hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Shiseido (13 kpl)

Shiseido BOP LiftDynamic Serum seerumi 30 ml

Shiseido BOP LiftDynamic Serum seerum...

108,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ihoa tehokkaasti kiinteyttävä ja napakoittava seerumi. Iho näyttää heti levityksen jälkeen tasaisemmalta ja kuulaalta. Kosteuttaa sekä palauttaa elinvoimaisuuden kasvoille. Käytä aamuin illoin puhtaille kasvoille hoitoveden sekä Ultimune tehouutteen jälkeen, ennen muita ihonhoitotuotteita. Ota 1-2 pumppausta kämmenelle ja levitä kauttaaltaan kasvoille.

Shiseido Future Solution LX Replenishing Treatment Oil hoitoöljy 75 ml

Shiseido Future Solution LX Replenish...

145,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Monitehoinen ja –käyttöinen premium hoitoöljy, joka parantaa ihon kuntoa ja auttaa ihoa taistelemaan ikääntymisen merkkejä vastaan. Tuote sisältää viittä kasviperäistä öljyä sekä Future Solution LX -linjan palkittua teknologiaa. Suojaa, ravitsee sekä kosteuttaa tehokkaasti. Parantaa ihon kuntoa sekä minimoi iholle tulleita vahinkoja. Soveltuu käytettäväksi kasvoille, käsille, vartalolle, hiuksille sekä kynsinauhoille. Jättää miellyttävän tuntuiseksi, heleäksi ja pehmeäksi ihon, ei tahmaa eikä näytä rasvaiselta.

Shiseido Intensive Anti-Spot seerumi 30 ml

Shiseido Intensive Anti-Spot seerumi...

106,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Seerumi, joka ehkäisee, rajoittaa, vähentää, ja vapauttaa epätasaista melaniinia kaikissa ihon kerroksissa. Kohdistuu laserin tarkkuudella pigmenttiläiskän hoitamiseen.

Tuoteinfo:

Käytä aamuin illoin puhdistuksen ja hoitoveden jälkeen ennen hoitovoidetta.1−2 pumpun painallusta on riittävä määrä. Levitä kasvojen keskiosasta ulospäin.Käytä ympäri vuoden yhdistettynä UV-suojan sisältävään tuotteeseen.

Shiseido Future Solution LX Ultimate Regenerating Serum seerumi 30 ml

Shiseido Future Solution LX Ultimate...

343,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Tämä ihoa uudistava seerumi hyödyntää mikrokapseloitua teknologiaa, viemällä tiivistetyt tehoaineet syvälle ihoon. Shiseidon ainutlaatuinen raaka-aine Skingenecell 1P auttaa tuottamaan terveitä ihosoluja, jotka ovat vastustuskykyisiä ikääntymisen merkkejä vastaan. Tuloksena selvästi kimmoisampi, uudistunut ja hehkuva iho.

Tuoteinfo:

Käytä aamulla ja illalla ihon puhdistuksen ja hoitoveden jälkeen.Levitä sopiva määrä tuotetta kasvoille ja kaulalle käyttäen ylöspäin suuntautuvia liikkeitä. Lisää päivä- tai yövoide.Sopii myös silmänympärysiholle.

Shiseido Benefiance Concentrated Neck Contour Treatment hoitovoide kaulan alueelle 50 ml

Shiseido Benefiance Concentrated Neck...

92,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Helposti imeytyvä, ikääntymisen merkkejä hoitava tuote herkälle kaulan alueen iholle. Hoitaa, vahvistaa ja kiinteyttää kaulan ihoa.

Tuoteinfo:

Käytä aamulla ja/tai illalla .Ota tuotetta oikean käden sormenpäihin. Aseta sormet kaulan vasemmalle puolelle ja levitä hellävaraisesti ylöspäin suuntautuvin sivelyin.Ota lisää voidetta vasemman käden sormenpäihin ja toista kaulan oikealla puolella.

Shiseido Pureness Blemish Targeting gel epäpuhtauksia hoitava geeli 15 ml

Shiseido Pureness Blemish Targeting g...

32,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Lääkitsevä geeli, joka poistaa tehokkaasti epäpuhtauksia puhdistaen ja raikastaen ihoa.Avaa tukkeutuneita ihohuokosia ja parantaa normaalia talikiertoa iholla. Ehkäisee bakteerien kerääntymistä iholle, ehkäisee mustapäitä ja vaalentaa aknearpia.

Tuoteinfo:

Käytä päivittäin ihon puhdistuksen, pehmennyksen ja kosteutuksen jälkeen.Levitä ohut kerros geeliä suoraan näppylän päälle tai ongelma-alueelle puhtailla sormenpäillä.Sulje aina korkki käytön jälkeen. Säilytä suoralta auringonvalolta ja korkeilta lämpötiloilta suojattuna.

5,0 / 5
Shiseido Ibuki Quick Fix Mist kasvosuihke 80 ml

Shiseido Ibuki Quick Fix Mist kasvosu...

34,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ihonhoito voi kulkea helposti mukanasi. Palauta ihollesi kosteus sekä hillitse kiiltoa – missä vain, milloin vain! Raikastava suihke levittyy iholle kosteuttavana hienojakoisena suihkeena kätevän pakkauksensa ansiosta. Geelisuihke muodostaa suojaavan hunnun ihon pinnalle hilliten ihon kiiltelyä, ehkäisten liiallista talin tuotantoa ja kosteuttaen ihoa. Pidentää meikin pysyvyyttä ja raikastaa ihoa. Tuoksu antaa myös energiaa päivääsi! Meikki näyttää raikkaalta ja juuri levitetyltä aamusta iltaan. Voit käyttää aamulla ennen meikin levittämistä tai illalla juuri ennen nukkumaan menoa. Käytä niin usein päivän aikana kuin tarvitset ja haluat. Suihkauta puhtaille kasvoille tai meikin päälle. Pidä suihketta n. 20 cm päästä kasvoilta ja pidä silmät kiinni. Suihkauta n. 3-5 krt kauttaaltaan kasvoille. Suihkuttaessa paljaille kasvoille voit hieroa tuotetta kasvoilla.

5,0 / 5
Sivun alkuun