hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Sensai (70 kpl)

Sensai Cellular Performance Double Moisturising Trial Set lahjapakkaus

Sensai Cellular Performance Double Mo...

86,90

(Arvo 118,00)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Lahjapakkaus sisältää: Sensai Cleansing Oil -puhdistusöljy 30 ml, Sensai Cleansing Cream -vaahtopuhdistus 30 ml, Sensai Lotion Light -hoitovesi 60 ml ja Sensai Emulsion Moist -hoitoemulsion 50 ml.

Sensain kaksoispuhdistus ja kaksoiskosteutus tuotteet, tie kohti silkin hienoa ihoa. Ensimmäisen vaiheen puhdistusöljy Cleansing Oil 30 ml, toisen vaiheen vaahtopuhdistus Cleansing Cream 30 ml, kosteuttava ja ihoa valmistava anti-ageing hoitovesi Lotion Light 60 ml ja anti-ageing hoitoemulsio Emulsion Moist 50 ml.

Sensai Silky Purifying Cleansing Balm puhdistusbalsami 125 ml

Sensai Silky Purifying Cleansing Balm...

52,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sensain kaksoispuhdistusrituaali on ensi askel kohti silkkistä ihoa. Sensai Silky Purifying Cleansing Balm on pehmeä puhdistusbalsami, joka poistaa iholta kaiken öljyliukoisen lian ja meikin. Vesiliukoinen puhdistusbalsami on helppo käyttää se on hellävarainen silti tehokas. Soveltuu erinomaisesti myös vahvemman meikin poistoon. Ihosta tulee silkkisen pehmeä ja raikas. Miellyttävä koostumus tekee ihonhoidosta hemmottelua joka päivä. Sopii kaikille ihotyypeille.

Tuoteinfo:

Balsaminainen puhdistusvoide poistaa kasvojen iholta öljyliukoiset epäpuhtaudet ja meikin. Käytä iltaisin puhdistuksen ensimmäisenä vaiheena. Levitä kuivalle iholle, suoraan meikin päälle, voit poistaa voiteella myös silmämeikin. Pyörittele kevein hierovin liikkein ja lopuksi huuhtele pois lämpimällä vedellä tai käyttäen Sensain Sponge Chief-puhdistusliinaa.

Sensai Bronzing Gel -sävygeeli 50 ml

Sensai Bronzing Gel -sävygeeli 50 ml

36,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sensai Bronzing Gel on sävyttävä geeli, jossa on 70 % vettä ja koostumus, joka on erityisen raikastava. Se kosteuttaa ja suojaa ihon sekä antaa sille läpikuultavan pronssin sävyn ja silkinpehmeän lopputuloksen. 3 sävyä.

Tuoteinfo:

Sävyttävä pronssinsävyinen geeli, joka kosteuttaa ja suojaa ihoa. Levitä siveltimellä meikinpohjustusaineen päälle.

5,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
Sensai Wrinkle Repair Cream kasvovoide 40 ml

Sensai Wrinkle Repair Cream kasvovoid...

201,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Wrinkle Repair -tuotelinja sisältää Sensain kolmoisteknologian, joka yhdistää 3 ihon luontaista kollageenia tukevaa vaikutusta. Se tehostaa ja säätelee kollageenin uusiutumista ja ehkäisee sen laadun ja määrän heikkenemistä. Täyteläinen miellyttävä voide kosteuttaa ihoa, täyttää näkyviä juonteita ja häivyttää ikääntymisen merkkejä. Iho näyttää ja tuntuu silkin sileältä ja kiinteältä, aivan kuin vuosia olisi pyyhkäisty pois. Levitä kasvojen ja kaulan iholle huolellisen puhdistuksen jälkeen aamuin illoin hoitoveden jälkeen.

Sensai Wrinkle Repair Eye Cream silmänympärysvoide 15 ml

Sensai Wrinkle Repair Eye Cream silmä...

149,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Wrinkle Repair -tuotelinja sisältää Sensain kolmoisteknologian, joka yhdistää 3 ihon luontaista kollageenia tukevaa vaikutusta. Se tehostaa ja säätelee kollageenin uusiutumista ja ehkäisee sen laadun ja määrän heikkenemistä. Kiinteyttävä, ryppyjä täyttävä, kosteuttava voide silmänympärysiholle. Voidemainen koostumus levittyy iholle helposti syväkosteuttaen silmänympärysihoa ja vähentäen ikääntymisen merkkien näkymistä iholla. Taputtele silmänympärysiholle huolellisen puhdistuksen jälkeen aamuin illoin.

Sensai Silky Purifying Cleansing Gel puhdistusgeeli 125 ml

Sensai Silky Purifying Cleansing Gel...

