, ultraohut ja yhteensopiva ihon kanssa. Ohuuden ansiosta naamio levittyy tasaisesti kasvoille peittäen jokaisen uurteen ja juonteen. Vaikutusaika on 15-30 minuuttia. Puhdistava ja supistava Purifying Mask rasvoittuvalle, epäpuhtaalle iholle, myös T-alueen epäpuhtaudesta kärsivälle sekaiholle. Kaneli supistaa ihohuokosia ja jättää matan pinnan. Arganöljy silottaa ja suojaa antioksidanttien ja E-vitamiinin ansiosta. Alppiyrtit vähentävät epäpuhtauksia (finnejä, punoitusta, mustapäitä).Naamio koostuu kolmesta kerroksesta, itse naamio on keskimmäinen kerros, koostumukseltaan ohut, kumimainen. 1) Poista muovinen suojaava kalvo 2) Aseta naamio kasvoille siten, että kuitukerros jää päälle. Poista kuitukerros. Silita naamio huolellisesti sormenpäillä paikoilleen. 3) Jätä vaikuttamaan 15-30 minuutiksi. Käytä tämä aika vaikka rentoutumiseen. 4) Poista naamio ja hiero ylimääräinen aine hellästi ihoon. 5) Käytä 1-2 kertaa viikossa tai tarvittaessa. Jokainen naamio on kertakäyttöinen. Kätevä matkoilla, kun ilmastointi, sään vaihtelut kuivattavat ihoa.

Tuoteinfo:

Naamio koostuu kolmesta kerroksesta, itse naamio on keskimmäinen kerros, koostumukseltaan ohut, kumimainen. 1) Poista muovinen suojaava kalvo 2) Aseta naamio kasvoille siten, että kuitukerros jää päälle. Poista kuitukerros. Silita naamio huolellisesti sormenpäillä paikoilleen. 3) Jätä vaikuttamaan 15-30 minuutiksi. Käytä tämä aika vaikka rentoutumiseen. 4) Poista naamio ja hiero ylimääräinen aine hellästi ihoon. 5) Käytä 1-2 kertaa viikossa tai tarvittaessa. Jokainen naamio on kertakäyttöinen. Kätevä matkoilla, kun ilmastointi, sään vaihtelut kuivattavat ihoa.

Talika Bio Enzymes Mask Hydrating kosteuttava nuoruusnaamio 20 g

Talika Bio Enzymes Mask Hydrating kos...

13,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Talikan bio-entsyyminaamiot sisältävät runsaasti aktiivisia tehoaineita, jotka naamion kolmiulotteinen rakenne imeyttää tehokkaasti ja tasaisesti ihoon. Bioselluloosasta valmistettu naamiokuitu on luonnollinen, ultraohut ja yhteensopiva ihon kanssa. Ohuuden ansiosta naamio levittyy tasaisesti kasvoille peittäen jokaisen uurteen ja juonteen. Vaikutusaika on 15-30 minuuttia. Kosteuttava Hydrating Mask sopii kuivalle, kireälle, punoittavalle ja herkälle iholle. Se kosteuttaa, pehmittää ja silottaa ihoa. Hydrofiiliset sokerit palauttavat ihon kosteuden, ovat vaikutukseltaan lisäksi anti-oksidanttiset. Alppikukat parantavat ja suojaavat ihoa. Hyaluronihappo palauttaa ihon täyteläisyyden sekä pehmentää ihoa.Naamio koostuu kolmesta kerroksesta, itse naamio on keskimmäinen kerros, koostumukseltaan ohut, kumimainen. 1) Poista muovinen suojaava kalvo 2) Aseta naamio kasvoille siten, että kuitukerros jää päälle. Poista kuitukerros. Silita naamio huolellisesti sormenpäillä paikoilleen. 3) Jätä vaikuttamaan 15-30 minuutiksi. Käytä tämä aika vaikka rentoutumiseen. 4) Poista naamio ja hiero ylimääräinen aine hellästi ihoon. 5) Käytä 1-2 kertaa viikossa tai tarvittaessa. Jokainen naamio on kertakäyttöinen. Kätevä matkoilla, kun ilmastointi, sään vaihtelut kuivattavat ihoa.

