Shiseido (12 kpl)

Shiseido Men Hydro Master Gel kosteuttava geeli 75 ml

Shiseido Men Hydro Master Gel kosteut...

48,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Miesten linjan uusi geelituote imeytyy ihoon välittömästi antaen kosteutta ja raikastaen ihoa.
Ohut geeli pystyy kosteuttamaan kuivaa ja ihon pinnalla karheudesta kärsivää ihoa. Soveltuu ohuen koostumuksensa ansiosta erinomaisesti seka-iholle. Supistaa myös näkyviä ihohuokosia. Ota 1-2 pumppausta tuotetta. Levitetään kauttaaltaan puhtaille kasvoille puhdistuksen ja / tai parranajon jälkeen.

Shiseido Men Total Revitalizer Eye Cream silmänympärysvoide 15ml

Shiseido Men Total Revitalizer Eye Cr...

Ihon ikääntymistä vastaan taisteleva silmänympärysvoide, joka hoitaa juonteita, kiinteyttää sekä kosteuttaa silmäympärysihoa.
Ota pieni määrä tuotetta sormenpäälle ja levitä hellävaraisesti silmänympärysalueelle aamuin illoin.

Vain myymälässä
Shiseido Men Moisturizing Recovery Cream kosteusvoide 50 ml

Shiseido Men Moisturizing Recovery Cr...

Karheaa, parranajosta ja kuivuudesta vaurioitunutta ihoa tehokkaasti elvyttävä voide. Rauhoittaa ärtynyttä ihoa, parantaa ihon kuntoa ja palauttaa ihon elinvoimaisuuden ja terveen hehkun.

Tuoteinfo:

Levitä tasaisesti koko kasvoille ihon puhdistuksen tai parranajon jälkeen.Ota tuotetta sopiva määrä ihon kuivuuden ja ilman kosteuden mukaan.

Vain myymälässä
Shiseido Men Shaving Cream parranajovoide 100 ml

Shiseido Men Shaving Cream parranajov...

Täyteläinen parranajovoide, joka takaa pehmeän ja hellävaraisen parranajon jopa jäykille partakarvoille tai kuivalle iholle. Kiinnittyy ihon pintaan ja pehmentää partakarvaa aivan sen juuresta.

Tuoteinfo:

Kostuta kasvot viileällä tai haalealla vedellä. Hiero parranajovoidetta parranajo- alueelle ja aja parta. Huuhtele kasvot huolellisesti.

2,0 / 5
Vain myymälässä
Shiseido Men Moisturizing Self-Tanner itseruskettava emulsio kasvoille 50 ml

Shiseido Men Moisturizing Self-Tanner...

49,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Luonnollisen, tasaisen pronssisen sävyn antava itseruskettava emulsio kasvoille.Korjaa parranajosta tai kuivuudesta vahingoittunutta ihoa vahvistaen ihon omaa suojakerrosta.Levittyy tasaisesti ja imeytyy nopeasti antaen tasaisen sävyn. Kosteuttaa tehokkaasti.

Tuoteinfo:

Käytä ihonpuhdistuksen ja parranajon jälkeen. Levitä tasaisesti kasvoille ja kaulalle.Käytä päivittäin saadaksesi asteittain syvemmän rusketuksen. Odota tunti ennen kuin peset kasvot.Pese kädet saippualla tuotteen levityksen jälkeen.Vältä suoraa kosketusta silmiin tai vaatteisiin.Tuote ei anna auringonsuojaa, joten lisää se päivisin.

Shiseido Men Total Revitalizer kosteusvoide 50 ml

Shiseido Men Total Revitalizer kosteu...

84,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Tehokkaasti ikääntymisen merkkejä ehkäisevä voide, joka aktivoi ihon luonnollista kykyä uusiutua. Poistaa väsymyksen merkkejä sekä sisäisistä ja ulkoisista stressitekijöistä aiheutuvaa ihon heikkoa kuntoa. Antaa iholle tervettä hehkua ja nuorekasta elinvoimaa.