52,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sensain kaksoispuhdistusrituaali on ensi askel kohti silkkistä ihoa. Sensai Silky Purifying Cleansing Gel, raikas silkkihippusia sisältävä puhdistusgeeli, joka poistaa iholta kaiken öljyliukoisen lian tai meikin. Vesiliukoinen puhdistusgeeli on helppo käyttää se on hellävarainen silti tehokas. Ihosta tulee silkkisen pehmeä ja raikas. Miellyttävä koostumus tekee ihonhoidosta hemmottelua joka päivä. Sopii kaikille ihotyypeille.

Tuoteinfo:

Geelimäinen puhdistus poistamaan kasvojen iholta öljyliukoiset epäpuhtaudet ja meikin. Käytä iltaisin puhdistuksen ensimmäisenä vaiheena. Levitä kuivalle iholle, suoraan meikin päälle, voit poistaa myös silmämeikin. Pyörittele kevein hierovin liikkein ja lopuksi huuhtele pois lämpimällä vedellä tai käyttäen Sensain Sponge Chief-puhdistusliinaa.

5,0 / 5
Sensai Eye Contour Cream silmänympärysvoide 15 ml

Sensai Eye Contour Cream silmänympäry...

Täyteläinen, samettinen kiinteyttävä anti-ageing silmänympärysvoide. Minimoi ikääntymisen merkkejä, kuten juonteita, ihon sameutta ja turvotusta.

4,5 / 5
Vain myymälässä
Sensai Eye Contour Balm silmänympärysemulsio 15 ml

Sensai Eye Contour Balm silmänympärys...

Keveä, kiinteyttävä anti-ageing silmänympärysemulsio. Minimoi ikääntymisen merkkejä, kuten juonteita, ihon sameutta ja turvotusta.

5,0 / 5
Vain myymälässä
Sensai Cellular Performance Emulsion II hoitoemulsio 50 ml

Sensai Cellular Performance Emulsion...

58,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ylellinen anti-ageing hoitoemulsio normaalista kuivalle iholle. Sensai Cellular Performance Emulsion II (Moist) on täyteläinen 24 h hoitoemulsio, joka verhoaa ihon pehmeään, kosteuttavaan huntuun. Hoitoemulsio ravitsee aikuisen naisen ihoa ja ylläpitää ihon kiinteyttä, nuorekkuutta ja heleyttä. Miellyttävä koostumus ja tuoksu tekevät ihonhoidosta nautinnollista.

Tuoteinfo:

Täyteläinen anti-ageing hoitoemulsio päivä- ja yökäyttöön aikuisen naisen iholle. Ota 2 - 3 pumpun painallusta ja levitä kasvojen iholle hoitoveden jälkeen.

4,8 / 5
Sensai Silky Purifying Cleansing Cream puhdistusvoide 125 ml

Sensai Silky Purifying Cleansing Crea...

52,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sensain kaksoispuhdistusrituaali on ensi askel kohti silkkistä ihoa. Sensai Silky Purifying Cleansing Cream on pehmeä puhdistusvoide, joka poistaa iholta kaiken öljyliukoisen lian ja meikin. Vesiliukoinen puhdistusvoide on helppo käyttää se on hellävarainen silti tehokas. Soveltuu erinomaisesti myös vahvemman meikin poistoon. Ihosta tulee silkkisen pehmeä ja raikas. Miellyttävä koostumus tekee ihonhoidosta hemmottelua joka päivä. Sopii kaikille ihotyypeille.

Tuoteinfo:

Puhdistusvoide poistamaan kasvojen iholta öljyliukoiset epäpuhtaudet ja meikin. Käytä iltaisin puhdistuksen ensimmäisenä vaiheena. Levitä kuivalle iholle, suoraan meikin päälle, voit poistaa voiteella myös silmämeikin. Pyörittele kevein hierovin liikkein ja lopuksi huuhtele pois lämpimällä vedellä tai käyttäen Sensain Sponge Chief-puhdistusliinaa.

Sensai Silky Purifying Cleansing Milk puhdistusmaito 150 ml

Sensai Silky Purifying Cleansing Milk...

52,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sensain kaksoispuhdistusrituaali on ensi askel kohti silkkistä ihoa. Sensai Silky Purifying Cleansing Milk on pehmeä puhdistusemulsio, joka poistaa iholta kaiken öljyliukoisen lian ja meikin. Vesiliukoinen puhdistusemulsio on helppo käyttää se on hellävarainen silti tehokas. Ihosta tulee silkkisen pehmeä ja raikas. Miellyttävä koostumus tekee ihonhoidosta hemmottelua joka päivä. Sopii kaikille ihotyypeille.

