hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Schwarzkopf Bonacure (21 kpl)

Schwarzkopf BC Moisture Kick hoitosuihke 400 ml

Schwarzkopf BC Moisture Kick hoitosui...

Moisture Kick kosteuttava hoitosuihke kosteuttaa ja selvittää tehokkaasti hiukset Cell Perfector -teknologian ja Hyaluronihapon johdannaisen avulla. Palauttaa ihanteellisen kosteustasapainon, kiillon ja joustavuuden.

4,3158 / 5
Vain myymälässä
Schwarzkopf BC Oil Miracle Rose Oil hoitoöljy 100 ml

Schwarzkopf BC Oil Miracle Rose Oil h...

13,10 (21,90)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

BC Oil Miracle Rose Oil hoitoöljy hiuksille ja hiuspohjalle sisältää damacena- villiruusuöljyä. Se hemmottelee hiuksia ja hiuspohjaa kietoen ne kevyen pehmeään huntuun. Tämän monipuolisen öljyn koostumus rauhoittaa ja ravitsee hiuksia ja hiuspohjaa tekemättä niitä raskaiksi.

Käyttö: Suihkuta hiuksiin 30 cm etäisyydeltä. Voidaan käyttää:
1. Hiuspohjan hierontaan ennen shampoopesua
2. Kosteisiin hiuksiin ennen föönausta
3. Kuivien hiusten viimeistelyyn
Pieni määrä tuotetta riittää. Pese lämpimällä vedellä ja shampoolla kaksi kertaa, kun käytät ennen shampoopesua. Älä altista suoralle auringonvalolle.

4,4375 / 5
Schwarzkopf BC Bonacure Sun Protect hoitosuihke 150 ml

Schwarzkopf BC Bonacure Sun Protect h...

Sun Protect hoitosuihke selvittää ja kosteuttaa Monoi-öljyn avulla auringon rasittamat hiukset. Tehokas koostumus ja Triple Protection Complex antavat kolmoissuojan hiuksille: toimii vapaita radikaaleja vastaan, suojaa UV-säteilyltä ja ehkäisee värin haalistumista. Amino Cell Rebuild –teknologia palauttaa hiusten luonnollisen kimmoisuuden vahvistamalla hiusrakennetta. Elinvoimaiset hiukset ja terve kiilto.

4,0 / 5
Vain myymälässä
Schwarzkopf BC Bonacure Sun Protect tehohoito 150 ml

Schwarzkopf BC Bonacure Sun Protect t...

Sun Protect tehohoito hoitaa ja syväkosteuttaa Monoi-öljyn avulla auringon rasittamat hiukset. Tehokas koostumus ja Triple Protection Complex* antavat kolmoisuojan hiuksille: toimii vapaita
radikaaleja vastaan, suojaa UV-säteilyltä ja ehkäisee värin haalistumista. Elinvoimaiset hiukset ja terve kiilto.

Vain myymälässä
Schwarzkopf BC Repair Rescue hoitosuihke 200 ml

Schwarzkopf BC Repair Rescue hoitosui...

10,10 (16,90)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Repair Rescue hoitosuihke Cell Perfector -teknologia ja suuri määrä Proteolipidejä selvittävät hiukset. Sulkee hiuksen pinnan ja palauttaa elastisuuden vahvistamalla hiusrakennetta sisältä päin.
Käyttö: Sekoita hyvin. Suihkuta pyyhekuiviin hiuksiin. Älä huuhtele. Älä suihkuta silmiin. Suojattava auringon valolta ja jäätymiseltä. Syttyvää. Vain kampaamoista.

5,0 / 5
Schwarzkopf BC Repair Rescue tehohoito 200 ml

Schwarzkopf BC Repair Rescue tehohoit...

Repair Rescue syväravitseva tehohoito Cell Perfector -teknologia ja suuri määrä Proteolipideja syväravitsevat hiukset. Käyttö: Hiero pyyhekuiviin hiuksiin, anna vaikuttaa 5–10 min ja huuhtele. Vain kampaamoista.

4,0 / 5
Vain myymälässä
Schwarzkopf Bonacure Color Freeze hoitosuihke 200 ml

Schwarzkopf Bonacure Color Freeze hoi...

10,10 (16,90)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Color Freeze hoitosuihke selvittää värjätyt hiukset. Uusi Cell Perfector -teknologia ja tasapainotettu pH4.5 palauttaa hiuksen optimaaliselle pH-tasolle ja lukitsee väripigmentit hiukseen. Käyttö: Ravista hyvin, suihkuta pyyhekuiviin hiuksiin. Älä huuhtele. Käytä yhdessä muiden Color Freeze sarjan tuotteiden kanssa. Älä suihkuta silmiin. Suojattava suoralta auringonvalolta. Syttyvää.

4,3333 / 5
Schwarzkopf BC Oil Miracle hoitoaine 150 ml

Schwarzkopf BC Oil Miracle hoitoaine...

13,10 (21,90)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

BC Oil Miracle Gold Shimmer hoitoaine sisältää arganöljyä. Hoitoaineen kallisarvoiset öljyt selvittävät ja hemmottelevat hiuksia. Lopputuloksena ylellisen kiiltävät ja ilmavat hiukset.

