{}

Shiseido (18 kpl)

Shiseido Synchro Skin Lasting Liquid Foundation meikkivoide 30 ml

Shiseido Synchro Skin Lasting Liquid...

43,90 (54,90)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Älykäs, pitkäkestoinen nestemäinen meikkivoide joka korostaa ja peittää juuri oikealla tavalla. Kuin se kuuluisi ihollesi. Voit olla huoletta ja varma pysyvyydestä. Meikkivoiteessa on säädeltävä peittävyys ja puoli-matta lopputulos. Sisältää suojakertoimen 15. Kopauta pulloa muutaman kerran kämmentäsi vasten jotta koostumus notkistuu käyttöä varten. Levitä hoitotuotteiden jälkeen kasvoille joko meikkivoidesiveltimellä tai sormin. Ota alussa pieni määrä ja lisää tarvittaessa niihin kohtiin mihin tarvitset enemmän peittävyyttä.

Useita vaihtoehtoja
Shiseido Perfect Stick Concealer peitepuikko 5,5 g

Shiseido Perfect Stick Concealer peit...

34,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ihoa hoitava peitepuikko, joka levittyy saumattomasti. Pitkäkestoinen lopputulos, joka ei haihdu tai valu kuumuuden, hikoilun tai talin vaikutuksesta.

Useita vaihtoehtoja
Shiseido Radiant Lifting Foundation SK 15 meikkivoide 30 ml

Shiseido Radiant Lifting Foundation S...

Voidemainen ikääntymisen merkkejä ehkäisevä ja hoitava meikkivoide. Heleyttävä, valoa heijastava koostumus. Suojaa UV-säteiltä ja ilmansaasteilta.

Tuoteinfo:

Levitä meikinpohjustuksen jälkeen. Ota pieni määrä tuotetta ja levitä aloittaen kasvojen keskeltä ja kohdista, jotka kaipaavat eniten peittoa.

5,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
Vain myymälässä
Shiseido Sheer and Perfect Compact Foundation meikkipuuteri 10 g

Shiseido Sheer and Perfect Compact Fo...

51,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kevyt ja raikkaan pinnan jättävä öljytön meikkipuuteri kaikille ihotyypeille, erityisesti normaali-sekaiholle. Kosteuttaa ihoa samalla vieden ylimääräistä kiiltelyä pois iholta. Tasoittaa ihon sävyvirheitä ja epätasaisuuksia saaden ihon näyttämään raikkaalta. Kevyt ja kuulas meikkilopputulos sekä pitkäkestoinen pysyvyys.

Useita vaihtoehtoja
Shiseido Face Color Enhancing Trio puuteripaletti 7 g

Shiseido Face Color Enhancing Trio pu...

Monikäyttöinen 3-in-1 puuteripaletti, kasvojen heleyttäjä, jonka avulla kasvoille saadaan sävyä, kolmiulotteisuutta sekä hehkua.
Viimeistele meikki puuteripaletilla. Paletin ylin sävy antaa poskille tervettä punaa, antaen iholle terveen luonnollisen hehkun. Paletin keskimmäisellä sävyllä voidaan joko korostaa tai häivyttää. Sävy on pehmeä, ja koostumus valoa heijastava. Alin sävy häivyttää rajat ja viimeistelee. Beigeen vivahtava heleyttävä sävy, joka yhdistää kaikki paletin sävyt tehden ihosta tasaisen sävyisen.

Useita vaihtoehtoja
Vain myymälässä
Shiseido Sheer Eye Zone Corrector valokynä 3,8 ml

Shiseido Sheer Eye Zone Corrector val...

Luonnollisen ja kuultavan lopputuloksen kasvoille antava peiteväri ja valokynä, peittää tehokkaasti tummat silmänaluset ainutlaatuisella värisävyllään ja ohuella koostumuksellaan. Voidaan käyttää koko kasvoilla mutta erityisesti silmänympärysalueella.Voidaan käyttää peitevärinä ja/tai korostevärinäLevitetään pieni määrä tasaisesti sivellinosalla halutulle alueelle.

Tuoteinfo:

Voidaan käyttää peitevärinä ja/tai korostevärinäLevitetään pieni määrä tasaisesti sivellinosalla halutulle alueelle.

5,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
Vain myymälässä
Shiseido Sun Protective Liquid Foundation SPF30 meikkivoide 30 ml

Shiseido Sun Protective Liquid Founda...

44,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Suojaava nestemäinen meikkivoide. Koostumus joka kestää ja pysyy iholla hiestä, talista ja vedestäkin huolimatta. Tämä meikkivoide ei haihdu tai muutu iholla – pitkäkestoinen ja ideaalinen jopa urheiluun. Meikkivoide levittyy tasaisesti pakkauksessa mukana olevalla sienellä. Suojaa ihoa ennenaikaista ikääntymistä vastaan korkealla suojakertoimellaan, SPF30. Jättää ihon kuulaaksi ja mattapintaiseksi. Käyttö: Levitä puhtaille kasvoille hoitotuotteiden jälkeen. Ota pieni määrä tuotetta esim. kämmenselällesi ja aloita meikkivoiteen levittäminen keskeltä kasvoja häivyttäen kohti reunoja. Viimeistele meikkipohja esim. aurinkopuuterilla. Meikkivoidetta ei tarvitse kiinnittää puuterilla.

Useita vaihtoehtoja
Shiseido Sheer and Perfect Foundation SK 15 meikkivoide 30 ml

Shiseido Sheer and Perfect Foundation...

Alk. 42,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kevyt nestemäinen meikkivoide joka tasoittaa ihonsävyä ja antaa iholle terveen, kuulaan hehkun. Iho näyttää luonnolliselta ja raikkaalta. Meikkivoide hillitsee ihon värivirheitä, jotka saavat ihon näyttämään epätasaiselta ja huonokuntoiselta.Öljytön ja hajusteeton.

