{}

Schwarzkopf Bonacure (17 kpl)

Schwartzkopf BC Excellium Tamming muotoiluneste 100 ml

Schwartzkopf BC Excellium Tamming muo...

20,90
Verkkokaupassa

Excellium silottava muotoiluneste ylläpitää karkeiden hiusten elinvoimaa ja väriä. Q10+ ja Omega 3 aktivoivat hiuspohjan toimintaa ja kesyttävät pörröiset hiukset sekä suojaavat hiuksia föönin kuumuudelta. Sileät, elinvoimaiset hiukset.

Käyttö: vie tuote kosteisiin hiuksiin, kampaa läpi ja muotoile. Ei huuhdella.

Suojaa auringonvalolta.

Schwarzkopf BC Color Freeze CC lämpösuojavoide 150 ml

Schwarzkopf BC Color Freeze CC lämpös...

16,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Bonacure Color Freeze CC lämpösuojavoide ravitsee värjättyjä hiuksia suojaten niitä lämmöltä (220 astetta). Luonnollista kimmoisuutta ja pehmeyttä. Cell Perfector -teknologia ja tasapainotettu pH 4.5 palauttaa hiuksen optimaaliselle pH-tasolle ja lukitsee väripigmentit hiukseen.

Käyttö: vie tuote pyyhekuiviin hiuksiin ja muotoile. Älä huuhtele. Käytä säännöllisesti. Vain kampaamoista.

4,3333 / 5
Schwarzkopf BC Repair Rescue latvasuoja 75 ml

Schwarzkopf BC Repair Rescue latvasuo...

Repair Rescue latvasuoja Cell Perfector –teknologia ja suuri määrä Proteolipideja hoitaa, sulkee hiuslatvat ja ehkäisee niiden haaroittumista. Palauttaa vaurioituneen hiuksen luonnollisen elastisuuden vahvistamalla hiusrakennetta sisältä päin.
Käyttö: Hiero pieni määrä tuotetta hiuslatvoihin. Älä huuhtele. Vain kampaamoista.

4,6667 / 5
Vain myymälässä
Schwarzkopf BC Oil Miracle hoitosuihke 150 ml

Schwarzkopf BC Oil Miracle hoitosuihk...

21,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

BC Oil Miracle hoitosuihke sisältää arganöljyä. Hoitosuihke selvittää hiukset tekemättä niitä raskaiksi. Tuotteessa yhdistyvät kallisarvoisen öljyn kiiltoa tuovat sekä hoitoaineen selvittävät ja hoitavat ominaisuudet. Lopputuloksena ylellisen kiiltävät ja ilmavat hiukset.

Tuoteinfo:

Arganöljyä sisältävä hoitosuihke selvittää hiukset tekemättä niitä raskaiksi. Lopputuloksena ylellisen kiiltävät ja ilmavat hiukset. Sopii kaikille hiustyypeille. Käyttö: Ravista hyvin ennen käyttöä. Suihkuta pyyhekuiviin hiuksiin lyhyin suihkauksin. Älä huuhtele.

4,3333 / 5
Schwarzkopf BC Bonacure Oil Miracle tehohoito 150 ml

Schwarzkopf BC Bonacure Oil Miracle t...

21,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

BC Oil Miracle Gold Shimmer tehohoito sisältää argan-öljyä. Tehohoito korjaa hiukset sisältäpäin raviten niitä kallisarvoisilla öljyillä. Tuotteessa yhdistyvät öljyn hoitavat ominaisuudet ja runsas hemmotteleva koostumus. Lopputuloksena ylellisen kiiltävät ja ilmavat hiukset.

Tuoteinfo:

Arganöljyä sisältävä tehohoito korjaa hiukset sisältäpäin raviten niitä kallisarvoisilla öljyillä. Tekee hiuksista ylellisen kiiltävät ja ilmavat. Sopii kaikille hiustyypeille.. Käyttö: Hiero pyyhekuiviin hiuksiin ja anna vaikuttaa 5-10 minuuttia. Huuhtele huolellisesti.

4,8 / 5
Schwarzkopf BC Oil Miracle Finishing Treatment hoitoöljy 100 ml

Schwarzkopf BC Oil Miracle Finishing...

BC Oil Miracle silottava hoitoöljy sisältää ylellistä argan-öljyä, joka vaikuttaa hiuksiin välittömästi tehden niistä kiiltävät ja pehmeät. Ei tee hiusta raskaaksi. Innovatiivinen koostumus levittyy äärimmäisen kevyenä kerroksena hiuksen pintaan ja imeytyy siitä välittömästi hiukseen tarjoten ylellistä hoitoa ja suojan hiusten pörrööntymistä vastaan.

Tuoteinfo:

Silottava hoitoöljy sisältää ylellistä argan-öljyä, joka vaikuttaa hiuksiin välittömästi tehden niistä ylellisen kiiltävät ja sileät pehmeät. Levitä helmen kokoinen määrä tuotetta pyyhekuiviin hiuksiin. Kuivaa hiustenkuivaajalla tai muotoile halutulla tavalla.

4,28 / 5
Vain myymälässä
Schwarzkopf BC Oil Miracle Light Finishing Treatment kevyt hoitoöljy 100 ml

Schwarzkopf BC Oil Miracle Light Fini...

21,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

BC Oil Miracle kevyt silottava hoitoöljy sisältää ylellistä marula-öljyä, joka vaikuttaa hiuksiin välittömästi tehden niistä ylellisen kiiltävät ja pehmeät. Ei tee hiusta raskaaksi. Innovatiivinen koostumus levittyy äärimmäisen kevyenä kerroksena hiuksen pintaan ja imeytyy siitä välittömästi hiukseen, tehden hiuksista ilmavat ja elastiset. Käyttö: levitä helmen kokoinen määrä tuotetta pyyhekuiviin hiuksiin. Kuivaa hiustenkuivaajalla tai muotoile halutulla tavalla.