Tuoteinfo:

Emulsiomainen puhdistus poistaa kasvojen iholta öljyliukoiset epäpuhtaudet ja meikin. Käytä iltaisin puhdistuksen ensimmäisenä vaiheena. Levitä kuivalle iholle, suoraan meikin päälle, voit poistaa emulsiolla myös silmämeikin. Pyörittele kevein hierovin liikkein ja lopuksi huuhtele pois lämpimällä vedellä tai käyttäen Sensain Sponge Chief-puhdistusliinaa.

5,0 / 5
Sensai Silky Purifying Creamy Soap vaahtoava puhdistusvoide 125 ml

Sensai Silky Purifying Creamy Soap va...

52,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

KUIVA-/NORMAALI-/SEKAIHO. Kaksoispuhdistuksen toinen vaihe, vaahtopuhdistus poistaa talin, epäpuhtaudet ja kuolleet ihosolut sekä valmistelee ihon kaksoiskosteutukseen. Sensai Silky Purifying Creamy Soapin pehmeä puhdistusvaahto kosteuttaa ihoan ja tekee siitä silkin tavoin kirkaan ja läpikuultavan. Ihanteellinen kuivalle- normaalille ja sekaiholle.

Tuoteinfo:

Ota pieni määrä tuotetta kämmeniin, vaahdota runsaan veden kanssa ja pese kasvot, välttäen silmänympärysihoa. Käytä iltaisin puhdistuksen toisena vaiheena ja aamulla yksinään. Huuhtele pois runsaalla vedellä tai käytä Sponge Chief -liinaa.

4,0 / 5
Sensai Silky Purifying Milky Soap vaahtoutuva puhdistusemulsio 150 ml

Sensai Silky Purifying Milky Soap vaa...

52,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

KUIVA-/ERITTÄIN KUIVA IHO. Kaksoispuhdistuksen toinen vaihe, vaahtopuhdistus poistaa talin, epäpuhtaudet ja kuolleet ihosolut sekä valmistelee ihon kaksoiskosteutukseen. Sensai Silky Purifying Milky Soapin samettinen puhdistusvaahto kosteuttaa ihoa ja tekee siitä silkin tavoin kirkaan ja läpikuultavan. Ihanteellinen kuivalle ja erittäin kuivalle iholle.

Tuoteinfo:

Ota pieni määrä tuotetta kämmeniin, vaahdota runsaan veden kanssa ja pese kasvot, välttäen silmänympärysihoa. Käytä iltaisin puhdistuksen toisena vaiheena ja aamulla yksinään. Huuhtele pois runsaalla vedellä tai käytä Sponge Chief -liinaa.

4,75 / 5
Sensai Cellular Performance Lotion II hoitovesi 60 ml

Sensai Cellular Performance Lotion II...

39,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Täyteläinen, kiinteyttävä anti-ageing hoitovesi normaalille, kuivalle ja erittäin kuivalle iholle. Hoitovesi täydentää ihon kosteusvarastoja ja valmistelee sen seuraavaa hoitoa varten ja tehostaa tulevien hoitotuotteiden vaikutusta.

Tuoteinfo:

Levitä ylellisen silkkistä hoitovettä käsin kasvoille aamuin ja illoin ja käytä sen jälkeen emulsiota ja/tai voidetta.

5,0 / 5
Sensai  Lifting Radiance cream 40 ml

Sensai Lifting Radiance cream 40 ml

Sensai tehokas Aniti-aging voide veltostuneelle ja samelle iholle. Tehokas koostumus lisää kasvojen lihasten erergiatasoa ja edistää mikroverenkiertoa selkeyttäen kasvojen piirteitä ja kaunista hehkua.

Tuoteinfo:

Hoitovoide selkeyttämään kasvojen piirteitä ja lisäämään niiden luontaista hehkua.

Vain myymälässä
Sensai Cellular Performance Wrinkle Repair Collagenergy SPF 20 -suojaava hoitoemulsio 50 ml

Sensai Cellular Performance Wrinkle R...

189,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Aamiainen iholle. Ihon toimintoja herättävä, kollageeni-sykliä edistävä, silottava ja suojaava hoitoemulsio. Emulsion sisältämä tähtihedelmänlehtiuute käynnistää ihon toiminnot yöllisen notkahduksen jälkeen. Moon Peach leaf -uute edistää ihon luonnollista kollageenisykliä antean tilaa tuoreelle ja hyvälaatuiselle kollageenille. Tuotteen raikas tuoksu antaa virkeän alun päivälle. Suojakerroin 20 antaa iholle hyvän suojan UV-säteitä vastaan. Kaikille ihotyypeille.

