Schwarzkopf Bonacure (2 kpl)

14,63 (20,90)
Verkkokaupassa

Excellium tuuheuttava muotovaahto ylläpitää ikaantyvien hiusten elinvoimaa ja väriä. Q10+ ja kollageeni aktivoivat hiuspohjan toimintaa antaen joustavaa tukea hennoille ja oheneville hiuksille. Hiukset tuntuvat kevyiltä, vahvoilta ja elinvoimaisilta.

Käyttö: vie tuote kosteisiin hiuksiin tyvestä latvaan ja muotoile. Ei huuhdella.

Vaara. Erittäin helposti syttyvä aerosoli. Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa. Suojaa lämmöltä, kipinöiltä, avotulelta ja kuumilta pinnoilta. Tupakointi kielletty. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muuhun sytytyslähteeseen. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50°C lämpötiloille. Säilytä lasten ulottumattomissa. Lue merkinnät ennen käyttöä. Huolehdittava hyvästä ilmanvaihdosta. Varottava aineen joutumista silmiin. Älä hengitä sisään tarkoituksella.

4.5 / 5

14,63 (20,90)
Verkkokaupassa

Excellium Silverwhite muotovaahto ylläpitää hentojen ja ohenevien hiusten elinvoimaa ja väriä. Q10+ ja kollageeni aktivoivat hiuspohjan toimintaa samalla tuuheuttaen hentoja hiuksia. Hiukset ovat kevyet, vahvat ja täynnä elinvoimaa.

Käyttö: Vie kosteisiin hiuksiin. Ei huuhdella. Muotoile haluamallasi tavalla.
Hiusvärit saattavat aiheuttaa vakavia allergisia reaktioita.

Vaara. Erittäin helposti syttyvä aerosoli. Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa. Suojaa lämmöltä, kipinöiltä, avotulelta ja kuumilta pinnoilta. Tupakointi kielletty. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muuhun sytytyslähteeseen. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50 ° C lämpötiloille. Säilytä lasten ulottumattomissa. Lue merkinnät ennen käyttöä. Huolehdittava hyvästä ilmanvaihdosta. Varottava aineen joutumista silmiin. Älä hengitä sisään tarkoituksella.