System4 (9 kpl)

18,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Hiuspohjan luonnollista tasapainoa ja hyvinvointia ylläpitävä, kaikille hiustyypeille sopiva shampoo. Sisältää rauhoittavia ja kuorivia tehoaineita, hiuspohjan pintaverenkiertoa stimuloivaa kasviuuteseosta sekä virkistävää mentolia. Dermatologisesti testattu.

4.0 / 5

16,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Normaalit sekä rasvoittuvat hiukset ja hiuspohja. Tehokas erikoisshampoo hiuspohjan hoitoon. Ehkäisee hilsettä, kutinaa ja rasvoittumista. Ylläpitää hiusten ja hiuspohjan kosteustasapainoa. Lisää kiiltoa. Käyttö: Pese hiukset ja hiuspohja huolellisesti. Anna shampoon vaikuttaa 2–5 minuuttia ja huuhtele. Dermatologisesti testattu.

16,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kaikille hiuslaaduille. Mieto erikoisshampoo päivittäiseen käyttöön. Puhdistaa ja rauhoittaa herkkää ja ärtynyttä hiuspohjaa. Ehkäisee kutinaa ja hilseen muodostumista. Tekee hiukset kiiltäviksi ja helpoiksi käsitellä. Käyttö: Pese hiukset ja hiuspohja huolellisesti. Anna shampoon vaikuttaa 2–5 minuuttia ja huuhtele. Dermatologisesti testattu.

16,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ylirasvoittuvat hiukset ja herkkä hiuspohja. Tehokas erikoisshampoo. Liuskekiviöljy (shale oil) tasapainottaa liiallista talineritystä sekä rauhoittaa kutiavaa ja ärtynyttä hiuspohjaa. Ylläpitää kosteustasapainoa ja lisää kiiltoa. Käyttö: Pese hiukset ja hiuspohja huolellisesti. Anna shampoon vaikuttaa 2–5 minuuttia ja huuhtele. Dermatologisesti testattu.

16,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Käsitellyt sekä kuivat hiukset ja hiuspohja. Tehokas erikoisshampoo. Ehkäisee kuivan hilseen muodostumista ja kutinaa. Rauhoittaa hiuspohjan ihoa ja ylläpitää kosteustasapainoa. Suojaa hiusväriä ja lisää kiiltoa. Käyttö: Pese hiukset ja hiuspohja huolellisesti. Anna shampoon vaikuttaa 2–5 minuuttia ja huuhtele. Dermatologisesti testattu.

5.0 / 5

27,80
Verkkokaupassa

Ylirasvoittuvat hiukset ja herkkä, arka ja kutiava hiuspohja. Tehokas erikoisshampoo rasvaiseen hilseeseen ja taliköhnän hoitoon. Shampoon sisältämä liuskekiviöljy Shale Oil vaikuttaa talirauhasiin vähentäen liiallista talinmuodostusta. Öljyllä on erittäin tehokas tulehduksia estävä vaikutus. Hiero kevyesti hiuksiin ja hiuspohjaan. Anna vaikuttaa 2-5 minuuttia. Huuhtele huolellisesti.

4.5714 / 5

27,80 (Arvo 39,30)
Verkkokaupassa

Käsitellyt ja kuivat hiukset sekä hiuspohja. Kosteuttava erikoisshampoo poistaa kuivan hilseen ja kutinan. Suojaa hiusväriä. Shampoon sisältämä Hydrogenol pidentää hiusvärin kestoa, hoitaa hiuksia ja suojaa niitä auringon haalistavalta vaikutukselta. Suositellaan myös atoopikoille ja psoriaatikoille. Hiero kevyesti hiuksiin ja hiuspohjaan. Anna vaikuttaa 2-5 minuuttia. Huuhtele huolellisesti.

4.8 / 5

27,80 (Arvo 39,30)
Verkkokaupassa

Normaalit ja rasvoittuvat hiukset ja hiuspohja. Poistaa tehokaasti rasvaisen hilseen ja kutinan, sekä tasapainottaa hiuspohjaa. Rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja hoitaa hiusten yleiskuntoa. Puhdistaa hiuspohjan tehokkaasti ja mahdollistaa uusien, terveiden hiusten kasvun. Shampoon sisältämä Climbazole on tunnetusti tehokas hilseen hoidossa.
Hiero kevyesti hiuksiin ja hiuspohjaan. Anna vaikuttaa 2-5 minuuttia. Huuhtele huolellisesti.

4.75 / 5

27,80 (Arvo 27,80)
Verkkokaupassa

Kaikille hiuslaaduille jatkuvaan käyttöön. Ylläpitää herkän ja kutiavan hiuspohjan hyvinvointia sekä ennaltaehkäisee hilseen muodostumista. Shampoo rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja hoitaa hiusten yleiskuntoa tehden niistä kiiltävät, kimmoisat ja helpot käsitellä. Hiero kevyesti hiuksiin ja hiuspohjaan. Anna vaikuttaa 2-5 minuuttia. Huuhtele huolellisesti.

5.0 / 5