hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Shiseido (70 kpl)

Shiseido BOP LiftDynamic Cream voide 50 ml

Shiseido BOP LiftDynamic Cream voide...

126,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ihoa tehokkaasti kiinteyttävä ja napakoittava 24 h voide. Iho näyttää heti levityksen jälkeen tasaisemmalta ja kuulaalta. Voiteella on syväkosteuttava vaikutus ja tekee pitkäaikaisessa käytössä kasvoista taas ryhdikkäät.
Käytä aamuin illoin puhdistetuille kasvoille, hoitoveden sekä Ultimune tehouutteen jälkeen. Ota noin helmen kokoinen määrä esim. spaattelilla ja levitä kauttaaltaan kasvoille sekä kaulan alueelle.

Shiseido BOP LiftDynamic Serum seerumi 30 ml

Shiseido BOP LiftDynamic Serum seerum...

108,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ihoa tehokkaasti kiinteyttävä ja napakoittava seerumi. Iho näyttää heti levityksen jälkeen tasaisemmalta ja kuulaalta. Kosteuttaa sekä palauttaa elinvoimaisuuden kasvoille. Käytä aamuin illoin puhtaille kasvoille hoitoveden sekä Ultimune tehouutteen jälkeen, ennen muita ihonhoitotuotteita. Ota 1-2 pumppausta kämmenelle ja levitä kauttaaltaan kasvoille.

Shiseido BOP LiftDynamic Eye Treatment silmänympärysvoide 15 ml

Shiseido BOP LiftDynamic Eye Treatmen...

88,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Silmänympärysvoide joka kiinteyttää ja napakoittaa ohutta silmänympärysaluetta. Imeytyy nopeasti tehden silmänympärysihosta tasaisen ja kuulaan. Käytä aamuin illoin puhtaalle silmänympärysalueelle. Ota noin nuppineulan pään kokoinen määrä ja levitä voide sormea apuna käyttäen kevyesti silmänympärysiholle viimeisenä ihonhoidon askeleena päivittäisessä ihonhoidossasi.

Shiseido Future Solution LX Universal Defense SPF50 suojavoide 50 ml

Shiseido Future Solution LX Universal...

98,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Tehokkaasti suojaava ja hoitava päivittäiseen käyttöön suunniteltu voide suojaa haitallisilta UV-säteiltä sekä eliminoi täysin myös ilmassa olevien saasteiden ja vapaiden radikaalinen vaikutukset ihoon. Hoitaa ja ravitsee ihoa, kirkastaen ihoa välittömästi valoa heijastavalla koostumuksellaan. Voidaan käyttää yhdessä jo olemassa olevan päivävoiteen kanssa tai yksinään. Tarkoitettu vain päiväkäyttöön. Levitä tuotetta hyvin maltillinen määrä koko kasvoille puhdistetuille kasvoille joko käytössä olevan seerumin ja voiteen päälle tai yksinään.

Shiseido Future Solution LX Total Protective Cream SK 15 päivävoide 50 ml

Shiseido Future Solution LX Total Pro...

304,00
Verkkokaupassa

Tämä monitehoinen kosteuttava päivävoide suojaa ihoa UV-säteiltä, jotka ovat yksi ihon ennenaikaisen ikääntymisen tärkeimmistä syistä. Ehkäisee ryppyjä ja veltostumista, kosteuttaa pitkävaikutteisesti, tekee ihosta kimmoisan ja antaa sille hehkua. Sisältää suojakertoimen 15.

Tuoteinfo:

Käytä aamuisin ihon puhdistuksen ja hoitoveden jälkeen. Levitä pieni määrä kasvoille.

Shiseido Future Solution LX Replenishing Treatment Oil hoitoöljy 75 ml

Shiseido Future Solution LX Replenish...

145,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Monitehoinen ja –käyttöinen premium hoitoöljy, joka parantaa ihon kuntoa ja auttaa ihoa taistelemaan ikääntymisen merkkejä vastaan. Tuote sisältää viittä kasviperäistä öljyä sekä Future Solution LX -linjan palkittua teknologiaa. Suojaa, ravitsee sekä kosteuttaa tehokkaasti. Parantaa ihon kuntoa sekä minimoi iholle tulleita vahinkoja. Soveltuu käytettäväksi kasvoille, käsille, vartalolle, hiuksille sekä kynsinauhoille. Jättää miellyttävän tuntuiseksi, heleäksi ja pehmeäksi ihon, ei tahmaa eikä näytä rasvaiselta.