Tuoteinfo:

Kevyt silottava hoitoöljy sisältää ylellistä marula-öljyä, joka vaikuttaa hiuksiin välittömästi tehden niistä ylellisen kiiltävät, pehmeät ja ilmavat. Levitä helmen kokoinen määrä tuotetta pyyhekuiviin hiuksiin. Kuivaa hiustenkuivaajalla tai muotoile halutulla tavalla.

4,6316 / 5
Schwartzkopf BC Excellium Silverwhite hopeasuihke 100 ml

Schwartzkopf BC Excellium Silverwhite...

20,90
Verkkokaupassa

Excellium Silverwhite hopeasuihke ylläpitää ja virkistää harmaiden sekä valkoisten hiusten sävyä. Ainutlaatuiset hopeanväriset pigmentit neutraloivat ei toivottua keltaisuutta hiuksista. Suojaa hiuksia UV- säteiltä.

Käyttö: Asiakkaille, joilla on 70–100% harmaita hiuksia. Käytetään yhdessä BC Excellium shampoon ja hoitoaineen kanssa. Suihkuta tuotetta tasaisesti kosteisiin hiuksiin. Ei huuhdella.

Syttyvä. Suojaa auringonvalolta. Älä suihkuta silmiin. Hiusvärit saattavat aiheuttaa
vakavia allergisia reaktioita. Säilytä lasten ulottumattomissa.

2,0 / 5
Schwartzkopf BC Excellium Silverwhite terässuihke 100 ml

Schwartzkopf BC Excellium Silverwhite...

20,90
Verkkokaupassa

Excellium Silverwhite terässuihke ylläpitää ja virkistää harmaiden sekä valkoisten hiusten sävyä. Ainutlaatuiset teräksenväriset pigmentit neutraloivat ei-toivottua keltaisuutta hiuksista. Suojaa hiuksia UV- säteiltä.

Käyttö: Asiakkaille, joilla on 30-70% harmaita hiuksia. Käytetään yhdessä BC Excellium shampoon ja hoitoaineen kanssa. Suihkuta tuotetta tasaisesti kosteisiin hiuksiin. Ei huuhdella.

Syttyvä. Suojaa auringonvalolta. Älä suihkuta silmiin.

Hiusvärit saattavat aiheuttaa vakavia allergisia
reaktioita. Säilytettäva lasten ulottumattomissa.

Schwartzkopf BC Excellium Silverwhite muotoiluvoide 150 ml

Schwartzkopf BC Excellium Silverwhite...

20,90
Verkkokaupassa

Excellium Silverwhite voide kirkastaa harmaantuneiden ja valkoisten hiusten väriä. Hoitaa ja antaa hallittavuutta karkeille hiuksille. Tekee hiuksista kiiltävät.

Käyttö: Käytä yhdessä BC Excellium shampoon kanssa. Vie tuote kosteisiin hiuksiin shampoopesun jälkeen ja kampaa läpi. Ei huuhdella. Muotoile hiukset
niin kuin haluat.

Suojaa auringonvalolta.

Schwartzkopf BC Excellium Plumping hiusvesi 100 ml

Schwartzkopf BC Excellium Plumping hi...

20,90
Verkkokaupassa

Excellium tuuheuttava hiusvesi ylläpitää ikääntyvien hiusten elinvoimaa ja väriä. Q10+ ja kollageeni aktivoivat hiuspohjan toimintaa, vahvistaen hentoja ja ohenevia hiuksia tyvestä alkaen. Hiukset tuntuvat vahvoilta ja elinvoimaisilta.

Käyttö: vie tuote kosteisiin hiuksiin ja hiero hiuspohjaan. Ei huuhdella.

Suojaa auringonvalolta.

4,0 / 5
Schwarzkopf BC Volume Boost pikaraikastaja 100 ml

Schwarzkopf BC Volume Boost pikaraika...

8,45 (16,90)
Verkkokaupassa

Volume Boost pikaraikastaja on osa silikonitonta hoitokäsittelyä. Käytä BC Volume Boost shampoon ja volyymivaahdon rinnalla pesujen välissä hiusten tyviosaan antamaan kohotusta.
Käytä lyhyinä suihkauksina. Huuhtele suutin kuumalla vedellä mikäli se tukkeutuu. Vain kampaamoista. Painepakkaus. Ei saa säilyttää auringonpaisteessa eikä yli 50 °C lämpötilassa. Ei saa puhkaista eikä polttaa tyhjänäkään. Ei saa suihkuttaa avotuleen eikä hehkuvaan aineeseen. Eristettävä sytytyslähteistä. Tupakointi kielletty. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Käytä vain ohjeiden mukaisesti. Huolehdittava hyvästä ilmanvaihdosta. Varo aineen joutumista silmiin. Älä hengitä sisään tarkoituksella.

2,0 / 5
Schwarzkopf BC Time Restore elvyttävä neste 200 ml

Schwarzkopf BC Time Restore elvyttävä...

8,45 (16,90)
Verkkokaupassa

Time Restore elvyttävä neste selvittää hiukset antaen luonnollisen tuen. Ikääntymisen merkkejä vähentävät Cell Perfector -teknologia ja Nutrifiller -yhdiste vahvistavat hiuksia.
Käyttö: Sekoita hyvin, suihkuta pyyhekuiviin hiuksiin lyhyinä suihkauksina. Älä huuhtele. Älä suihkuta silmiin. Syttyvää. Vain kampaamoista.

5,0 / 5
{}
Sivun alkuun