Tuoteinfo:

Arganöljya sisältävä hoitoaine selvittää ja hemmottelee hiuksia. Lopputuloksena ylellisen kiiltävät ja ilmavat hiukset. Sopii kaikille hiustyypeille. Käyttö: hiero kosteisiin hiuksiin ja anna vaikuttaa 2 minuuttia. Huuhtele huolellisesti.

4,2 / 5
Schwarzkopf BC Oil Miracle hoitosuihke 150 ml

Schwarzkopf BC Oil Miracle hoitosuihk...

13,10 (21,90)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

BC Oil Miracle hoitosuihke sisältää arganöljyä. Hoitosuihke selvittää hiukset tekemättä niitä raskaiksi. Tuotteessa yhdistyvät kallisarvoisen öljyn kiiltoa tuovat sekä hoitoaineen selvittävät ja hoitavat ominaisuudet. Lopputuloksena ylellisen kiiltävät ja ilmavat hiukset.

Tuoteinfo:

Arganöljyä sisältävä hoitosuihke selvittää hiukset tekemättä niitä raskaiksi. Lopputuloksena ylellisen kiiltävät ja ilmavat hiukset. Sopii kaikille hiustyypeille. Käyttö: Ravista hyvin ennen käyttöä. Suihkuta pyyhekuiviin hiuksiin lyhyin suihkauksin. Älä huuhtele.

4,3333 / 5
Schwarzkopf BC Bonacure Oil Miracle tehohoito 150 ml

Schwarzkopf BC Bonacure Oil Miracle t...

13,10 (21,90)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

BC Oil Miracle Gold Shimmer tehohoito sisältää argan-öljyä. Tehohoito korjaa hiukset sisältäpäin raviten niitä kallisarvoisilla öljyillä. Tuotteessa yhdistyvät öljyn hoitavat ominaisuudet ja runsas hemmotteleva koostumus. Lopputuloksena ylellisen kiiltävät ja ilmavat hiukset.

Tuoteinfo:

Arganöljyä sisältävä tehohoito korjaa hiukset sisältäpäin raviten niitä kallisarvoisilla öljyillä. Tekee hiuksista ylellisen kiiltävät ja ilmavat. Sopii kaikille hiustyypeille.. Käyttö: Hiero pyyhekuiviin hiuksiin ja anna vaikuttaa 5-10 minuuttia. Huuhtele huolellisesti.

4,8 / 5
Schwarzkopf BC Oil Miracle Finishing Treatment hoitoöljy 100 ml

Schwarzkopf BC Oil Miracle Finishing...

13,10 (21,90)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

BC Oil Miracle silottava hoitoöljy sisältää ylellistä argan-öljyä, joka vaikuttaa hiuksiin välittömästi tehden niistä kiiltävät ja pehmeät. Ei tee hiusta raskaaksi. Innovatiivinen koostumus levittyy äärimmäisen kevyenä kerroksena hiuksen pintaan ja imeytyy siitä välittömästi hiukseen tarjoten ylellistä hoitoa ja suojan hiusten pörrööntymistä vastaan.

Tuoteinfo:

Silottava hoitoöljy sisältää ylellistä argan-öljyä, joka vaikuttaa hiuksiin välittömästi tehden niistä ylellisen kiiltävät ja sileät pehmeät. Levitä helmen kokoinen määrä tuotetta pyyhekuiviin hiuksiin. Kuivaa hiustenkuivaajalla tai muotoile halutulla tavalla.

4,28 / 5
Vain myymälässä
Schwarzkopf BC Oil Miracle Light Finishing Treatment kevyt hoitoöljy 100 ml

Schwarzkopf BC Oil Miracle Light Fini...

13,10 (21,90)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

BC Oil Miracle kevyt silottava hoitoöljy sisältää ylellistä marula-öljyä, joka vaikuttaa hiuksiin välittömästi tehden niistä ylellisen kiiltävät ja pehmeät. Ei tee hiusta raskaaksi. Innovatiivinen koostumus levittyy äärimmäisen kevyenä kerroksena hiuksen pintaan ja imeytyy siitä välittömästi hiukseen, tehden hiuksista ilmavat ja elastiset. Käyttö: levitä helmen kokoinen määrä tuotetta pyyhekuiviin hiuksiin. Kuivaa hiustenkuivaajalla tai muotoile halutulla tavalla.

Tuoteinfo:

Kevyt silottava hoitoöljy sisältää ylellistä marula-öljyä, joka vaikuttaa hiuksiin välittömästi tehden niistä ylellisen kiiltävät, pehmeät ja ilmavat. Levitä helmen kokoinen määrä tuotetta pyyhekuiviin hiuksiin. Kuivaa hiustenkuivaajalla tai muotoile halutulla tavalla.

4,6316 / 5
Schwarzkopf BC Oil Miracle kevyt kuivaöljysuihke 100 ml

Schwarzkopf BC Oil Miracle kevyt kuiv...

21,90
Verkkokaupassa

Silikoniton Oil Miracle Mist kuivaöljysuihke antaa hennoille hiuksille uskomatonta kiiltoa. Micro dispersion dry oil -teknologia haihtuu entistä nopeammin, hiukset tuntuvat välittömästi kuivilta.

Käyttö: suihkuta 2-5 painallusta kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Älä suihkuta silmiin. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Helposti syttyvää.

4,3333 / 5
Sivun alkuun