Shiseido IBUKI Purifying Cleanser puhdistusvaahto 125 ml

Shiseido IBUKI Purifying Cleanser puh...

42,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Virkistävä ja hellävaraisesti ihon pintaa uudistava päivittäiseen käyttöön tarkoitettu puhdistusvaahto. Eliminoi tehokkaasti ihohuokosten epäpuhtaudet sekä ihon pinnan epäpuhtaudet. Säilyttää samalla kuitenkin ihon kosteutettuna, jättäen ihon puhtaaksi, pehmeäksi sekä sileäksi

Tuoteinfo:

Kostuta kasvot ja kädet kunnolla.Ota helmen kokoinen annos vaahtoa kämmenelle, lisää hieman viileää tai haaleaa vettä ja vaahdota täyteläiseksi vaahdoksi.Levitä vaahto koko kasvoille ja pese hellävaraisesti. Huuhdo joko viileällä tai haalealla vedellä.

4,6667 / 5
Shiseido IBUKI Protective Moisturizer SPF 15 suojaava kosteusemulsio 75ml

Shiseido IBUKI Protective Moisturizer...

58,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Monivaikutteinen päivävoide, jossa tehokaasti suojaava aurinko- sekä saastesuoja. Pienentää ihohuokosia, hillitsee epäpuhtauksia sekä ehkäisee kuivuudesta johtuvaa ihon karheutta. Säilyttää ihon kosteutettuna koko päivän, jättäen ihon pinnan tasaiseksi sekä kuulaaksi.

Tuoteinfo:

Käytä aamuisin ihon puhdistuksen ja hoitoveden jälkeen. Levitä pieni määrä kasvoille, 1-2 pumppausta riittää.

Shiseido Bio-Performance Advanced Super Restoring Cream 24h hoitovoide 50 ml

Shiseido Bio-Performance Advanced Sup...

136,00
Verkkokaupassa

Kolmoiskohotus kasvoille!Edistyksellinen ikääntymisen merkkejä korjaava voide, joka vahvistaa ihoa syvältä sekä tukee ihon jatkuvaa uusiutumista. Kohottaa ja kiinteyttää kasvojen ihoa sekä madaltaa juonteita. Kosteuttaa tehokkaasti kuivaa ja karheaa ihoa.

Tuoteinfo:

Käytä aamuin illoin puhdistuksen ja hoitoveden jälkeen. Levitä sekä kasvojen että kaulan iholle.

Shiseido Body Creator Super Slimming Reducer tehokkaasti kiinteyttävä vartalovoide 200 ml

Shiseido Body Creator Super Slimming...

Kosteuttava täyteläinen geelivoide, jonka tehokas kiinteyttävä ja selluliittia vähentävä vaikutus edesauttaa hoikentamaan vartalon muotoja. Hajottaa rasvasolut vapaiksi rasvahapoiksi, jotka poistuvat kehosta luonnollisesti aineenvaihdunnan mukana.

Tuoteinfo:

Levitä voidetta hierovin liikkein vartalon ongelmakohtiin; vatsa, lantion seutu, reidet sekä käsivarret. Parhaimman lopputuloksen saavuttamiseksi käytä tuotetta vähintään kaksi kertaa päivässä. Vältä 15 min ajan voiteen levittämisen jälkeen muiden tuoksullisten tuotteiden käyttöä.

Vain myymälässä
Shiseido Intensive Anti-Spot seerumi 30 ml

Shiseido Intensive Anti-Spot seerumi...

106,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Seerumi, joka ehkäisee, rajoittaa, vähentää, ja vapauttaa epätasaista melaniinia kaikissa ihon kerroksissa. Kohdistuu laserin tarkkuudella pigmenttiläiskän hoitamiseen.

Tuoteinfo:

Käytä aamuin illoin puhdistuksen ja hoitoveden jälkeen ennen hoitovoidetta.1−2 pumpun painallusta on riittävä määrä. Levitä kasvojen keskiosasta ulospäin.Käytä ympäri vuoden yhdistettynä UV-suojan sisältävään tuotteeseen.

Shiseido Future Solution LX Ultimate Regenerating Serum seerumi 30 ml

Shiseido Future Solution LX Ultimate...

343,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Tämä ihoa uudistava seerumi hyödyntää mikrokapseloitua teknologiaa, viemällä tiivistetyt tehoaineet syvälle ihoon. Shiseidon ainutlaatuinen raaka-aine Skingenecell 1P auttaa tuottamaan terveitä ihosoluja, jotka ovat vastustuskykyisiä ikääntymisen merkkejä vastaan. Tuloksena selvästi kimmoisampi, uudistunut ja hehkuva iho.

