{}

Schwarzkopf OSiS+ (26 kpl)

Schwarzkopf OSIS+ Session Label Salt Spray suolasuihke 200 ml

Schwarzkopf OSIS+ Session Label Salt...

Antaa tukea ja tekee hiuksista paksumman ja täyteläisemmän tuntuiset tekemättä hiuksia raskaiksi. Karkea ja mattainen lopputulos mahdollistaa kansainvälisiltä muotilavoilta tutut surffitukat. Suihkuta kaikkialle joko kuiviin tai märkiin hiuksiin, työstä ja anna kuivua itsestään tai föönaa diffuuserilla.

5,0 / 5
Vain myymälässä
Schwarzkopf OSiS+ Volume Up tuuheuttava suihke 200 ml

Schwarzkopf OSiS+ Volume Up tuuheutta...

Volume Up tuuheuttava suihke antaa välitöntä tuuheutta ja rakennetta. Jättää hiukset luonnollisen liikkuviksi.

3,8889 / 5
Vain myymälässä
Schwarzkopf OSiS+ Refresh Dust kuivashampoo 300 ml

Schwarzkopf OSiS+ Refresh Dust kuivas...

OSiS+ Refresh Dust on suihkutettava, hiuksille volyymia antava kuivashampoo joka virkistää hiustyylin. Se ryhdistää kampauksen pesujen välillä antaen kevyttä tukea ja erottelua.

4,1667 / 5
Vain myymälässä
Schwarzkopf OSiS+ Hairbody hoitava muotoilusuihke 200 ml

Schwarzkopf OSiS+ Hairbody hoitava mu...

OSiS+ Hairbody muotoilu- ja hoitosuihke silottaa hiuksen pintaa ja vähentää sähköisyyttä antaen samalla luonnollista muotoilutukea ja kimmoisuutta.

Tuoteinfo:

Suihkuta kosteisiin hiuksiin ja föönaa tai anna kuivua itsestään. Muotoile haluamallasi tavalla. Ihanteellinen käytettäväksi myös selvittävänä hiustenleikkuunesteenä.

4,6667 / 5
Vain myymälässä
Schwarzkopf OSiS+ Upload volyymivoide 200 ml

Schwarzkopf OSiS+ Upload volyymivoide...

OSiS+ Upload volyymivoide on pehmeä voidemainen vaahto, joka antaa hiuksille erittäin voimakkaan tuen tekemättä hiuksista tahmeita. Voide suojaa hiuksia kuumuudelta ja kosteudelta ja ehkäisee hiusten pörröisyyttä.

Tuoteinfo:

Levitä pienimäärä tuotetta kosteisiin hiuksiin ja kuivaa hiukset harjaa apuna käyttäen.

4,75 / 5
Vain myymälässä
Schwarzkopf OSiS+ Flatliner suoristusrautaseerumi 200 ml

Schwarzkopf OSiS+ Flatliner suoristus...

13,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

OSiS+ Flatliner suoristusrautaseerumi antaa hiuksille kosteus- ja lämpösuojan jopa 200°C asti. Seerumin avulla saat pitkäkään kestävät suorat ja ultrasileät hiukset.

Tuoteinfo:

Suihkuta tuotetta kosteisiin hiuksiin. Kuivaa hiukset ensin föönillä, jonka jälkeen suorista hiukset osioina suoristusraudalla. Paksuihin hiuksiin voit suihkuttaa tuotetta myös kuiviin hiuksiin ja suoristaa.

4,7778 / 5
Schwarzkopf OSiS+ Thrill kuituvaha 100 ml

Schwarzkopf OSiS+ Thrill kuituvaha 10...

13,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

OSiS+ Thrill kuituvahan taipuisan ja uudelleenmuotoiltavan koostumuksen ansiosta, tuote kiillottaa ja erottelee hiuksia antaen samalla voimakasta rakennetta.

Tuoteinfo:

Vie pieni määrä tuotetta kuiviin hiuksiin. Muotoile ja työstä haluamallasi tavalla. Tuotetta voidaan käyttää myös kosteisiin hiuksiin ja antaa hiusten kuivua luonnollisesti.

5,0 / 5
Schwarzkopf OSiS+ Dust It mattahiuspuuteri 10 g

Schwarzkopf OSiS+ Dust It mattahiuspu...

13,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

OSiS+ Dust It mattapuuteri on kevyt rakennetta ja tukea antava hiuspuuteri joka antaa hiuksille pehmeän, ilmavan ja mattapintaisen lopputuloksen. Tuotteella on monimuotoinen tukivaikutus: mitä enemmän tuotetta käytät, sitä enemmän tukea saat.

Tuoteinfo:

Hiero puuteria käsissäsi, jolloin tuote muuttuu voiteeksi. Levitä hiuksiin ja muotoile haluamallasi tavalla. Tai ripottele tuotetta suoraan purkista hiuksiin, erityisesti tyviosiin.

4,5333 / 5
Schwarzkopf OSiS+ Rock Hard muotoilugeeli 150 ml

Schwarzkopf OSiS+ Rock Hard muotoilug...