Tuoteinfo:

Naamio koostuu kolmesta kerroksesta, itse naamio on keskimmäinen kerros, koostumukseltaan ohut, kumimainen. 1) Poista muovinen suojaava kalvo 2) Aseta naamio kasvoille siten, että kuitukerros jää päälle. Poista kuitukerros. Silita naamio huolellisesti sormenpäillä paikoilleen. 3) Jätä vaikuttamaan 15-30 minuutiksi. Käytä tämä aika vaikka rentoutumiseen. 4) Poista naamio ja hiero ylimääräinen aine hellästi ihoon. 5) Käytä 1-2 kertaa viikossa tai tarvittaessa. Jokainen naamio on kertakäyttöinen. Kätevä matkoilla, kun ilmastointi, sään vaihtelut kuivattavat ihoa.

Talika Bio Enzymes Mask Anti-Age nuoruusnaamio 20 g

Talika Bio Enzymes Mask Anti-Age nuor...

13,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Talikan bio-entsyyminaamiot sisältävät runsaasti aktiivisia tehoaineita, jotka naamion kolmiulotteinen rakenne imeyttää tehokkaasti ja tasaisesti ihoon. Bioselluloosasta valmistettu naamiokuitu on luonnollinen, ultraohut ja yhteensopiva ihon kanssa. Ohuuden ansiosta naamio levittyy tasaisesti kasvoille peittäen jokaisen uurteen ja juonteen. Vaikutusaika on 15-30 minuuttia. Anti-Age Mask elvyttää, kiinteyttää, silottaa ja kirkastaa ihoa. Kollageeni ja kalaharin vesimeloni palauttavat ihon raikkauden ja nuorekkaan ulkonäön ja hehkun, hyaluroni palauttaa ihon täyteläisyyden ja kosteuttaa.Naamio koostuu kolmesta kerroksesta, itse naamio on keskimmäinen kerros, koostumukseltaan ohut, kumimainen. 1) Poista muovinen suojaava kalvo 2) Aseta naamio kasvoille siten, että kuitukerros jää päälle. Poista kuitukerros. Silita naamio huolellisesti sormenpäillä paikoilleen. 3) Jätä vaikuttamaan 15-30 minuutiksi. Käytä tämä aika vaikka rentoutumiseen. 4) Poista naamio ja hiero ylimääräinen aine hellästi ihoon. 5) Käytä 1-2 kertaa viikossa tai tarvittaessa. Jokainen naamio on kertakäyttöinen. Kätevä matkoilla, kun ilmastointi, sään vaihtelut kuivattavat ihoa.

Tuoteinfo:

Naamio koostuu kolmesta kerroksesta, itse naamio on keskimmäinen kerros, koostumukseltaan ohut, kumimainen. 1) Poista muovinen suojaava kalvo 2) Aseta naamio kasvoille siten, että kuitukerros jää päälle. Poista kuitukerros. Silita naamio huolellisesti sormenpäillä paikoilleen. 3) Jätä vaikuttamaan 15-30 minuutiksi. Käytä tämä aika vaikka rentoutumiseen. 4) Poista naamio ja hiero ylimääräinen aine hellästi ihoon. 5) Käytä 1-2 kertaa viikossa tai tarvittaessa. Jokainen naamio on kertakäyttöinen. Kätevä matkoilla, kun ilmastointi, sään vaihtelut kuivattavat ihoa.

5,0 / 5
Talika Lipocils Expert hoitogeeli ripsille 10 ml

Talika Lipocils Expert hoitogeeli rip...

