hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Shiseido (118 kpl)

Shiseido Rouge Rouge huulipuna 4 g

Shiseido Rouge Rouge huulipuna 4 g

32,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kosteuttava huulipuna joka jättää miellyttävän ja pitkäkestoisen sävyn huulille. Helppo levittää ja samettisen tuntuinen koostumus levittyy tasaisesti huulille. Puna saatavilla 16 eri punaisen sävyssä. Levitä huulipuna suoraan hylsystä huulille tai käytä halutessasi levittämiseen sivellintä. Voit käyttää huultenrajauskynää korostaaksesi huulten muotoa tai pohjustaa kynällä huulet kokonaan ensin pidentääksesi punan kestoa tai muuttaaksesi hieman punan sävyä.

Useita vaihtoehtoja
Shiseido BOP LiftDynamic Cream voide 50 ml

Shiseido BOP LiftDynamic Cream voide...

126,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ihoa tehokkaasti kiinteyttävä ja napakoittava 24 h voide. Iho näyttää heti levityksen jälkeen tasaisemmalta ja kuulaalta. Voiteella on syväkosteuttava vaikutus ja tekee pitkäaikaisessa käytössä kasvoista taas ryhdikkäät.
Käytä aamuin illoin puhdistetuille kasvoille, hoitoveden sekä Ultimune tehouutteen jälkeen. Ota noin helmen kokoinen määrä esim. spaattelilla ja levitä kauttaaltaan kasvoille sekä kaulan alueelle.

Shiseido BOP LiftDynamic Serum seerumi 30 ml

Shiseido BOP LiftDynamic Serum seerum...

108,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ihoa tehokkaasti kiinteyttävä ja napakoittava seerumi. Iho näyttää heti levityksen jälkeen tasaisemmalta ja kuulaalta. Kosteuttaa sekä palauttaa elinvoimaisuuden kasvoille. Käytä aamuin illoin puhtaille kasvoille hoitoveden sekä Ultimune tehouutteen jälkeen, ennen muita ihonhoitotuotteita. Ota 1-2 pumppausta kämmenelle ja levitä kauttaaltaan kasvoille.

Shiseido BOP LiftDynamic Eye Treatment silmänympärysvoide 15 ml

Shiseido BOP LiftDynamic Eye Treatmen...

88,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Silmänympärysvoide joka kiinteyttää ja napakoittaa ohutta silmänympärysaluetta. Imeytyy nopeasti tehden silmänympärysihosta tasaisen ja kuulaan. Käytä aamuin illoin puhtaalle silmänympärysalueelle. Ota noin nuppineulan pään kokoinen määrä ja levitä voide sormea apuna käyttäen kevyesti silmänympärysiholle viimeisenä ihonhoidon askeleena päivittäisessä ihonhoidossasi.

Shiseido Shimmering Cream Eye Color voidemainen luomiväri 6 g

Shiseido Shimmering Cream Eye Color v...

Alk. 18,95 (37,90)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Hohtava voidemainen luomiväri, joka jättää levitettäessä puuterisen pinnan. Koko päivän kestävä koostumus, ei kulu tai kerrostu. Vedenkestävä ja öljyä hylkivä koostumus. Käyttö: Levitä pohjustustuotteen jälkeen. Voidaan levittää joko sormilla tai siveltimellä (ei kuulu pakkaukseen).

4,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
Shiseido Veiled Rouge Lipstick kuultohuulipuna 2,2 g

Shiseido Veiled Rouge Lipstick kuulto...

31,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kuultohuulipuna joka jättää intensiivisen värin huulille sekä tuntuu pehmeältä ja miellyttävältä. Väri kestää arjen pieniä haasteita eikä kuivata huulia. Käyttö: Levitä suoraan hylsystä tai käytä sivellintä, jos haluat tarkemman lopputuloksen. Käytä huultenrajauskynää korostaaksesi huulten muotoa.

Useita vaihtoehtoja
Shiseido Synchro Skin Lasting Liquid Foundation meikkivoide 30 ml

Shiseido Synchro Skin Lasting Liquid...

54,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Älykäs, pitkäkestoinen nestemäinen meikkivoide joka korostaa ja peittää juuri oikealla tavalla. Kuin se kuuluisi ihollesi. Voit olla huoletta ja varma pysyvyydestä. Meikkivoiteessa on säädeltävä peittävyys ja puoli-matta lopputulos. Sisältää suojakertoimen 15. Kopauta pulloa muutaman kerran kämmentäsi vasten jotta koostumus notkistuu käyttöä varten. Levitä hoitotuotteiden jälkeen kasvoille joko meikkivoidesiveltimellä tai sormin. Ota alussa pieni määrä ja lisää tarvittaessa niihin kohtiin mihin tarvitset enemmän peittävyyttä.

