Supermood on kotimainen ekokosmetiikkasarja, joka tarjoaa sisäisiä ja ulkoisia kauneudenhoitotuotteita

Tuotesarjat lanseerataan perinteisen ihotyyppijaottelun sijaan tarpeiden, eli moodien kautta. Moodit tarjoavat 360° -tyyppisen ratkaisun kauneudenhoidon haasteisiin. Jokaisen moodin tuotteet tukevat toinen toistaan, vahvistaen sekä sisäisesti ja ulkoisesti.

Supermood (4 kpl)

59,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sisäisesti käytettävä kauneusjauhe. Kollageeni on proteiini, joka rakentaa, kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa. Lisäksi tuote sisältää pakuriuutetta ja C-vitamiinia, joka edistää kollageenin muodostumista ihon normaalia toimintaa varten.Annostus: 1-2 ruokalusikallista päivässä. Jauhe sekoitetaan lasilliseen vettä, mehua, jogurttia tms. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.

Tuoteinfo:

Supermood Egoboost Inner Beauty Powder sisäisesti käytettävä kauneusjauhe 275 g.

Syö itsesi kauniiksi! Tämä raakasuklaalevy (70% ) sisältää päivittäisen annoksen ihoa kiinteyttävää kollageenia. Kollageeni on proteiini, joka rakentaa, kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa.Nauti hyvällä omallatunnolla. Osa käytetyistä raaka-aineista ovat luomulaatuisia.

Tuoteinfo:

Supermood Beauty Chocolate kauneussuklaa. Raakasuklaalevy (70% ) sisältää päivittäisen annoksen ihoa kiinteyttävää kollageenia.

Vain myymälässä

Supermood Youth Radiance Pills sisältää kalakollageenia, joka rakentaa ja
kosteuttaa ihoa ja saa sen näyttämään kiinteämmältä, sileämmältä ja kimmoisammalta. Tuotteen sisältämä biotiini edistää ihon, hiusten ja limakalvojen pysymistä normaalina. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista ihon normaalia toimintaa varten. Glutationi on elimistön tärkein molekyyli, ja sen määrä elimistössä vähenee iän myötä.
2 kapselia päivässä – yksi pakkaus riittää reilun kuukauden ajaksi säännöllisesti käytettynä.

Ainesosat:
Kalakollageeni 500mg, Biotiini200 ug (*400%L-glutationi 50mg, Sinkki 7,5 mh (*75%), C-vitamiini 60mg *(75%)

Vain myymälässä