Shiseido on vuonna 1872 Japanissa alkunsa saanut kosmetiikkabrändi. 

Shiseidolla on yli 140 vuotta historiaa ja kokemusta takanaan. Brändin juuret ovat apteekkimaailmassa ja ihonhoidossa.

Valikoimaan kuuluu ihon kuntoa edistäviä ihonhoitotuotteita tehokkaista täsmätuotteista ihoa hellävaraisesti kosteuttaviin voiteisiin. Shiseidon perustaja apteekkari Arinobu Fukuhara, avasi ensimmäisen länsimaalaisen apteekin Ginzan alueelle samalla rikkoen perinteistä japanilaista yrttilääketieteen kulttuuria tuona aikakautena. 

Tämä oli ensimmäinen askel yrityksen identiteetille, joka liittää tieteen ja perinteen. Shiseido sanana kuvastaa yrityksen filosofiaa, joka on: mielen, kehon ja sielun tasapaino.

Shiseido tarjoaa palkintoja voittaneita teknologioita, hienostuneita koostumuksia, laadukkaita meikkituotteita sekä tuoksuja, jotka koskettavat kaikkia aistejamme. 

Shiseido (3 kpl)

54,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

8 tuntia unta purkissa! Kun sinä et saa unta tarpeeksi, ihosi ei tarvitse näyttää siltä... Auttaa ihoa toipumaan päivän stressistä vaikka elintärkeä uni jäisi vähäiseksi. Geelimäinen yönaamio, joka tehostaa ihon uusiutumista yön aikana. Iho on heleä ja kuulas aamulla. Pienet juonteet pehmenevät, iho on tasainen ja sileä. Helpottaa myös tummuutta silmänympärysalueella. Tuotteessa olevat vitaaminikapselit rikkoutuvat iholle levitettäessä maksimoiden ihon kuulauden. Iho on täydelllisen kosteutettu ja hoidettu! Naamion tuoksu on rentouttava ja edistää osaltaan unen saantia. Levitä kauttaaltaan kasvoille sekä kaulan iholle yövoiteesi päälle. Voidaan käyttää myös silmänympärysalueella. Käytetään tarvittaessa esim. 2-3 krt viikossa. Ei huuhdella pois vaan pidetään kasvoilla yön yli. Jos naamio ei imeydy kokonaan voidaan ylimääräinen voide taputella kasvopaperilla pois.

4.5 / 5

79,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Maailman ensimmäinen puhdasta retinolia sisältävä naamio kasvoille. Sisältää yhdisteen tehoaineita, jotka pehmentävät ja kosteuttavat ihoa sekä vähentävät ryppyjä, ihon elottomuutta ja veltostumista. Ihosi näyttää ja tuntuu täysin uudistuneelta seuraavana aamuna!

Tuoteinfo:

Käytä illalla hoitoveden jälkeen. Avaa molemmat pakkaukset. Alapuoli naamiosta asetetaan kasvoille ennen yläpuolta.Anna vaikuttaa 15 minuuttia. Muita hoitotuotteita ei enää naamion lisäksi tarvitse käyttää, lisää ainoastaan silmänympärysvoide.Käytetään tarvittaessa.

5.0 / 5

42,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Puhdistava, kirkastava sekä hoitava naamio kasvoille. Poishuuhdeltava savinaamio kirkastaa ihon hetkessä. Kuivahtaa kasvoille levityksen jälkeen mutta ei kiristä eikä jämähdä ihoon. Levitä naamio puhtaille kasvoille silmänympärysaluetta välttäen. Anna vaikuttaa 5 minuuttia ja huuhtele huolellisesti pois. Soveltuu kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille. Käytettään tarvittaessa tai 1-2 krt viikossa.

3.0 / 5