{}

Savett (4 kpl)

Savett Sensitive kosteuspyyhe 30kpl

Savett Sensitive kosteuspyyhe 30kpl

3,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Savett Sensitive on erittäin hellävarainen kosteuspyyhe. Hajusteettomassa kosteuspyyhkeessä on ihoystävällinen pH -arvo, joka sopii hyvin herkälle iholle. Puhdistaa ja raikastaa kädet, kasvot ja koko vartalon. Soveltuu koko perheelle. Kehitetty yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa. Dermatologisesti testattu. Kosteuspyyhkeet ovat uudelleen suljettavassa pakkauksessa.

Tuoteinfo:

Savett Sensitive kosteuspyyhe on hajusteeton ja siinä on ihoystävällinen pH -arvo, joka sopii hyvin herkälle iholle. Sopii hyvin esimerkiksi käsien puhdistukseen, meikinpoistoon, lastenhoitoon ja koko vartalon puhdistukseen ja raikastamiseen. Soveltuu koko perheelle. Pyyhkeet ovat uudelleen suljettavassa pakkauksessa. Sulje pakkaus huolellisesti, jotta kosteuspyyhkeet eivät pääse kuivumaan. Vältä kosteuspyyhkeen heittämistä wc-pönttöön.

Savett Fresh & Clean kosteuspyyhe 10kpl

Savett Fresh & Clean kosteuspyyhe 10kpl

Savett Fresh & Clean on pehmeä ja hellävarainen kosteuspyyhe, joka sisältää raikastavaa kurkku-uutetta. Kosteuspyyhe viilentää ja antaa puhtaan ja raikkaan tunteen. Se jättää iholle vastapestyn tuoksun ripauksella kukan tuoksua. Pakattu käteviin yksittäispakkauksiin. Dermatologisesti testattu.

Tuoteinfo:

Savett Fresh & Clean on pehmeä ja hellävarainen raikastavaa kurkku-uutetta sisältävä kosteuspyyhe. Puhdistaa tehokkaasti kädet, kasvot ja koko vartalon. Jättää iholle puhtaan ja raikkaan tunteen. Pakattu käteviin yksittäispakkauksiin. Vältä kosteuspyyhkeen heittämistä WC-pönttöön.

Vain myymälässä
Savett Superclean kosteuspyyhe 10kpl

Savett Superclean kosteuspyyhe 10kpl

2,15
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Savett Superclean on antiseptinen kosteuspyyhe, joka puhdistaa kädet ja pinnat tehokkaasti liasta ja mikro-organismeista. Pakattu käteviin yksittäispakkauksiin. Sisältää 30 % alkoholia. Dermatologisesti testattu.

Tuoteinfo:

Savett Superclean on antiseptinen kosteuspyyhe. Puhdistaa kädet sekä pinnat tehokkaasti liasta ja mikro-organismeista. Pakattu käteviin yksittäispakkauksiin. Sisältää 30 % alkoholia. Vältä kosteuspyyhkeen heittämistä WC-pönttöön.

5,0 / 5
Savett Lemon Fresh kosteuspyyhe 10kpl

Savett Lemon Fresh kosteuspyyhe 10kpl

2,15
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Savett Lemon Fresh on raikas kosteuspyyhe, joka puhdistaa ja antaa käsille puhtaan sitruunan tuoksun. Neutralisoi tehokkaasti mm. äyriäisten ja valkosipulin tuoksua ruokailun jälkeen. Ei kuivata ihoa. Pakattu käteviin yksittäispakkauksiin. Dermatologisesti testattu.

Tuoteinfo:

Savett Lemon Fresh kosteuspyyhe puhdistaa ja antaa käsille raikkaan sitruunan tuoksun. Kosteuspyyhe neutralisoi tehokkaasti mm. äyriäisten ja valkosipulin tuoksua käsistä ruokailun jälkeen. Ei kuivata ihoa. Pakattu kätevästi yksittäispakkauksiin. Vältä kosteuspyyhkeen heittämistä WC-pönttöön.

{}
Sivun alkuun