Tuoteinfo:

Levitä kasvoille ihon puhdistuksen tai parranajon jälkeen. Ota tuotetta tarvittava määrä ihon kuivuuden ja ilman kosteuden mukaan. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi käytä aamuisin ja iltaisin. Levitä ylöspäin suuntautuvin liikkein tehostaaksesi voiteen vaikutusta.

Shiseido Men Cleansing Foam puhdistusvaahto 125 ml

Shiseido Men Cleansing Foam puhdistus...

34,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Puhdistusvaahto, joka puhdistaa ja raikastaa ihon jättämättä kireää tunnetta. Tuotetta voidaan käyttää myös parranajoon sen voidemaisen vaahtoavan koostumuksensa ansiosta.

Tuoteinfo:

Kastele kädet ja kasvot, purista pieni määrä tuotetta kämmenelle, lisää pieni määrä vettä ja vaahdota.Levitä kasvoille ja kaulalle pyörivin liikkein.Huuhtele huolellisesti.Parranajoon käytettäessä ota tuotetta hieman reilumpi määrä ja vaahdota hyvin saadaksesi mahdollisimman runsaan vaahdon.

5,0 / 5
Shiseido Men Deep Cleansing Scrub kuorintavoide 125 ml

Shiseido Men Deep Cleansing Scrub kuo...

38,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kuoriva puhdistusaine, joka poistaa karheuden, epäpuhtaudet , mustapäät ihohuokosista sekä kuolleet ihosolut, joita on vaikea poistaa tavallisessa ihonpuhdistuksessa. Vaikuttaa suoraan elottoman ihonsävyn syihin paljastaen kirkkaan ja terveen värisen ihon.

Tuoteinfo:

Kastele kädet ja kasvot. Purista reilu määrä tuotetta kämmenelle ja vaahdota. Levitä kasvoille pyörivin liikkein välttäen huulten- ja silmänympärysihoa.Keskity hieman perusteellisemmin alueille, joilla esiintyy karheutta tai mustapäitä. Huuhtele perusteellisesti.Käytä 1−2 kertaa viikossa.

Shiseido Men Eye Soother viilentävä silmänympärysvoide 15 ml

Shiseido Men Eye Soother viilentävä s...

55,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Silmänympäryshoito väsymyksen merkkeihin, tummiin silmänalusiin, turvotukseen ja kuivuuteen. Palauttaa elinvoiman ja virkistää elintapojen rasittamaa silmänympärysihoa.

Tuoteinfo:

Käytä ihon puhdistuksen ja hoitoveden tai kosteusemulsion jälkeen.Ota pieni määrä tuotetta sormenpäille ja taputtele hellävaraisesti silmänympärysiholle.Lisää tarvittaessa päivän mittaan.

Shiseido Men Hydrating Lotion hoitovesi 150 ml

Shiseido Men Hydrating Lotion hoitove...

46,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Hoitovesi, joka kosteuttaa ihoa puhdistuksen ja parranajon jälkeen palauttaen ja ylläpitäen ihon luonnollisen suojakerroksen. Jättää ihon raikkaaksi ilman tahmaista tunnetta. Ehkäisee ärsytystä, kuivuutta ja karheutta. Tuloksena miellyttävän tuntuinen, terve iho.

Tuoteinfo:

Käytä ihon puhdistuksen tai parranajon jälkeen.Ota runsas määrä hoitovettä kämmenelle ja taputtele kasvoille.

Shiseido Men Moisturizing Emulsion kosteusemulsio 100 ml

Shiseido Men Moisturizing Emulsion ko...

55,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Emulsio, joka kosteuttaa ihon puhdistuksen ja parranajon jälkeen palauttaen ja ylläpitäen ihon luonnollisen suojakerroksen. Jättää ihon raikkaaksi ilman tahmaista tunnetta. Ehkäisee ihon ärsytystä, kuivuutta ja karheutta. Tuloksena miellyttävän tuntuinen, terve iho.

Tuoteinfo:

Käytä ihon puhdistuksen tai parranajon jälkeen. Ota kaksi pumpun painallusta tuotetta kämmenellesi ja levitä tasaisesti koko kasvoille. Ota tuotetta sopiva määrä ihon kuivuuden ja ilman kosteuden mukaan.

Sivun alkuun