Tuoteinfo:

Kevyt emulsio virkistämään aamulla ihon toimintoja, ja suojaamaan ihoa päivän aikana. Levitetään kasvoille ihonhoidon viimeisenä vaiheena. Erinomainen myös meikin pohjana.

Sensai Cellular Performance Lifting Radiance Concentrate -kiinteyttävä hoitotiiviste 40 ml

Sensai Cellular Performance Lifting R...

Sensai Cellular Performance Lifting Radiance Concentrate on innovatiivinen hoitotiiviste, joka sisältää runsaasti Natural Musculifter -ainetta, joka energisoi lihassoluja ja kohottaa kasvonpiirteitä. Kamomillauute parantaa mikroverenkiertoa ja antaa iholle kauniin hehkun.

Tuoteinfo:

Kohottava hoitotiiviste, joka kiinteyttää ja antaa hehkua. Käytä aamuin illoin ennen hoitovoidetta hoitoveden jälkeen.

Vain myymälässä
Sensai Cellular Performance Hydrachance Mask naamio 75 ml

Sensai Cellular Performance Hydrachan...

115,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sensai Cellular Performance Hydrachange Mask -naamio on erityisen pehmeä ja miellyttävä voidenaamio, joka rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa välittömästi samalla optimoiden ihon omaa hyaluronihappotuotantoa. Syväkosteuttaa ihoa ja auttaa palauttamaan ihon elastisuuden sekä ryhdin. Pakkauskoko 75 ml.

Tuoteinfo:

Erityisen kosteuttava ja rauhoittava anti-aging naamio. Käyttö: Levitä sopiva määrä kauttaaltaan kasvoille puhdistuksen jälkeen, anna vaikuttaa 10 minuuttia, jonka jälkeen pyyhi kevyesti ylimääräinen naamio pois. 2-3 viikossa tai tarvittaessa.

5,0 / 5
Sensai Cellular Performance Hydrachange Eye Essence -Silmänympärysseerumi 15 ml

Sensai Cellular Performance Hydrachan...

120,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sensai Cellular Performance Hydrachange Eye Essence on silkkimäinen silmänympärysseerumi, jonka hyaluronihappoa sisältävä koostumus tekee ihosta silkinpehmeän. Vaikuttavat aineet auttavat edistämään hyaluronihapposynteesiä sisältäpäin. Hoitotiiviste kosteuttaa, kiinteyttää ja parantaa herkän silmänympärysihon mikroverenkiertoa.

Tuoteinfo:

Syväkosteuttava silmänympärysseerumi, joka kiinteyttää. Levitä silmänympärysiholle pieni määrä aamuin illoin ihonhoidon viimeisenä vaiheena.

Sensai Silk Brightening Cream SPF 8 -Kirkastava voide SK 8 40 ml

Sensai Silk Brightening Cream SPF 8 -...

80,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sensai Silk Brightening Cream on innovatiivinen anti-early-ageing päivävoide, joka antaa helmenhohtoista kirkkautta sekä kuulautta iholle. Päivävoide ehkäisee ensimmäisiä ihon ikääntymisen merkkejä ja kirkastaa ihon välittömästi. Vaikuttavat aineosat säätelevät ihon kosteustasapainoa ja suojaavat ihoa koko päivän ajan.

Tuoteinfo:

Kosteusvoide, joka ylläpitää ihon tasaista ja raikasta ulkonäköä. Voiteessa suojakerroin 8. Levitä kasvojen iholle puhdistuksen ja hoitoveden jälkeen aamuisin.

Sensai Silk Moisture Supply Eye Cream -Kosteuttava silmänympärysvoide 15 ml

Sensai Silk Moisture Supply Eye Cream...

87,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sensai Silk Moisture Supply Eye Cream on silmänympärysvoide herkälle silmänympärysiholle kosteuttamaan kuivuuteen taipuvaista ihoa. Silmänympärysvoide ehkäisee ensimmäisiä silmänympärysihon ikääntymisen merkkejä, kuten hienoja juonteita sekä häivyttää stressin ja väsymyksen merkkejä. Älykosteuttava silmänympärysvoide säätelee ihon kosteustasapainoa tarpeen mukaan. Voidaan käyttää myös tarvittaessa meikin päälle päivän aikana silmän alapuolella ja silmänurkkiin.

Tuoteinfo:

Voidemainen silmänympärystuote. Ota pieni määrä sormenpäihin ja levitä kevyesti silmänympärysiholle aamuin illoin ihonhoidon viimeisenä vaiheena. Tarvittaessa myös meikin päälle.

4,75 / 5