hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Sana-sol (4 kpl)

Sana-sol Vahva C-vitamiini 500 mg 200 tabl.

Sana-sol Vahva C-vitamiini 500 mg 200...

11,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sana-sol vahva C-vitamiini 500 mg:n päiväannos 1 tabletti sisältää 500 mg C-vitamiinia. Päiväannoksesta saa siis roima-annoksen tätä soluja hapettumiselta suojaavaan antioksidanttia. C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. C-vitamiini on kehon soluja hapettumiselta suojaava antiosidantti. Se on myös tärkeä immuunisysteemin toimintaan osallistuva vitamiini. Sillä on lisäksi merkitystä hermoston, ihon, luuston, hampaiston, ikenien, ruston ja energia-aineenvaihdunnan kannalta. C-vitamiini lisää raudan imeytymistä elimistöön. Näin sillä on merkitystä erityisesti vegaaneille raudan imeytymisen takaajana.
Raskas, intensiivinen liikunta asettaa lisävaatimuksia elimistölle. C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän toiminnan pysymistä normaalina raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen. Vaikutus saavutetaan nauttimalla C-vitamiinia päivittäin 200 mg suositeltavan päiväsaannin (80 mg) lisäksi. Sana-sol vahva C-vitamiini 500 mg sisältää 500 mg C-vitamiinia päiväannoksessa.

Ainesosat:
Natrium-L-askorbaatti ja L-askorbiinihappo (C-vit.), täyteaine (selluloosa), pintakäsittelyaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat).

Sana-sol Monivitamiini 200 tabl.

Sana-sol Monivitamiini 200 tabl.

9,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sana-sol monivitamiini on päivittäinen vitamiinilisä yhdessä hyvänmakuisessa nieltävässä tabletissa. Sana-sol monivitamiini-kivennäisainevalmiste sisältää 11 vitamiinia ja 9 kivennäisainetta, jotka tekevät hyvää koko keholle. A-vitamiini edistää ihon ja näön pysymistä normaalina. C- ja E-vitamiini auttavat solujen suojaamista hapettumisstressiltä. D-vitamiini edistää luuston toimintaa. Foolihappo ja B12-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Rauta edistää normaalia punaisten verisolujen ja hemoglobiinin muodostusta. Magnesium tukee hermoston toimintaa.

Ainesosat:
Kivennäisaineet (magnesiumhydroksidi, ferrofumaraatti, sinkkioksidi, mangaanisulfaatti, kuparisulfaatti, kromikloridi, kaliumjodidi, natriummolybdaatti, natriumseleniitti), vitamiinit (natrium-L-askorbaatti, DL-alfa-tokoferyyliasetaatti, nikotiiniamidi, kalsium-D-pantotenaatti, pyridoksiinihydrokloridi, riboflaviini, tiamiinimononitraatti, retinyyliasetaatti, pteroyylimonoglutamiinihappo, kolekalsiferoli, syanokobalamiini), maltodekstriini, täyteaine (selluloosa), maissitärkkelys, pintakäsittelyaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat, sellakka, arabikumi, talkki), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), aromi, värit (titaanidioksidi, rautaoksidit ja –hydroksidit), polyfruktoosi.

Sana-sol Pehmeä ja Pureskeltava monivitamiini- ja kivennäisvalmiste 48 kpl

Sana-sol Pehmeä ja Pureskeltava moniv...

9,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sana-sol pehmeä ja pureskeltava monivitamiini- ja kivennäisainevalmiste sisältää vitamiinien lisäksi myös jodia, sinkkiä ja seleeniä. Luontaisesti makeutettu valmiste maistuu hyvälle, metsämarjalle ja appelsiinille. A-vitamiinia tarvitaan useissa elimistön toiminnoissa. Se on tärkeä mm. näkökyvyn, rautametabolian, ihon ja limakalvojen toiminnan, immuunisysteemin ja solujen erilaistumisen kannalta.
B-vitamiinit osallistuvat elimistön energia-aineenvaihdunnan säätelyyn ja niiden voidaan sanoa olevan ”hermosto-, sydän- ja iho”hormoneja. B5-vitamiini osallistuu D-vitamiinin tuotantoon ja B6-vitamiini punasolujen muodostukseen. Foolihapolla on tärkeä rooli sikiönkehityksen aikana eli se edistää raskauden aikaista kudosten kasvua. C-vitamiini on antioksidantti edistäen kehon solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Se on myös tärkeä immuunisysteemin toimintaan osallistuva vitamiini. Sillä on lisäksi merkitystä hermoston, ihon, luuston, hampaiston, ikenien, ruston ja energia-aineenvaihdunnan kannalta. C-vitamiini lisää raudan imeytymistä elimistöön.
D-vitamiini on tärkeä vitamiini luustolle. Sitä tarvitaan mm. kalsiumin ja fosforin imeytymisessä ja tätä kautta se auttaa ylläpitämään normaalia luustoa ja hampaistoa. E-vitamiini on antioksidantti eli se edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Jodi tukee energia-aineenvaihduntaa, kilpirauhashormonien tuotantoa ja toimintaa sekä auttaa pitämään ihoa normaalina. Seleeni auttaa suojaamaan soluja hapettumiselta ja tukee immuunisysteemin sekä kilpirauhasten toimintaa. Sinkki auttaa suojaamaan soluja hapettumiselta sekä tukee immuunisysteemin normaalia toimintaa. Sinkki myös auttaa ylläpitämään normaalia näkökykyä, luustoa sekä rasvahappojen ja A-vitamiinin aineenvaihduntaa.

Ainesosat:
Makeutusaineet (maltitoli- ja
sorbitolisiirappi), hyytelöimisaine (liivate), vitamiini-kivennäisainevalmiste (L-askorbiinihappo,
DL-alfa-tokoferyyliasetaatti, sinkkisitraatti, nikotiiniamidi, maltodekstriini, kalsium-D-pantotenaatti, kolekalsiferoli, retinyyliasetaatti,
tiamiinimononitraatti, natriumriboflaviini-5-fosfaatti, pyridoksiinihydrokloridi, pteroyylimonoglutamiinihappo, D-biotiini, kaliumjodidi, natriumseleniitti, syanokobalamiini),
happo (sitruunahappo), aromit (metsämarja, luontainen appelsiini), väri (karmiini), pintakäsittelyaine (karnaubavaha).

4,0 / 5
Sivun alkuun