hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Schwarzkopf Bonacure (34 kpl)

Schwarzkopf BC Moisture Kick hoitosuihke 400 ml

Schwarzkopf BC Moisture Kick hoitosui...

Moisture Kick kosteuttava hoitosuihke kosteuttaa ja selvittää tehokkaasti hiukset Cell Perfector -teknologian ja Hyaluronihapon johdannaisen avulla. Palauttaa ihanteellisen kosteustasapainon, kiillon ja joustavuuden.

4,3158 / 5
Vain myymälässä
Schwarzkopf BC Color Freeze CC lämpösuojavoide 150 ml

Schwarzkopf BC Color Freeze CC lämpös...

10,10 (16,90)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Bonacure Color Freeze CC lämpösuojavoide ravitsee värjättyjä hiuksia suojaten niitä lämmöltä (220 astetta). Luonnollista kimmoisuutta ja pehmeyttä. Cell Perfector -teknologia ja tasapainotettu pH 4.5 palauttaa hiuksen optimaaliselle pH-tasolle ja lukitsee väripigmentit hiukseen.

Käyttö: vie tuote pyyhekuiviin hiuksiin ja muotoile. Älä huuhtele. Käytä säännöllisesti. Vain kampaamoista.

4,3333 / 5
Schwarzkopf BC Oil Miracle Rose Oil hoitoöljy 100 ml

Schwarzkopf BC Oil Miracle Rose Oil h...

13,10 (21,90)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

BC Oil Miracle Rose Oil hoitoöljy hiuksille ja hiuspohjalle sisältää damacena- villiruusuöljyä. Se hemmottelee hiuksia ja hiuspohjaa kietoen ne kevyen pehmeään huntuun. Tämän monipuolisen öljyn koostumus rauhoittaa ja ravitsee hiuksia ja hiuspohjaa tekemättä niitä raskaiksi.

Käyttö: Suihkuta hiuksiin 30 cm etäisyydeltä. Voidaan käyttää:
1. Hiuspohjan hierontaan ennen shampoopesua
2. Kosteisiin hiuksiin ennen föönausta
3. Kuivien hiusten viimeistelyyn
Pieni määrä tuotetta riittää. Pese lämpimällä vedellä ja shampoolla kaksi kertaa, kun käytät ennen shampoopesua. Älä altista suoralle auringonvalolle.

4,4375 / 5
Schwarzkopf BC Bonacure Sun Protect hoitosuihke 150 ml

Schwarzkopf BC Bonacure Sun Protect h...

Sun Protect hoitosuihke selvittää ja kosteuttaa Monoi-öljyn avulla auringon rasittamat hiukset. Tehokas koostumus ja Triple Protection Complex antavat kolmoissuojan hiuksille: toimii vapaita radikaaleja vastaan, suojaa UV-säteilyltä ja ehkäisee värin haalistumista. Amino Cell Rebuild –teknologia palauttaa hiusten luonnollisen kimmoisuuden vahvistamalla hiusrakennetta. Elinvoimaiset hiukset ja terve kiilto.

4,0 / 5
Vain myymälässä
Schwarzkopf BC Bonacure Sun Protect tehohoito 150 ml

Schwarzkopf BC Bonacure Sun Protect t...

Sun Protect tehohoito hoitaa ja syväkosteuttaa Monoi-öljyn avulla auringon rasittamat hiukset. Tehokas koostumus ja Triple Protection Complex* antavat kolmoisuojan hiuksille: toimii vapaita
radikaaleja vastaan, suojaa UV-säteilyltä ja ehkäisee värin haalistumista. Elinvoimaiset hiukset ja terve kiilto.

Vain myymälässä
Schwarzkopf BC Repair Rescue hoitosuihke 200 ml

Schwarzkopf BC Repair Rescue hoitosui...

10,10 (16,90)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Repair Rescue hoitosuihke Cell Perfector -teknologia ja suuri määrä Proteolipidejä selvittävät hiukset. Sulkee hiuksen pinnan ja palauttaa elastisuuden vahvistamalla hiusrakennetta sisältä päin.
Käyttö: Sekoita hyvin. Suihkuta pyyhekuiviin hiuksiin. Älä huuhtele. Älä suihkuta silmiin. Suojattava auringon valolta ja jäätymiseltä. Syttyvää. Vain kampaamoista.

5,0 / 5
Schwarzkopf BC Repair Rescue tehohoito 200 ml

Schwarzkopf BC Repair Rescue tehohoit...

Repair Rescue syväravitseva tehohoito Cell Perfector -teknologia ja suuri määrä Proteolipideja syväravitsevat hiukset. Käyttö: Hiero pyyhekuiviin hiuksiin, anna vaikuttaa 5–10 min ja huuhtele. Vain kampaamoista.

4,0 / 5
Vain myymälässä
Schwarzkopf BC Repair Rescue latvasuoja 75 ml

Schwarzkopf BC Repair Rescue latvasuo...

Repair Rescue latvasuoja Cell Perfector –teknologia ja suuri määrä Proteolipideja hoitaa, sulkee hiuslatvat ja ehkäisee niiden haaroittumista. Palauttaa vaurioituneen hiuksen luonnollisen elastisuuden vahvistamalla hiusrakennetta sisältä päin.
Käyttö: Hiero pieni määrä tuotetta hiuslatvoihin. Älä huuhtele. Vain kampaamoista.

4,6667 / 5
Vain myymälässä
Schwarzkopf BC Color Freeze hopeashampoo 250 ml

Schwarzkopf BC Color Freeze hopeasham...

10,10 (16,90)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Color Freeze hopeashampoo puhdistaa hiukset ja neutralisoi keltaisuutta. Uusi Cell Perfector -teknologia ja silaani vahvistavat hiusrakennetta.
Käyttö: Hiero kosteisiin hiuksiin ja huuhtele välittömästi. Harmaantuneet hiukset: Hiero kosteisiin hiuksiin, anna vaikuttaa 1–3 min ja huuhtele. Tuote voi aiheuttaa allergisen reaktion. Vain kampaamoista.

4,5556 / 5
Schwarzkopf Bonacure Color Freeze hoitosuihke 200 ml

Schwarzkopf Bonacure Color Freeze hoi...

10,10 (16,90)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Color Freeze hoitosuihke selvittää värjätyt hiukset. Uusi Cell Perfector -teknologia ja tasapainotettu pH4.5 palauttaa hiuksen optimaaliselle pH-tasolle ja lukitsee väripigmentit hiukseen. Käyttö: Ravista hyvin, suihkuta pyyhekuiviin hiuksiin. Älä huuhtele. Käytä yhdessä muiden Color Freeze sarjan tuotteiden kanssa. Älä suihkuta silmiin. Suojattava suoralta auringonvalolta. Syttyvää.

4,3333 / 5
Sivun alkuun