System4 (6 kpl)

18,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Hiuspohjan pintaverenkiertoa stimuloiva hoitoneste. Antiseptiset luonnonuutteet, salisyylihappo ja mentoli desinfioivat sekä rauhoittavat hiuspohjaa, samalla raikastaen ja hilliten hiuspohjan talineritystä. Ei huuhdella. Dermatologisesti testattu.

18,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Hiuspohjan luonnollista tasapainoa ja hyvinvointia ylläpitävä, kaikille hiustyypeille sopiva hoitoaine. Sisältää rauhoittavia tehoaineita sekä hiuspohjan pintaverenkiertoa stimuloivaa kasviuuteseosta. Selvittää ja hoitaa. Dermatologisesti testattu.

16,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Käsitellyt ja kuivat hiukset. Kosteuttava poishuuhdeltava hoitoaine. Ehkäisee hilseilyä, kutinaa ja punoitusta. Suojaa hiusväriä haalistumiselta ja ylläpitää oikeaa kosteustasapainoa. Lisää kiiltoa ja hiusten käsiteltävyyttä. Käyttö: Hiero hiuksiin ja hiuspohjaan. Anna vaikuttaa 2–10 minuuttia ja huuhtele hyvin. Dermatologisesti testattu.

27,80
Verkkokaupassa

Hiuspohjaan jätettävä tehohoitoneste hiuspohjan ongelmiin ja hiustenlähtöön. Voidaan käyttää päivittäin. Poistaa hilseen ja taliköhnän hiuspohjasta luoden edellytykset uudelle terveelle hiuskasvulle. Tekee hiukset kiiltäviksi, antaa tukea ja helpottaa niiden kammattavuutta. Hierotaan hiuspohjaan päivittäin. Jätetään hiuspohjaan.

4.6667 / 5

27,80
Verkkokaupassa

Haudehoito kaikille hiuksille. Kuorii hiuspohjan kuollutta solukkoa, kosteuttaa ja rakennepaikkaa vaurioituneita hiuksia. Hiuspohja normalisoituu ja hiukset tulevat kiiltäviksi, sähköttömiksi ja helposti kammattaviksi. Käytä Oil Curea kun hiuspohjasi kaipaa kuorintaa ja kosteutta. Käytetään hiustenpesun jälkeen joko pikahoitona tai haudehoitona Hiero kosteisiin hiuksiin sekä hiuspohjaan. Anna vaikuttaa 2-15 minuuttia. Vaikutusta voidaan tehostaa lämmöllä.

4.5 / 5

27,80
Verkkokaupassa

Värikäsitellyt ja kuivat hiukset. Tehokkaasti kosteuttava ja selvittävä erikoishoito, poistaa hilseilyä, kutinaa ja punoitusta. Hydro Caren sisältämä ainutlaatuinen Hydrogenol suojaa pidentää hiusvärin kestoa, hoitaa hiuksia ja suojaa niitä auringon haalistavalta vaikutukselta. Hiero kosteisiin hiuksiin sekä hiuspohjaan. Anna vaikuttaa 2-5 minuuttia. Huuhtele huolellisesti.

5.0 / 5