{}

Sensai (10 kpl)

Sensai Wrinkle Repair Eye Cream silmänympärysvoide 15 ml

Sensai Wrinkle Repair Eye Cream silmä...

149,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Wrinkle Repair -tuotelinja sisältää Sensain kolmoisteknologian, joka yhdistää 3 ihon luontaista kollageenia tukevaa vaikutusta. Se tehostaa ja säätelee kollageenin uusiutumista ja ehkäisee sen laadun ja määrän heikkenemistä. Kiinteyttävä, ryppyjä täyttävä, kosteuttava voide silmänympärysiholle. Voidemainen koostumus levittyy iholle helposti syväkosteuttaen silmänympärysihoa ja vähentäen ikääntymisen merkkien näkymistä iholla. Taputtele silmänympärysiholle huolellisen puhdistuksen jälkeen aamuin illoin.

Sensai Eye Contour Cream silmänympärysvoide 15 ml

Sensai Eye Contour Cream silmänympäry...

Täyteläinen, samettinen kiinteyttävä anti-ageing silmänympärysvoide. Minimoi ikääntymisen merkkejä, kuten juonteita, ihon sameutta ja turvotusta.

4,5 / 5
Vain myymälässä
Sensai Eye Contour Balm silmänympärysemulsio 15 ml

Sensai Eye Contour Balm silmänympärys...

Keveä, kiinteyttävä anti-ageing silmänympärysemulsio. Minimoi ikääntymisen merkkejä, kuten juonteita, ihon sameutta ja turvotusta.

5,0 / 5
Vain myymälässä
Sensai Cellular Performance Hydrachange Eye Essence -Silmänympärysseerumi 15 ml

Sensai Cellular Performance Hydrachan...

120,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sensai Cellular Performance Hydrachange Eye Essence on silkkimäinen silmänympärysseerumi, jonka hyaluronihappoa sisältävä koostumus tekee ihosta silkinpehmeän. Vaikuttavat aineet auttavat edistämään hyaluronihapposynteesiä sisältäpäin. Hoitotiiviste kosteuttaa, kiinteyttää ja parantaa herkän silmänympärysihon mikroverenkiertoa.

Tuoteinfo:

Syväkosteuttava silmänympärysseerumi, joka kiinteyttää. Levitä silmänympärysiholle pieni määrä aamuin illoin ihonhoidon viimeisenä vaiheena.

Sensai Silk Moisture Supply Eye Cream -Kosteuttava silmänympärysvoide 15 ml

Sensai Silk Moisture Supply Eye Cream...

87,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sensai Silk Moisture Supply Eye Cream on silmänympärysvoide herkälle silmänympärysiholle kosteuttamaan kuivuuteen taipuvaista ihoa. Silmänympärysvoide ehkäisee ensimmäisiä silmänympärysihon ikääntymisen merkkejä, kuten hienoja juonteita sekä häivyttää stressin ja väsymyksen merkkejä. Älykosteuttava silmänympärysvoide säätelee ihon kosteustasapainoa tarpeen mukaan. Voidaan käyttää myös tarvittaessa meikin päälle päivän aikana silmän alapuolella ja silmänurkkiin.

Tuoteinfo:

Voidemainen silmänympärystuote. Ota pieni määrä sormenpäihin ja levitä kevyesti silmänympärysiholle aamuin illoin ihonhoidon viimeisenä vaiheena. Tarvittaessa myös meikin päälle.

4,75 / 5
Sensai Silk Intensive Eye Mask and Essence - silmänympärysnaamio ja -hoitotiiviste 40 ml

Sensai Silk Intensive Eye Mask and Es...

86,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sensai Silk Intensive Eye Mask and Essence on monikäyttöinen silmänympärysgeeli naisille, jotka haluavat ehkäistä jo ensimmäisiä ihon ikääntymisen merkkejä. Kosteuttavaa silmänympärysgeeliä voidaan käyttää sellaisenaan aamuin illoin tai 1-2 kertaa viikossa silmänympärysnaamiona naamiolappujen kanssa vähentämään turvotusta ja häivyttämään väsymyksestä aiheutuvia juonteita. Vaikuttava aine silkkiuute stimuloi ihon nuorekkuuteen vaikuttavia tekijöitä. Silmänympärysihosta tulee kosteutettu ja kiinteä. Sopii kaikille ihotyypeille. Pakkauksen mukana tulee 20 kpl naamiolappuja.