38,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Lipocils Expert on alkuperäisen Lipocilsin täydennetty versio, joka paitsi kasvattaa ja tuuheuttaa ripsiä, antaa myös taivutusta ja sävyä. 1) Tuuheammat ja pidemmät silmäripset. Lipocils Expertissä on käytetty pohjana legendaarista LIPOCILS® -yhdistettä (12 kasviuutetta), joka ravitsee ripsen juuressa. Uuteen koostumukseen on lisätty anti-age-vaikutus: ravitsevat ja suojaavat peptidit, apinanleipäpuu- ja pomeranssiuute, jotka vahvistavat ripsen kiinnitystä. 2) Ripsien luonnollinen väri syvenee ja pigmentointi lisääntyy. Toiminnan taustalla on perinteisen Ayurvedic-lääketieteessä käytetyn Coleus forskohlii -kasvin uute, joka käynnistää hidastuneen melanogeneesin uudelleen ja saa aikaan luonnollisen ripsien sävyttymisen. 3) Taivuttaa. Polymeerit ja silkkiproteiinit saavat ripset kaareutumaan. Ripset myös saavat kiiltoa, silkkisyyttä ja joustavuutta.Aluksi: käytä tuotetta aamuin ja illoin vähintään kuukauden ajan. Levitä Lipocils Expert ripsen tyveen sieniapplikaattorilla (kuin eyeliner) ja harjaa lopuksi aine koko ripsen pituuteen. Jatka kerran päivässä ylläpitävänä hoitona. Tuottetta voi käyttää säännöllisesti. Erinomainen pohjuste ripsivärille, loistotuote myös sellaisenaan. Sopii myös ripsipidennysten kanssa. Huonokuntoisten ripsien pelastus. Vältä aineen joutumista silmään.

Tuoteinfo:

Aluksi: käytä tuotetta aamuin ja illoin vähintään kuukauden ajan. Levitä Lipocils Expert ripsen tyveen sieniapplikaattorilla (kuin eyeliner) ja harjaa lopuksi aine koko ripsen pituuteen. Jatka kerran päivässä ylläpitävänä hoitona. Tuottetta voi käyttää säännöllisesti. Erinomainen pohjuste ripsivärille, loistotuote myös sellaisenaan. Sopii myös ripsipidennysten kanssa. Huonokuntoisten ripsien pelastus. Vältä aineen joutumista silmään.

3,8889 / 5
Talika Eyelash Conditioning Cream hoitava yövoide ripsille 3,6 ml

Talika Eyelash Conditioning Cream hoi...

Alkuperäinen Talika hoitovoide ripsille, jonka nuori silmälääkäri Danielle Roches kehitti. Hän hoiti sairaalassa toisen maailmansodan aikana sotilaiden silmänympärysihon palovammoja kehittämällään kasvipohjaisella antibakteerisella lääkevoiteella. Tulokset yllättivät myös nuoren naissilmälääkärin: potilaiden iho parani ja sivuvaikutuksena potilaiden silmäripsien ja kulmakarvojen kasvu elpyi. Vuonna 1948 Roches esitteli kosmetiikkamaailmalle ensimmäisen Talika-tuotemerkin alla syntyneen taianomaisen tuotteen, joka kasvatti ja vahvisti näkyvästi silmäripsiä ja hoiti kulmakarvoja. Talikan ripsivoiteesta tuli elokuvatähtien, mallien ja seurapiirineitosten luottotuote ja salainen ase. Hoitovoide on edelleen koostumukseltaan alkuperäinen ja edelleen Ranskassa ainoa ripsienhoitotuote, joka voi mainonnassa käyttää väitettä, että 'kasvattaa ripset ja palauttaa ripsien kasvun'. Kasviyhdisteen teho on tutkitusti todistettu Pitié-Salpêtrièren sairaalassa Pariisissa. Raaka-aineet: Nokkosuute aktivoi ripsen kasvua. Hevoskastanjauute vahvistaa ripsiä ja vilkastuttaa verenkiertoa. Allantoiini kosteuttaa ripsiä. Taikapähkinä ja mäkikuisma rauhoittavat. Omenauute pehmentää, rauhoittaa, parantaa ja virkistää.Levitä illalla ripsiin aina tyvestä alkaen.

Tuoteinfo:

Levitä illalla ripsiin aina tyvestä alkaen.

Vain myymälässä
Talika Eye Therapy Patch hoitavat naamiolaput silmänympäryksille 6 kpl

Talika Eye Therapy Patch hoitavat naa...