13,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

OSiS+ Rock Hard erittäin voimakas muotoilugeeli äärimmäisiin hiustyyleihin! Muotoilugeeli antaa kivenkovaa ja pitkäkestoista tuke, joka pysyy ja pysyy.

Rock Hard muotoilugeeliä on helppo työstää hiuksiin ja pestä pois. Vie pieni määrä tuotetta kosteisiin tai kuiviin hiuksiin ja muotoile ja työstä haluamallasi tavalla.

4,3333 / 5
Schwarzkopf OSiS+ Flexwax vaha 50 ml

Schwarzkopf OSiS+ Flexwax vaha 50 ml

13,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

OSiS+ Flexwax erittäin voimakas voidemainen vaha on pitkäkestoinen, luonnollinen ja helppo pestä pois hiuksista. Uudelleenmuotoiltava koostumus antaa rajattomat mahdollisuudet hiusten muotoiluun.

Vie pieni määrä tuotetta kuiviin hiuksiin ja muotoile ja työstä haluamallasi tavalla. Voit uudelleen muotoilla kampauksen niin usein kuin haluat.

4,5 / 5
Schwarzkopf OSiS+ Sparkler kiiltosuihke 300 ml

Schwarzkopf OSiS+ Sparkler kiiltosuih...

13,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

OSiS+ Sparkler kiiltosuihke ehkäisee hiusten takkuuntumista, selvittää ja hoitaa kevyesti. Suihke antaa välitöntä kiiltoa eikä kerry hiuksiin eikä hiuspohjaan. Tuotteen kevyt, ei-kuormittava silikoniöljy silottaa hiusta ja antaa korkealuokkaisen kiillon.

Tuoteinfo: Suihkuta kuiviin hiuksiin, n. 30 cm:n etäisyydeltä lyhyinä suihkauksina. Selvittääksesi paksut karheat hiukset, voit käyttää tuotetta myös kosteisiin hiuksiin.

5,0 / 5
Schwarzkopf OSIS+ Session Label Silk Shine Cream muotoiluvoide 150 ml

Schwarzkopf OSIS+ Session Label Silk...

16,90
Verkkokaupassa

Muotoiluvoide mahdollistaa kiiltävät hiustyylit. Tekee hiuksista silkkisen pehmeät tekemättä niistä raskaiksi. Kevyt tuki. Vie pieni määrä tuotetta kuiviin tai märkiin hiuksiin, saadaksesi rakennetta ja erottelua tai viimeistele sillä tyylisi. Anna kuivua itsestään tai föönaa haluamaasi muotoon.

4,0 / 5
Vain verkkokaupassa
Schwarzkopf OSiS+ Aqua Slide Aqua Touch Pomade kiiltohyytelö 100 ml

Schwarzkopf OSiS+ Aqua Slide Aqua Tou...

12,25 (24,50)
Verkkokaupassa

OSiS+ Aqua Slide on hiusvaha, joka antaa hiuksille rakennetta ja sliipatun lookin. Kiiltohyytelöllä on vedenkevyt koostumus joten se ei tee hiuksia raskaiksi. OSiS+ Aqua Slidellä voit toteuttaa hiuksiin rajatonta muotoilua.

Tuoteinfo:

Pomade hiusvaha. Antaa huolitellun lopputuloksen. Käytetään kuiviin tai kosteisiin hiuksiin.

Vain verkkokaupassa
Schwarzkopf OSiS+ Softn'straight suoristusemulsio 150 ml

Schwarzkopf OSiS+ Softn'straight suor...

13,90
Verkkokaupassa

OSiS+ Softn'straight silottava suoristusemulsio ehkäisee tehokkaasti latvojen haaroittumista ja hiusten katkeamista. Pehmeän silkkinen koostumus helpottaa työskentelyä ja tuote suojaa hiuksia kuumuudelta kuivauksen aikana. Tuoteinfo: Vie pieni määrä tuotetta käsien kautta kosteisiin hiuksiin ja kuivaa hiukset harjaa apuna käyttäen. Voit käyttää myös kuiviin hiuksiin saadaksesi lisäsileyttä ja vähentääksesi hiusten sähköisyyttä.

4,5 / 5
Vain verkkokaupassa
Schwarzkopf OSiS+ Rough Rubber vaha 50 ml

Schwarzkopf OSiS+ Rough Rubber vaha 5...

12,25 (24,50)
Verkkokaupassa

Ainutlaatuinen joustava kumimainen koostumus joka antaa mahdollisuuden luoda hiuksiin selkeää rakennetta. Helposti uudelleen muotoiltavissa. Voimakas tuki paksuille hiuksille mutta ei tee hentojakaan hiuksia raskaan tuntuisiksi.

Tuoteinfo:

Karkeaa rakennetta antava kumimainen vaha. Ota pieni määrä kämmenien väliin ja hiero kämmenet vastakkain. Käytä kuiviin tai aavistuksen kosteisiin hiuksiin. Tee niin karkean tuntuiset hiukset kuin haluat. Tuen taso 3.

3,3333 / 5
Vain verkkokaupassa
{}
Sivun alkuun