Sabora (3 kpl)

Betavivo kaurasydämiä 15 annospussia

Betavivo kaurasydämiä 15 annospussia

14,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Hyvää sydämellesi.
Betavivo 15 annosta sisältää kaurasydämiä kätevissä annospusseissa. Rapeat kaurasydämet maistuvat miedosti kauralta ja sisältävät beetaglukaania, jonka on osoitettu alentavan veren kolesterolia ja vähentävän verensokerin nousua aterian jälkeen. Korkea kolesteroli on sydän- ja verisuonitautien riskitekijä. Betavivon ainutlaatuisen valmistusmenetelmän ansiosta kaurasydämissä on enemmän aktiivista beetaglukaania kuin tavallisessa kaurassa.
Yksi annospussi sisältää yhden päiväannoksen Betavivo kaurasydämiä (23 g). Päiväannoksessa on 3 g kauran beetaglukaania, joka tarvitaan terveysvaikutusten aikaansaamiseksi. Betavivo kaurasydämillä ei ole tunnettuja yhteisvaikutuksia ja ne sopivat statiinien käyttäjille.
Nautitaan aamiaisella tai välipalana esimerkiksi jogurtin ja marjojen kanssa. Annoksen voi jakaa eri aterioille. Muista myös monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio ja terveet elämäntavat.

Betavivo suurpakkaus, 28 päiväannosta 644 g

Betavivo suurpakkaus, 28 päiväannosta...

21,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

HYVÄÄ SYDÄMELLESI. Betavivo suurpakkauksen rapeat kaurasydämet maistuvat miedosti kauralta ja sisältävät beetaglukaania, jonka on osoitettu alentavan veren kolesterolia ja vähentävän verensokerin nousua aterian jälkeen. Korkea kolesteroli on sydän- ja verisuonitautien riskitekijä. Betavivon ainutlaatuisen valmistusmenetelmän ansiosta kaurasydämissä on enemmän aktiivista beetaglukaania kuin tavallisessa kaurassa. Nautitaan aamiaisella tai välipalana esimerkiksi jogurtin ja marjojen kanssa. Annoksen voi jakaa eri aterioille. Muista myös monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio ja terveet elämäntavat.

Suurpakkaus sisältää 28 päiväannosta Betavivo kaurasydämiä sekä pahvisen annosmitan. Päiväannoksessa on 3 g kauran beetaglukaania, joka tarvitaan terveysvaikutusten aikaansaamiseksi. Betavivo kaurasydämillä ei ole tunnettuja yhteisvaikutuksia ja ne sopivat myös statiinien käyttäjille.

TraneMax Forte 28 kaps.

TraneMax Forte 28 kaps.

14,60
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

TraneMax Forte on tarkoitettu E. colin aiheuttamien virtsatietulehdusten hoitoon sekä uusiutuvien tulehdusten ennaltaehkäisyyn. TraneMax Forte sisältää vakioidun määrän
A-tyypin PAC-yhdisteitä, joilla
on todettu kyky lamata E. coli -bakteerin toiminta ja estää bakteeria tarttumasta virtsateihin ja aiheuttamasta tulehdusta. TraneMax Forte tarjoaa vaihtoehdon toistuville antibioottikuureille.

Sivun alkuun