hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Schwarzkopf Bonacure (19 kpl)

Schwarzkopf BC Oil Miracle kevyt kuivaöljysuihke 100 ml

Schwarzkopf BC Oil Miracle kevyt kuiv...

21,90
Verkkokaupassa

Silikoniton Oil Miracle Mist kuivaöljysuihke antaa hennoille hiuksille uskomatonta kiiltoa. Micro dispersion dry oil -teknologia haihtuu entistä nopeammin, hiukset tuntuvat välittömästi kuivilta.

Käyttö: suihkuta 2-5 painallusta kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Älä suihkuta silmiin. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Helposti syttyvää.

4,3333 / 5
Schwarzkopf BC Moisture Kick hoitosuihke 400 ml

Schwarzkopf BC Moisture Kick hoitosui...

Moisture Kick kosteuttava hoitosuihke kosteuttaa ja selvittää tehokkaasti hiukset Cell Perfector -teknologian ja Hyaluronihapon johdannaisen avulla. Palauttaa ihanteellisen kosteustasapainon, kiillon ja joustavuuden.

4,3158 / 5
Vain myymälässä
Schwarzkopf BC Oil Miracle Rose Oil hoitoöljy 100 ml

Schwarzkopf BC Oil Miracle Rose Oil h...

13,10 (21,90)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

BC Oil Miracle Rose Oil hoitoöljy hiuksille ja hiuspohjalle sisältää damacena- villiruusuöljyä. Se hemmottelee hiuksia ja hiuspohjaa kietoen ne kevyen pehmeään huntuun. Tämän monipuolisen öljyn koostumus rauhoittaa ja ravitsee hiuksia ja hiuspohjaa tekemättä niitä raskaiksi.

Käyttö: Suihkuta hiuksiin 30 cm etäisyydeltä. Voidaan käyttää:
1. Hiuspohjan hierontaan ennen shampoopesua
2. Kosteisiin hiuksiin ennen föönausta
3. Kuivien hiusten viimeistelyyn
Pieni määrä tuotetta riittää. Pese lämpimällä vedellä ja shampoolla kaksi kertaa, kun käytät ennen shampoopesua. Älä altista suoralle auringonvalolle.

4,4375 / 5
Schwarzkopf BC Bonacure Sun Protect hoitosuihke 150 ml

Schwarzkopf BC Bonacure Sun Protect h...

Sun Protect hoitosuihke selvittää ja kosteuttaa Monoi-öljyn avulla auringon rasittamat hiukset. Tehokas koostumus ja Triple Protection Complex antavat kolmoissuojan hiuksille: toimii vapaita radikaaleja vastaan, suojaa UV-säteilyltä ja ehkäisee värin haalistumista. Amino Cell Rebuild –teknologia palauttaa hiusten luonnollisen kimmoisuuden vahvistamalla hiusrakennetta. Elinvoimaiset hiukset ja terve kiilto.

4,0 / 5
Vain myymälässä
Schwarzkopf BC Bonacure Sun Protect tehohoito 150 ml

Schwarzkopf BC Bonacure Sun Protect t...

Sun Protect tehohoito hoitaa ja syväkosteuttaa Monoi-öljyn avulla auringon rasittamat hiukset. Tehokas koostumus ja Triple Protection Complex* antavat kolmoisuojan hiuksille: toimii vapaita
radikaaleja vastaan, suojaa UV-säteilyltä ja ehkäisee värin haalistumista. Elinvoimaiset hiukset ja terve kiilto.

Vain myymälässä
Schwarzkopf BC Repair Rescue hoitosuihke 200 ml

Schwarzkopf BC Repair Rescue hoitosui...

10,10 (16,90)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Repair Rescue hoitosuihke Cell Perfector -teknologia ja suuri määrä Proteolipidejä selvittävät hiukset. Sulkee hiuksen pinnan ja palauttaa elastisuuden vahvistamalla hiusrakennetta sisältä päin.
Käyttö: Sekoita hyvin. Suihkuta pyyhekuiviin hiuksiin. Älä huuhtele. Älä suihkuta silmiin. Suojattava auringon valolta ja jäätymiseltä. Syttyvää. Vain kampaamoista.

5,0 / 5
Schwarzkopf BC Repair Rescue tehohoito 200 ml

Schwarzkopf BC Repair Rescue tehohoit...

Repair Rescue tehohoito Cell Perfector –teknologia ja suuri määrä Proteolipideja hoitavat hiukset tehokkaasti. Sulkee hiuksen pinnan ja palauttaa elastisuuden vahvistamalla hiusrakennetta sisältä päin.
Käyttö: Hiero pyyhekuiviin hiuksiin, anna vaikuttaa 5–10 min ja huuhtele. Vain kampaamoista.