41,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Nopeasti ja tehokkaasti vaikuttavat virkistävät naamiolaput silottavat ja pehmentävät ihoa, häivyttävät turvotuksen ja tummuuden silmänympärysiholta jo 30 minuutissa. Naamiosta vapautuu vähitellen aktiiviset tehoaineet ihoon. Täydellinen hoito ennen tai jälkeen juhlien, matkalla tai aina kun näytät väsyneeltä. Talika suosittelee naamiohoitoa iltaisin 2-3 kertaa viikossa. Perustuu kosmeettisen kirurgian käyttämään paranemistekniikkaan, ja sen teho on tutkittu Pitié-Salpêtrièren sairaalassa Pariisissa.Irrota lappujen suojana oleva läpinäkyvä suojakelmu ja aseta lappu puhtaalle iholle silmän alle. Pidä 30 minuuttia (voit pitää jopa yön yli). Käytön jälkeen aseta läpinäkyvä suojakelmu takaisin naamion hoitoainetta sisältävälle pinnalle ja laita pussiin odottamaan seuraavaa kertaa. Yhtä lappua voidaan käyttää kolme kertaa. Käytä avattu pari n. parin viikon sisällä avauksesta. Sisältää 6 pussia, joissa kussakin on silmälappupari, 18 hoitokertaan.

Tuoteinfo:

Irrota lappujen suojana oleva läpinäkyvä suojakelmu ja aseta lappu puhtaalle iholle silmän alle. Pidä 30 minuuttia (voit pitää jopa yön yli). Käytön jälkeen aseta läpinäkyvä suojakelmu takaisin naamion hoitoainetta sisältävälle pinnalle ja laita pussiin odottamaan seuraavaa kertaa. Yhtä lappua voidaan käyttää kolme kertaa. Käytä avattu pari n. parin viikon sisällä avauksesta. Sisältää 6 pussia, joissa kussakin on silmälappupari, 18 hoitokertaan.

5,0 / 5
Talika Lipocils ripsiseerumi 4,2 ml

Talika Lipocils ripsiseerumi 4,2 ml

23,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Alkuperäinen Talikan ripsiä kasvattava, tuuhentava, vahvistava ja kiiltoa antava seerumi liposomipohjaisena geelinä. Sisältää 12 kasvin yhdisteen, joka aktivoi ripsen kasvua antaen jopa 2,5 mm lisää pituutta. Ohuiden, hentojen ja hauraiden ripsien pelastus, joka elvyttää kasvua ja samalla hoitaa, suojaa ja antaa kiiltoa. Ihotautilääkärien testaama Pitié-Salpêtrièren sairaalassa Pariisissa. Raaka-aineet: Nokkosuute aktivoi ripsen kasvua. Hevoskastanjauute vahvistaa ripsiä ja vilkastuttaa verenkiertoa. Allantoiini kosteuttaa ripsiä. Soijalesitiini (liposomi) kuljettaa aktiiviaineet ripseen. Taikapähkinä ja mäkikuisma rauhoittavat. Omenauute pehmentää, rauhoittaa, parantaa ja virkistää.Harjataan silmäripsiin sellaisenaan tai maskaran alle, jolloin ripset erottuvat hyvin ja kaartuvat kauniisti. Tehokuurina käytä 28 päivän ajan aamuin ja illoin, jatka kuuria tarvittaessa. Ylläpitona harjaa kerran päivässä esimerkiksi aamuisin. Levitä harjalla ensin huolellisesti ripsen tyveen, jotta geeli imeytyy. Harjaa lopuksi koko ripsen pituudelta.

Tuoteinfo:

Harjataan silmäripsiin sellaisenaan tai maskaran alle, jolloin ripset erottuvat hyvin ja kaartuvat kauniisti. Tehokuurina käytä 28 päivän ajan aamuin ja illoin, jatka kuuria tarvittaessa. Ylläpitona harjaa kerran päivässä esimerkiksi aamuisin. Levitä harjalla ensin huolellisesti ripsen tyveen, jotta geeli imeytyy. Harjaa lopuksi koko ripsen pituudelta.

4,0 / 5
{}
Sivun alkuun