hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Sagaform (6 kpl)

Sagaform Form keittiöväline teline, valkoinen

Sagaform Form keittiöväline teline, v...

29,95
Verkkokaupassa

Objecthoodin suunnittelema kaunis keittiövälineteline pitää keittiövälineet järjestyksessä, mutta käden ulottuvilla. Form-mallistolla Sagaform esittelee innovatiivisen, ilmeikkään ratkaisun entistä raikkaamman näköiseen keittiöön. Keräämällä kauhat ja lastat kauniiseen telineeseen keittiön ilme selkeytyy käytännöllisyyttä unohtamatta. Teline on valmistettu kestävästä lakatusta pellistä.

Sagaform Form yrttiteline, valkoinen

Sagaform Form yrttiteline, valkoinen

34,95
Verkkokaupassa

Objecthoodin suunnittelemassa yrttitelineessä yrtit ovat kauniisti esillä. Form-mallistolla Sagaform esittelee innovatiivisen, ilmeikkään ratkaisun entistä raikkaamman näköiseen keittiöön. Kun laitat tuoreyrtit telineeseen, keittiön ilme selkeytyy käytännöllisyyttä unohtamatta. Teline on valmistettu kestävästä lakatusta pellistä.

4,0 / 5
Sagaform Fresh pullo hedelmäpusertimella sininen

Sagaform Fresh pullo hedelmäpusertime...

10,95
Verkkokaupassa

Sagaformin innovatiivinen juomapullo makuveden valmistamiseen. Pullon pohjassa olevalla puristimella voit puristaa sitruunan/limen mehun suoraan pulloon. Irrotettava alaosa toimii myös normaalina sitruspuristimena. Pullossa on tiivis, tipaton suukappale. Tilavuus 650 ml. BPA-vapaa.

Sivun alkuun