Shiseido (19 kpl)

Hoitava seerumityyppinen pohjustustuote, joka nopeasti parantaa ihon pinnan samettisen pehmeäksi ja tasaiseksi. Häivyttää ihohuokosia sekä imee ihon pinnalta ylimääräistä talia. Levitä aamulla puhtaille kasvoille muiden ihonhoitotuotteiden jälkeen tai ennen meikkipohjan levittämistä.

5.0 / 5
Vain myymälässä

55,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kevyt meikkivoide, joka tasoittaa ihonsävyä ja antaa iholle terveen, kuulaan lopputuloksen. Iho näyttää luonnolliselta ja raikkaalta. Sopii erityisesti kuivalla ja normaalille iholle, joka kaipaa kevyttä peittoa ja luonnollista lopputulosta. Käytä ihonhoitotuotteiden sekä meikinpohjustajan päälle. Ravista hyvin ennen käyttöä. Pumppaa kämmenselälle sopiva määrä, noin yksi pumppaus. Levitä kasvoille joko meikkivoidesiveltimellä tai sormin. Aloita keskeltä kasvoja häivyttäen kasvojen reunoille. Aloita pienellä määrällä ja lisää meikkivoidetta kohtiin jotka kaipaavat peittävyyttä.

4.0 / 5
Useita vaihtoehtoja

55,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Saatavana vain Sokokselta! Monisävyinen puuteri korjaa ihon sävyä ja heleyttää ihoa. Täydellinen yhdistelmä korjaavia ja heleyttäviä sävyjä, jotka mukautuvat jokaiseen ihon väriin. Levitä puuteri siveltimellä koko kasvoille korjataksesi meikkiä ja pidentääksesi meikin kestoa. Saadaksesi lisää heleyttä kasvoille, korosta poskipäitä ja muita kasvojen korkeimpia kohtia.

5.0 / 5

51,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Öljytön aurinkopuuteri, joka antaa hehkuvan, auringon suuteleman vaikutelman kasvoille. Kevyt ja luonnollinen lopputulos. Ei haalistu tai kiillä. Tuoteinfo: Ota aurinkopuuteria kevyesti siveltimeen ja levitä alueille, joihin aurinko luonnollisesti osuisi: ohimoille, poskiin, kasvojen reunoille.

5.0 / 5
Useita vaihtoehtoja