hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Scholl (8 kpl)

Scholl Professional Voide halkeileville kantapäille

Scholl Professional Voide halkeilevil...

Palauttaa aktiivisesti kuivat, karheat ja halkeilevat kantapäät ennalleen.

Tuoteinfo:

Scholl Professional Voide halkeilevilla kantapäille palauttaa ihon ennalleen nopeasti ja tehokkaasti. Levitä puhtaalle, kuivalle iholle kaksi kertaa päivässä. Kun ihon kunto on palautunut ennalleen, voit jatkaa voiteen käyttöä ennaltaehkäisevästi.

Vain myymälässä
Scholl Virkistävä jalkavoide

Scholl Virkistävä jalkavoide

8,70
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Pehmentää väsyneitä ja aristavia jalkoja. Kosteuttavat ainesosat karbamidi ja avokadoöljy pitävät ihon sileänä ja pehmeänä. Minttuöljy ja appelsiiniuute virkistävät ja raikastavat jalkoja. Vaikuttava aine farnesol estää pahan hajun muodostumista ja säilyttää jalkojen raikkauden. Imeytyy nopesti eikä tahraa.

Tuoteinfo:

Scholl Virkistävä jalkavoide virkistää väsyneitä ja aristavia jalkoja. Käytä voidetta päivittäin. Hiero ihoon, kunnes voide on imeytynyt.

4,0 / 5
Scholl kovettumavoide

Scholl kovettumavoide

Vähentää tehokkaasti kovettumia jaloissa.

Tuoteinfo:

Levitä jaloille ja kovettumiin säännöllisesti. Sisältää salisyylihappoa ja AHA hedelmähappoja, jotka pehmentävät kovettumia. Sisältää persikansiemenöljyä sekä Aloe Veraa pehmentämään ihoa. Voidaan käyttää myös ennaltaehkäisevästi. Laajemmille kovettuma-alueille.

4,0 / 5
Vain myymälässä
Scholl Professional 2 in1 -tehovoide liikavarpaille

Scholl Professional 2 in1 -tehovoide...

Erittäin tehokas, nopeasti toimiva tuote. Liikavarpaiden hoitoon.

Tuoteinfo:

Kaksivaiheinen tehohoito toimii kahdessa vaiheessa: Vaihe 1) Käytä kynän terillä varustettua päätä raaputtaaksesi liikavarpaan uloimman kerroksen irti varovaisesti - nopea helpotus kiusalliseen hankaukseen. Vaihe 2) Levitä kynän toisella päällä kosteuttavaa hoitonestettä suoraan liikavarpaaseen. Käytä päivittäin 7 päivän ajan. Riittää noin 6 liikavarpaan käsittelyyn.

5,0 / 5
Vain myymälässä
Sivun alkuun