Tuoteinfo:

Levitä meikkivoide meikinpohjustuksen päälle, ravista tuotetta hyvin ennen käyttöä.Aloita meikkivoiteen levitys keskeltä kasvoja häivyttäen kasvojen reunoille.

4,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
Shiseido Luminizing Satin Face Powder väripuuteri 6,5 g

Shiseido Luminizing Satin Face Powder...

Silkkinen väripuuteri, jota voidaan käyttää sekä poskipunana että korostusvärinä. Väri pysyy muuttumattomana koko päivän.

Tuoteinfo:

Pyyhkäise sivellintä puuterissa ja muokkaa väri sopivaksi kämmenen selkämyksellä.Poskipuna: levitä poskien keskiosasta ulospäin.Korostusväri: Levitä T-alueelle, kulmaluulle sekä silmien alta poskiluiden päälle.

Useita vaihtoehtoja
Vain myymälässä
Shiseido Bronzer aurinkopuuteri 12 g

Shiseido Bronzer aurinkopuuteri 12 g

51,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Öljytön aurinkopuuteri, joka antaa hehkuvan, auringon suuteleman vaikutelman kasvoille. Kevyt ja luonnollinen lopputulos. Ei haalistu tai kiillä.

Tuoteinfo:

Ota aurinkopuuteria kevyesti siveltimeen ja levitä alueille, joihin aurinko luonnollisesti osuisi: ohimoille, poskiin, kasvojen reunoille.

5,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
Shiseido Translucent Loose Powder irtopuuteri 18 g

Shiseido Translucent Loose Powder irt...

56,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kevyt ja raikas irtopuuteri, joka sopii kaikille ihonsävyille. Satiininen lopputulos, joka pitää ihon kosteutettuna ja kasteenraikkaana.

Tuoteinfo:

Ota puuteria ohut kerros puuterivippaan ja paina ja pyörittele vippaa kevyesti iholla.Voit käyttää myös isoa puuterisivellintä erittäin luonnollisen lopputuloksen aikaansaamiseksi. Viimeistele levittämällä alaspäin suuntautuvin liikkein kasvojen ohuiden ihokarvojen suuntaisesti.

Shiseido Future Solution LX Total Radiance Foundation meikkivoide 30 ml

Shiseido Future Solution LX Total Rad...

81,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ikääntymisen merkkejä hoitava ja ennaltaehkäisevä meikkivoide, joka räätälöityy iholle riippuen ihon talintuotannosta tai kuivuudesta. Valoa tuova koostumus, joka kirkastaa ihoa tehden siitä raikkaan ja levänneen näköisen.

5,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
Shiseido Sun Protective Compact Foubdation SPF30 meikkipuuteri 12 g

Shiseido Sun Protective Compact Foubd...

46,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Suojaava meikkipuuteri, joka levittyy iholle tasaisesti ja huolettomasti. Jättää silkkisen tasaisen sävyn iholle sekä pehmeän mattaisen lopputuloksen.Hikeä, rasvaa ja vettä hylkivä koostumus. Meikki pysyy kasvoilla raikkaana ja muuttumattomana tunteja – pitkäkestoinen ja ideaalinen jopa urheiluun. Suojaa ihoa ihon ennenaikaista ikääntymistä vastaan korkealla suojakertoimellaan, SPF30. Käyttö: Levitä puhtaille kasvoille ihonhoitotuotteiden jälkeen. Voidaan käyttää kuivalla tai hieman kostealla sienellä halutun lopputuloksen mukaan. Aloita levittäminen keskeltä kasvoja ja häivytä reunoja kohti.

Useita vaihtoehtoja
Shiseido Refining Makeup Primer pohjustustuote 30 g

Shiseido Refining Makeup Primer pohju...

42,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Pohjustustuote koko kasvoille. Korjaa ja tasoittaa epätasaista ihon pintaa ja väriä, häivyttää juonteita sekä pitää ihon mattapintaisena antaen tasaisen ja kestävän pohjan meikille.

Tuoteinfo:

Käytä suoraan ihonhoitotuotteiden jälkeen.Ota sopiva määrä tuotetta sormenpäille ja levitä kasvojen keskiosasta ulospäin koko kasvoille, myös luomille ja huulille.

3,0 / 5
Shiseido Advanced Hydro-Liquid Compact SK 10 voidemainen meikkipuuteri 12 g

Shiseido Advanced Hydro-Liquid Compac...

Alk. 49,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Voidemainen, luonnollisen lopputuloksen antava meikkivoide, joka kosteuttaa ihoa.

Tuoteinfo:

Levitä meikinpohjustuksen jälkeen. Levitä kuivalla meikkisienellä. Levitä kasvojen keskiosasta häivyttäen kohti ulkoreunojaVoidaan lisätä kasvoille päivän mittaan. Sulje meikkikotelo aina huolellisesti. Pese meikkisieni kerran viikossa.

Useita vaihtoehtoja
Shiseido Pureness Matifying Compact SK 16 meikkipuuteri 11g

Shiseido Pureness Matifying Compact S...

38,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Öljytön meikkipuuteri, joka luo iholle mattapinnan ja vähentää ihohuokosten näkyvyyttä.

Tuoteinfo:

Levitä kuivalla meikkisienellä ihonhoitotuotteiden jälkeen. Tasoita meikkipuuteri kasvojen keskeltä reunoja kohti. Aseta aina käytön jälkeen muovisuojus takaisin paikalleen suojellaksesi tuotetta.

Useita vaihtoehtoja
{}
Sivun alkuun