4,5 / 5
Vain myymälässä
Schwarzkopf BC Repair Rescue tehohoito 200 ml

Schwarzkopf BC Repair Rescue tehohoit...

Repair Rescue syväravitseva tehohoito Cell Perfector -teknologia ja suuri määrä Proteolipideja syväravitsevat hiukset. Käyttö: Hiero pyyhekuiviin hiuksiin, anna vaikuttaa 5–10 min ja huuhtele. Vain kampaamoista.

4,0 / 5
Vain myymälässä
Schwarzkopf Bonacure Color Freeze hoitosuihke 200 ml

Schwarzkopf Bonacure Color Freeze hoi...

10,10 (16,90)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Color Freeze hoitosuihke selvittää värjätyt hiukset. Uusi Cell Perfector -teknologia ja tasapainotettu pH4.5 palauttaa hiuksen optimaaliselle pH-tasolle ja lukitsee väripigmentit hiukseen. Käyttö: Ravista hyvin, suihkuta pyyhekuiviin hiuksiin. Älä huuhtele. Käytä yhdessä muiden Color Freeze sarjan tuotteiden kanssa. Älä suihkuta silmiin. Suojattava suoralta auringonvalolta. Syttyvää.

4,3333 / 5
Schwarzkopf BC Color Freeze tehohoito 200 ml

Schwarzkopf BC Color Freeze tehohoito...

Color Freeze tehohoito hoitaa tehokkaasti värjätyt hiukset. Uusi Cell Perfector -teknologia ja silaani vahvistavat hiusrakennetta ja lisäävät värin kiiltoa.
Käyttö: Hiero pyyhekuiviin hiuksiin ja anna vaikuttaa 5–10 min, huuhtele. Vain kampaamoista.

4,6667 / 5
Vain myymälässä
Schwarzkopf BC Moisture Kick tehohoito 200 ml

Schwarzkopf BC Moisture Kick tehohoit...

Moisture Kick kosteuttava tehohoito kosteuttaa ja hoitaa tehokkaasti hiukset Cell Perfector –teknologian ja Hyaluronihapon johdannaisen avulla. Palauttaa ihanteellisen kosteustasapainon, kiillon ja joustavuuden.
Käyttö: Hiero pyyhekuiviin hiuksiin ja anna vaikuttaa 5–10min, huuhtele. Vain kampaamoista.

4,5 / 5
Vain myymälässä
Schwarzkopf BC Oil Miracle hoitoaine 150 ml

Schwarzkopf BC Oil Miracle hoitoaine...

13,10 (21,90)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

BC Oil Miracle Gold Shimmer hoitoaine sisältää arganöljyä. Hoitoaineen kallisarvoiset öljyt selvittävät ja hemmottelevat hiuksia. Lopputuloksena ylellisen kiiltävät ja ilmavat hiukset.

Tuoteinfo:

Arganöljya sisältävä hoitoaine selvittää ja hemmottelee hiuksia. Lopputuloksena ylellisen kiiltävät ja ilmavat hiukset. Sopii kaikille hiustyypeille. Käyttö: hiero kosteisiin hiuksiin ja anna vaikuttaa 2 minuuttia. Huuhtele huolellisesti.

4,2 / 5
Schwartzkopf BC Color Freeze hoitosuihke 200 ml

Schwartzkopf BC Color Freeze hoitosui...

24,90
Verkkokaupassa

Color Freeze hoitosuihke selvittää värjätyt hiukset. Uusi Cell Perfector -teknologia ja tasapainotettu pH4.5 palauttaa hiuksen optimaaliselle pH-tasolle ja lukitsee väripigmentit hiukseen. Käyttö: Ravista hyvin, suihkuta pyyhekuiviin hiuksiin. Älä huuhtele. Käytä yhdessä muiden Color Freeze sarjan tuotteiden kanssa. Älä suihkuta silmiin. Suojattava suoralta auringonvalolta. Syttyvää. Vain kampaamoista.

Schwartzkopf BC Excellium Silverwhite tehohoito 150 ml

Schwartzkopf BC Excellium Silverwhite...

20,90
Verkkokaupassa

Excellium Silverwhite tehohoito antaa upeaa kiiltoa harmaantuneille hiuksille. Ainutlaatuinen yhdistelmä Q10:tä ja mustahelmi-uutetta aktivoivat hiuspohjan toimintaa. Hiukset ovat kiiltävät ja elinvoimaiset.

Käyttö: Vie tuote kosteisiin hiuksiin, kampaa läpi ja huuhtele 2 minuutin jälkeen tai 5–10 minuutin jälkeen (käytettäessä vain kaksi kertaa viikossa).

Suojaa auringonvalolta.

Sivun alkuun