Tuoteinfo:

Geelimäinen silmänympärystuote, joka kosteuttaa ja vähentää turvotusta sekä väsymyksestä johtuvia ryppyjä. Käytä päivittäin silmänympäryshoitona ja tarvittaessa silmäympärysnaamiona.

4,0 / 5
Sensai cellular performance lift remodelling eye cream -silmänympärysihonvoide 15 ml

Sensai cellular performance lift remo...

167,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

SENSAI LIFT REMODELLING -hoitolinjan uutuus LIFT REMODELLING EYE CREAM on tehty hyödyntämällä edistyksellistä Micro-Mesh Uplifter -teknologiaa, joka on suunniteltu kiinteyttämään ihoa ja silottamaan kasvonpiirteitä. Tämä silmänympärysihonvoide sisältää myös rohtosalkoruusun kasviuutetta, joka tehostaa silmänympärysalueen mikroverenkiertoa ja auttaa vähentämään silmänalusten tummuutta. Pakkauksessa on mukana innovatiivinen kaksipäinen hierontapuikko. Tämä ainutlaatuinen väline, jossa on lasta yhdessä päässä ja pyöreä hierontaan tarkoitettu pallo toisessa päässä, elvyttää mikroverenkiertoa ja virkistää väsynyttä silmänympärysihoa, samalla se myös vähentää silmänympärysalueen tummuutta. LIFT REMODELLING EYE CREAM parantaa silmänympärysihon kiinteyttä ja verenkiertoa, sekä saa sen näyttämään entistä kirkkaammalta ja täyteläisemmältä.

Tuoteinfo:

Silmän sisänurkasta poskiin asti ulottuvat tummat silmänalukset ovat selkeä merkki ikääntymisestä, jonka aiheuttavat sekä ihon täyteläisyyden väheneminen että sen verenkierron heikkeneminen LIFT REMODELLING EYE CREAM on erittäin tehokkaasti vaikuttava silmänympärysihonvoide, yhdessä pakkauksessa mukana olevan ergonominsen hierontavälineen avulla saat parhaimman lopputuloksen. Käytä aamuin ja/tai illoin emulsion tai voiteen jälkeen. Ota pieni määrä voidetta levitä ja hiero hierontapuikolla pakkauksen sisällä olevien ohjeiden mukaisesti parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Sensai Ultimate The Eye Cream  ylellinen silmänympärysihonvoide 15 ml

Sensai Ultimate The Eye Cream ylelli...

Täyteläinen ja ravitseva THE EYE CREAM on suunniteltu erityisesti ohuelle ja herkälle silmänympärysiholle, jolla esiintyy helposti ikääntymisen merkkejä. Yuzu- ja Bukuryo-uutetta sisältävä silmänympärysvoide kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa sisältä päin ja torjuu ihon kuivuutta, juonteiden ja tummien silmänalusten muodostumista sekä antaa kaunistavaa elinvoimaa tälle herkälle alueelle. Silmänympärysiho kaunistuu, kasvot saavat elinvoimaa ja katseesta tulee säihkyvä.

Tuoteinfo:

Ylellinen, täyteläinen silmänympärysihon voide. Ota pieni määrä voidetta pakkauksessa olevalla spaatelilla. Lämmitä hieman voidetta sormenpäissä ja taputtele silmänympärysiholle. Käytä aamuin illoin ihonhoidon viimeisenä vaiheena.

Vain myymälässä
Sensai Silk Pads For Eye Mask silmänympärysnaamiolaput 20 kpl

Sensai Silk Pads For Eye Mask silmäny...

Sensai Silk Pads for Eye Mask -silmänympärysnaamiolappuja. 100% puuvillaisia silmäaluslappuja käytetään yhdessä Sensai Silk Intensive Eye Mask and Essence -silmänympärysgeelin kanssa. Pakkauksessa 20 kpl.

Tuoteinfo:

Silmäympärysihon naamiolaput. Käytä 1-2 viikossa tai tarvittaessa. Ota 5-6 pumpun painallusta ja kostuta 2 lappua ja aseta ne paikoilleen. Anna vaikutta 3-5 minuuttia ja poista. Ei tarvitse huuhdella.

Vain myymälässä
{}
Sivun alkuun