Useita vaihtoehtoja
Shiseido Future Solution LX Universal Defense SPF50 suojavoide 50 ml

Shiseido Future Solution LX Universal...

98,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Tehokkaasti suojaava ja hoitava päivittäiseen käyttöön suunniteltu voide suojaa haitallisilta UV-säteiltä sekä eliminoi täysin myös ilmassa olevien saasteiden ja vapaiden radikaalinen vaikutukset ihoon. Hoitaa ja ravitsee ihoa, kirkastaen ihoa välittömästi valoa heijastavalla koostumuksellaan. Voidaan käyttää yhdessä jo olemassa olevan päivävoiteen kanssa tai yksinään. Tarkoitettu vain päiväkäyttöön. Levitä tuotetta hyvin maltillinen määrä koko kasvoille puhdistetuille kasvoille joko käytössä olevan seerumin ja voiteen päälle tai yksinään.

Shiseido Full Lash Volume Mascara lahjapakkaus

Shiseido Full Lash Volume Mascara lah...

Shiseidon Uutuus Full Lash Volume Mascara: Tuplaetuna äärimmäinen tuuheus sekä siisti lopputulos. Ripset tuntuvat pehmeiltä, ja koostumus sallii värin lisäämisen päivän mittaan ripsiin. Voidaan poistaa helposti lämpimällä vedellä tai meikinpoistoaineella. Hellävarainen koostumus.

Full Lash Volume Mascara ripsivärisetti Sisältö: Full Lash Volume Mascara musta 8 ml ja Instant Eye & Lip Makeup Remover -silmä- ja huulimeikinpoistoaineen 30ml.

5,0 / 5
Vain myymälässä
Shiseido Perfect Stick Concealer peitepuikko 5,5 g

Shiseido Perfect Stick Concealer peit...

34,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ihoa hoitava peitepuikko, joka levittyy saumattomasti. Pitkäkestoinen lopputulos, joka ei haihdu tai valu kuumuuden, hikoilun tai talin vaikutuksesta.

Useita vaihtoehtoja
Shiseido Lacquer Rouge huulilakka 6 ml

Shiseido Lacquer Rouge huulilakka 6 ml

Alk. 16,25 (32,50)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Huulilakka, jossa täyteläinen, runsaspigmenttinen koostumus. Kuin huulipuna ja huulikiilto yhdistettyinä. Kiinnittyy huulille ja pysyy hyvin.

Useita vaihtoehtoja
Shiseido Luminizing Satin Eye Color Trio luomiväripaletti 3 g

Shiseido Luminizing Satin Eye Color T...

Alk. 45,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Luomiväripaletti, jossa kolme sävyä. Intensiiviset värit ja silkkimäinen, ihoa hoitava koostumus, joka kestää koko päivän.

4,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
Shiseido Future Solution LX Total Protective Cream SK 15 päivävoide 50 ml

Shiseido Future Solution LX Total Pro...

304,00
Verkkokaupassa

Tämä monitehoinen kosteuttava päivävoide suojaa ihoa UV-säteiltä, jotka ovat yksi ihon ennenaikaisen ikääntymisen tärkeimmistä syistä. Ehkäisee ryppyjä ja veltostumista, kosteuttaa pitkävaikutteisesti, tekee ihosta kimmoisan ja antaa sille hehkua. Sisältää suojakertoimen 15.

Tuoteinfo:

Käytä aamuisin ihon puhdistuksen ja hoitoveden jälkeen. Levitä pieni määrä kasvoille.

Shiseido Perfect Rouge Lipstick huulipuna 4 g

Shiseido Perfect Rouge Lipstick huuli...

Alk. 16,00 (32,00)
Verkkokaupassa

Kaikki, mitä huulipunalta toivot: intensiivinen, hehkuva väri, kosteuttava ja huulia täyteläistävä koostumus. Väri pysyy huulilla koko päivän muuttumattomana .Käyttö: Levitä huulipuna suoraan hylsystä tai käytä sivellintä, jos haluat tarkemman lopputuloksen. Käytä huultenrajauskynää korostaaksesi huulten muotoa.

5,0 / 5
Useita vaihtoehtoja