{}

Sensai (14 kpl)

Sensai Cellular Performance Double Moisturising Trial Set lahjapakkaus

Sensai Cellular Performance Double Mo...

Lahjapakkaus sisältää: Sensai Cleansing Oil -puhdistusöljy 30 ml, Sensai Cleansing Cream -vaahtopuhdistus 30 ml, Sensai Lotion Light -hoitovesi 60 ml ja Sensai Emulsion Moist -hoitoemulsion 50 ml.

Sensain kaksoispuhdistus ja kaksoiskosteutus tuotteet, tie kohti silkin hienoa ihoa. Ensimmäisen vaiheen puhdistusöljy Cleansing Oil 30 ml, toisen vaiheen vaahtopuhdistus Cleansing Cream 30 ml, kosteuttava ja ihoa valmistava anti-ageing hoitovesi Lotion Light 60 ml ja anti-ageing hoitoemulsio Emulsion Moist 50 ml.

Vain myymälässä
Sensai Bronzing Gel -sävygeeli 50 ml

Sensai Bronzing Gel -sävygeeli 50 ml

36,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sensai Bronzing Gel on sävyttävä geeli, jossa on 70 % vettä ja koostumus, joka on erityisen raikastava. Se kosteuttaa ja suojaa ihon sekä antaa sille läpikuultavan pronssin sävyn ja silkinpehmeän lopputuloksen. 3 sävyä.

Tuoteinfo:

Sävyttävä pronssinsävyinen geeli, joka kosteuttaa ja suojaa ihoa. Levitä siveltimellä meikinpohjustusaineen päälle.

5,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
Sensai Cellular Performance Lifting Radiance Concentrate -kiinteyttävä hoitotiiviste 40 ml

Sensai Cellular Performance Lifting R...

Sensai Cellular Performance Lifting Radiance Concentrate on innovatiivinen hoitotiiviste, joka sisältää runsaasti Natural Musculifter -ainetta, joka energisoi lihassoluja ja kohottaa kasvonpiirteitä. Kamomillauute parantaa mikroverenkiertoa ja antaa iholle kauniin hehkun.

Tuoteinfo:

Kohottava hoitotiiviste, joka kiinteyttää ja antaa hehkua. Käytä aamuin illoin ennen hoitovoidetta hoitoveden jälkeen.

Vain myymälässä
Sensai Silk 10 Seconds Awakening Essence -Hoitotiiviste 40 ml

Sensai Silk 10 Seconds Awakening Esse...

66,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sensai Silk 10 Seconds Awakening Essence on hoitotiiviste naisille, jotka haluavat ehkäistä jo ensimmäisiä ihon ikääntymisen merkkejä. Virkistävä ja nopeasti imeytyvä hoitotiiviste herättää ihon aamuisin uuteen päivään ja antaa suojan iholle koko päiväksi. Hoitotiiviste antaa iholle mattapinnan ja sopii erinomaisesti meikkivoiteen alle. Vaikuttava aine silkkiuute stimuloi ihon nuorekkuuteen vaikuttavia tekijöitä. Iho on silkkisen pehmeä ja kosteutettu. Sopii kaikille ihotyypeille.

Tuoteinfo:

Hoitotiiviste suojaamaan ja vahvistamaan kasvojen ihoa. Sopii erinomaisesti meikin alle. Ota 2-3 pumpun painallusta ja levitä ihonhoidon viimeisenä vaiheena aamuisin.

5,0 / 5
Sensai Cellular Performance ReContouring Lift Essence Kiinteyttävä seerumi 40 ml

Sensai Cellular Performance ReContour...

171,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Nestettä poistava ja puhdistava seerumi tekee kasvonpiirteistä selkeät. Suikazura-uute (kuusama) vähentää ihon veltostumista tai turvotusta ja auttaa siten selkeyttämään kasvonpiirteitä. Kasvot vaikuttavat entistä pehmeämmiltä ja kiinteämmiltä.

Tuoteinfo:

Kasvonpiirteitä selkeyttävä seeerumi. Levitä aamuin illoin hoitoveden jälkeen keskittyen kasvojen veltostuneisiin tai turvonneisiin kohtiin, jatka hoitoa hoitoemulsiolla ja/tai voiteella.

Sensai Cellular Performance Deep Lift Filler  Täsmähoito täyteläisyyttä kaipaaville alueilla 20 ml

Sensai Cellular Performance Deep Lift...

DEEP LIFT FILLER on intensiivinen hoitotuote, joka on suunniteltu kohdistamaan vaikutuksensa täyteläisyyttä kaipaaviin tai uurteisiin kohtiin ihossa. Sen Cushion Enhancer -teknologia sisältää Sohakuhi-uutetta (mulperin juuriuute), joka tehostaa kollageenin tuotantoa sekä palauttaa luonnollisen volyymin ja täyteläisyyden iholle.

Tuoteinfo:

Täsmähoito täyteläisyyttä kaipaaville ihonalueille. Levitä uurteisiin kohtiin, silmien ja huulten ympärille sekä nasolabiaalisiin juonteisiin.

5,0 / 5
Vain myymälässä
Sensai Cellular Performance Hydrachange Essence -Seerumi 40 ml

Sensai Cellular Performance Hydrachan...

