{}

Sensai (7 kpl)

Sensai Cellular Performance Hydrachance Mask naamio 75 ml

Sensai Cellular Performance Hydrachan...

115,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sensai Cellular Performance Hydrachange Mask -naamio on erityisen pehmeä ja miellyttävä voidenaamio, joka rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa välittömästi samalla optimoiden ihon omaa hyaluronihappotuotantoa. Syväkosteuttaa ihoa ja auttaa palauttamaan ihon elastisuuden sekä ryhdin. Pakkauskoko 75 ml.

Tuoteinfo:

Erityisen kosteuttava ja rauhoittava anti-aging naamio. Käyttö: Levitä sopiva määrä kauttaaltaan kasvoille puhdistuksen jälkeen, anna vaikuttaa 10 minuuttia, jonka jälkeen pyyhi kevyesti ylimääräinen naamio pois. 2-3 viikossa tai tarvittaessa.

5,0 / 5
Sensai Silky Purifying Silk Peeling Powder entsymaattinen kasvojenkuorinta 40 g

Sensai Silky Purifying Silk Peeling P...

71,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Hellavarainen entsymaattinen kasvojenkuorinta vaahdotettavassa silkkipuuterimuodossa. Ihanteellinen iholle jolla karheutta ja tummuneet huokoset. Kaikille ihotyypeille.

Tuoteinfo:

Kaada kerta-annos kämmenelle, vaahdota veden kanssa, levitä vaahto kasvoille, pyörittele keveästi hieroen, välttäen silmänympärysihoa. Huuhtele pois runsaalla vedellä tai käyttäen Sponge Chief -liinaa. Kuorinnan jälkeen iho tuntuu pehmeältä ja näytää kirkkaalta ja kuulaalta. Kaikille ihotyypeille. 2-3 kertaa viikossa.

5,0 / 5
Sensai Silky Purifying Silk Peeling Mask voidemainen kasvojenkuorintanaamio 90 ml

Sensai Silky Purifying Silk Peeling M...

71,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Uniikki voidemainen kuorinta naamio. Kuorinta-naamion sisältämä aprikoosiuute ja silkkirakeet poistavat iholta kuollutta solukkoa ja puhdistavat ihon hellästi mutta perusteellisesti.

Tuoteinfo:

Ota tuotetta kämmenelle 2-3 pumpunpainallusta, levitä koko kasvoille ja pyörittele, kunnes silkkirakeet sulavat. Anna vaikuttaa minuutti ja huuhtele pois runsaalla vedellä tai käyttäen Sponge Chief -liinaa. Kuorinnan jälkeen iho tuntuu kosteutuneelta ja näytää kirkkaalta ja kuulaalta. Kaikille ihotyypeille. 2-3 kertaa viikossa.

Sensai Cellular Performance Lifting Radiance 3D Mask -hoitonaamioarkit kasvoille 6 x 35 ml

Sensai Cellular Performance Lifting R...

Yksittäispakatut kasvojen piirteitä kohottavat ja ihoa heleyttävät hoitonaamioarkit.

Tuoteinfo:

Kasvonpiirteiden kohottamiseen ja ihon heleyttämiseen. Käyttöohje: Käyttö 1-2 kertaa viikossa. Naamio asetetaan kasvojen ja kaulan alueelle ja annetaan vaikuttaa 10-20 minuuttia.

5,0 / 5
Vain myymälässä
Sensai Cellular Performance Mask -naamio 100 ml

Sensai Cellular Performance Mask -naa...

83,50
Verkkokaupassa

Sensai Cellular Performance Mask on pehmeän kermainen naamio, joka rauhoittaa ja raikastaa väsynyttä ja stressaantunutta aikuisen naisen ihoa. Voidaan käyttää herättävänä naamiona aamuisin tai yön yli vaikuttavana tehohoitona. Ihosta tulee kasteenraikas ja heleä.

Tuoteinfo:

Kasvonaamio raikastamaan väsynyttä ihoa. Anna vaikuttaa n.3-5 min 2-3 krt/vko. Poista lämpimällä vedellä. Intensiivihoito: levitä kosteutetulle iholle ja anna olla yön yli. Vältä silmänympäryksiä.

{}
Sivun alkuun