hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Schwarzkopf OSiS+ (32 kpl)

Schwarzkopf OSiS+ Volume Up tuuheuttava suihke 200 ml

Schwarzkopf OSiS+ Volume Up tuuheutta...

Volume Up tuuheuttava suihke antaa välitöntä tuuheutta ja rakennetta. Jättää hiukset luonnollisen liikkuviksi.

3,8889 / 5
Vain myymälässä
Schwarzkopf OSiS+ Hairbody hoitava muotoilusuihke 200 ml

Schwarzkopf OSiS+ Hairbody hoitava mu...

OSiS+ Hairbody muotoilu- ja hoitosuihke silottaa hiuksen pintaa ja vähentää sähköisyyttä antaen samalla luonnollista muotoilutukea ja kimmoisuutta.

Tuoteinfo:

Suihkuta kosteisiin hiuksiin ja föönaa tai anna kuivua itsestään. Muotoile haluamallasi tavalla. Ihanteellinen käytettäväksi myös selvittävänä hiustenleikkuunesteenä.

4,6667 / 5
Vain myymälässä
Schwarzkopf OSiS+ Flatliner suoristusrautaseerumi 200 ml

Schwarzkopf OSiS+ Flatliner suoristus...

8,30 (13,90)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

OSiS+ Flatliner suoristusrautaseerumi antaa hiuksille kosteus- ja lämpösuojan jopa 200°C asti. Seerumin avulla saat pitkäkään kestävät suorat ja ultrasileät hiukset.

Tuoteinfo:

Suihkuta tuotetta kosteisiin hiuksiin. Kuivaa hiukset ensin föönillä, jonka jälkeen suorista hiukset osioina suoristusraudalla. Paksuihin hiuksiin voit suihkuttaa tuotetta myös kuiviin hiuksiin ja suoristaa.

4,7778 / 5
Schwarzkopf OSiS+ Dust It mattahiuspuuteri 10 g

Schwarzkopf OSiS+ Dust It mattahiuspu...

8,30 (13,90)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

OSiS+ Dust It mattapuuteri on kevyt rakennetta ja tukea antava hiuspuuteri joka antaa hiuksille pehmeän, ilmavan ja mattapintaisen lopputuloksen. Tuotteella on monimuotoinen tukivaikutus: mitä enemmän tuotetta käytät, sitä enemmän tukea saat.

Tuoteinfo:

Hiero puuteria käsissäsi, jolloin tuote muuttuu voiteeksi. Levitä hiuksiin ja muotoile haluamallasi tavalla. Tai ripottele tuotetta suoraan purkista hiuksiin, erityisesti tyviosiin.

4,5333 / 5
Schwarzkopf OSiS+ Sparkler kiiltosuihke 300 ml

Schwarzkopf OSiS+ Sparkler kiiltosuih...

10,10 (13,90)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

OSiS+ Sparkler kiiltosuihke ehkäisee hiusten takkuuntumista, selvittää ja hoitaa kevyesti. Suihke antaa välitöntä kiiltoa eikä kerry hiuksiin eikä hiuspohjaan. Tuotteen kevyt, ei-kuormittava silikoniöljy silottaa hiusta ja antaa korkealuokkaisen kiillon.

Tuoteinfo: Suihkuta kuiviin hiuksiin, n. 30 cm:n etäisyydeltä lyhyinä suihkauksina. Selvittääksesi paksut karheat hiukset, voit käyttää tuotetta myös kosteisiin hiuksiin.

5,0 / 5
Sivun alkuun