Sensai Cellular Performance Hydrachange Essence on silkinpehmeä hoitotiiviste, jonka raikastava Splashing Formula -koostumus kosteuttaa ihon sisältäpäin aivan kuin sisäinen lähde. Nopeasti imeytyvä, erittäin tiivistetty Hydrachange Complex -yhdiste auttaa aktivoimaan ihon hyaluronihapposynteesiä. Hoitotiivisteen koostumus sitoo kosteutta tehokkaasti vaikuttavan, syvällä ihossa kosteuttavan ja ikääntymisen merkkejä torjuvan ihonhoidon edistämiseksi.

Tuoteinfo:

Hoitotiiviste, joka kosteuttaa ihoa sisältäpäin. Levitä aamuin illoin hoitoveden jälkeen.

5,0 / 5
Vain myymälässä
Sensai Cellular Performance Lifting Essence -kiinteyttävä seerumi 40 ml

Sensai Cellular Performance Lifting E...

173,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sensai Cellular Performance Lifting Essence on innovatiivinen, ihon veltostumista ehkäisevä hoitotiiviste aikuisen naisen iholle. Kasvojenpiirteistä tulee selkeämmät ja ihosta pehmeämpi ja kiinteämpi. Jättää iholle kostean raikkaan tunteen.

Tuoteinfo:

Hoitotiiviste veltostuneen ihon hoitoon.Ota 2-3 pumpun painallusta ja levitä kasvoille ihonpuhdistuksen ja hoitoveden jälkeen.

Sensai Ultimate the Concentrate  Ylellinen kasvoseerumi 30 ml

Sensai Ultimate the Concentrate Ylel...

Ihon elinvoimaa tehostamaan luotu sensaatiomainen kauneusseerumi, THE CONCENTRATE, torjuu tehokkaasti ikääntymisen merkkejä. Sen sisältämä Sakura Eternal Complex -yhdiste auttaa ihosoluja korjaamaan UV-säteiden ja oksidatiivisen stressin aiheuttamia vahinkoja. Uusi vaikutusaine L-karnitiini kompensoi ikääntymisen aiheuttamaa ihon energian vähenemistä ja uudistaa ihoa, sekä tekee siitä raikkaan ja kiinteän. Ihon luonnollinen elinvoima aktivoituu, iho on silkkinen ja heleä.

Tuoteinfo:

Ihon elinvoimaisuutta edistävä seerumi. Käytä aamuin illoin hoitoveden jälkeen, jatka hoitoa emulsiolla ja/tai voiteella.

Vain myymälässä
Sensai Ultimate The Lotion -hoitovesi 125 ml

Sensai Ultimate The Lotion -hoitovesi...

Japanin legendaarinen Koishimaru-silkki ja taivaallisen ihana sakura-puu on yhdistetty ensimmäistä kertaa ULTIMATE -tuotesarjassa, joka aktivoi geenejä ihon tulevaisuuden parantamiseksi. Uusi innovatiivinen vaikutusaine Sakura Eternal Comlex -yhdiste, tehostaa ihon energiantuotantoa ja korjaa UV-säteiden ja vapaiden radikaalien aiheuttamia geneettisiä vaurioita ihossa. Yhdessä Koishimaru Silk EX -uutteen kanssa, yhdiste torjuu ikääntymisen merkkejä ihossa, tehden siitä kiinteän ja virheettömän, sekä antaa sille nuorekasta heleyttä.Ultimate The Lotion on ylellisin SENSAI hoitovesistä. Täyteläisen, silkkisen hoitoveden tiivis koostumus kosteuttaa ihoa syvävaikutteisesti. Se raikastaa kasvot ja jättää iholle hennon, heleyttävän kosteushunnun. Ihon on valmistetu tuleville hoitotuotteille, jonka ansiosta niiden vaikutus tehostuu. Hoitoveden vaikuttavat aineet saavat ihon tuntumaan kiinteämmältä, upean silkkiseltä ja iho näyttää heleältä ja kirkkaalta.

Tuoteinfo:

Hoitovesi, ylellisin SENSAI hoitovesi, valmistaa ihon tuleville hoitotuotteille. Käytä aamuin illoin kaksoiskosteuksen ensivaiheena. Ota hoitovettä kämmenelle ja levitä käsin koko kasvojen alueelle.

Vain myymälässä
Sensai Silk Pads For Eye Mask silmänympärysnaamiolaput 20 kpl

Sensai Silk Pads For Eye Mask silmäny...

Sensai Silk Pads for Eye Mask -silmänympärysnaamiolappuja. 100% puuvillaisia silmäaluslappuja käytetään yhdessä Sensai Silk Intensive Eye Mask and Essence -silmänympärysgeelin kanssa. Pakkauksessa 20 kpl.

Tuoteinfo:

Silmäympärysihon naamiolaput. Käytä 1-2 viikossa tai tarvittaessa. Ota 5-6 pumpun painallusta ja kostuta 2 lappua ja aseta ne paikoilleen. Anna vaikutta 3-5 minuuttia ja poista. Ei tarvitse huuhdella.

Vain myymälässä
{}
Sivun alkuun