Tuoteinfo:

Käytä aamulla ja illalla ihon puhdistuksen ja hoitoveden jälkeen.Levitä sopiva määrä tuotetta kasvoille ja kaulalle käyttäen ylöspäin suuntautuvia liikkeitä. Lisää päivä- tai yövoide.Sopii myös silmänympärysiholle.

Shiseido Benefiance WrinkleResist24 Day Cream SK 15 päivävoide 50 ml

Shiseido Benefiance WrinkleResist24 D...

89,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ikääntymisen merkkejä ehkäisevä päivävoide suojaa ihoa UV-säteiden ja muiden ympäristön haittatekijöiden aiheuttamilta vaurioilta. Saa juonteet ja rypyt näyttämään pienemmiltä. Ylläpitää ihon kosteustasapainon jopa erittäin kuivissa olosuhteissa. Sisältää suojakertoimen 15.

Tuoteinfo:

Käytä aamuisin ihon puhdistuksen ja hoitoveden jälkeen. Ota tarpeen mukaan yksi tai kaksi helmen kokoista nokaretta käyttäen pakkauksessa mukana tulevaa spaattelia. Levitä tasaisesti koko kasvoille.

4,5 / 5
Shiseido Future Solution LX Eye and Lip Contour Cream silmänympärysvoide 15 ml

Shiseido Future Solution LX Eye and L...

146,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Tämä ylellinen voide ehkäisee ikääntymisen merkkejä herkillä silmän- ja suunympärysalueilla, joille muodostuu helposti ryppyjä ja värivirheitä, ja jotka veltostuvat ja kuivuvat helposti. Veltto iho kiinteytyy ja tasoittuu ja piirteet palautuvat muotoonsa. Täyteläinen mutta kevyt voide levittyy pehmeästi.

Tuoteinfo:

Käytä aamuin illoin viimeisenä askeleena ihonhoitorutiinissa.Ota mukana tulevalla spaattelilla helmen kokoinen nokare voidetta keskisormelle ja lämmitä voidetta sormien välissä hetkinen. Levitä voide hellävaraisesti ylä- ja alaluomelle. Tasoita kevyesti ylöspäin. Levitä samalla tekniikalla huulten ympärille.

Shiseido Benefiance Nutriperfect Eye Serum -seerumi silmänympärysiholle 15 ml

Shiseido Benefiance Nutriperfect Eye...

99,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Tiivistetty silmänympärysseerumi 50+ naisille, jotka haluavat hoitaa kaikkia menopaussin heikentämän silmänympärysalueen ongelmia. Kiinteyttää sekä hoitaa juonteita ja silmänympärysihon veltostumista.

Tuoteinfo:

Käytä viimeisenä askeleena ihonhoidossa aamuin illoin.Ota pieni määrä tuotetta ja levitä silmänympärysiholle hellävaraisesti.Jos käytät myös silmänympärysvoidetta, käytä Nutri-Perfect Eye Serumia ensin ja lisää sitten toinen tuote.

5,0 / 5
Shiseido Benefiance Nutriperfect Day Cream SK 15 päivävoide 50 ml

Shiseido Benefiance Nutriperfect Day...

109,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Päivävoide, joka vahvistaa 50+ naisen menopaussin heikentämää ihoa. Suojaa ihoa ulkoisilta haittatekijöiltä samalla, kun palauttaa ihon kiinteyden.

Tuoteinfo:

Käytä aamuisin ihon puhdistuksen ja hoitoveden jälkeen.Ota voidetta kämmenelle ja levitä koko kasvoille. Käytä spaattelia tuotteen annosteluun. Hengitä syvään tuotteen rentouttavaa tuoksua.

Shiseido Benefiance Nutriperfect Night Cream yövoide 50 ml

Shiseido Benefiance Nutriperfect Nigh...

115,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Yövoide, jonka ravitsevat tehoaineet vahvistavat 50+ naisen menopaussin heikentämää ihoa. Se elvyttää solutoimintaa, parantaa ihon tiheyttä ja kiinteyttä, sekä hoitaa syviä juonteita ja ikääntymisestä johtuvaa ihon veltostumista. Aromakologinen tuoksu edistää rauhallisia unia.

Tuoteinfo:

Hiero sopiva määrä tuotetta hellävaraisesti kasvoille iltaisin puhdistuksen ja hoitoveden jälkeen.Käytä spaattelia tuotteen annosteluun.

5,0 / 5
Sivun alkuun