hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Rimmel (7 kpl)

Rimmel #Instaflawless-sävytetty pohjustusvoide 30 ml

Rimmel #Instaflawless-sävytetty pohju...

9,90
Verkkokaupassa

Hehku heti aamusta käyttämällä Insta Flawless -sävyvoidetta, joka tuo kasvoille luonnollisesti säteilevää hehkua ja poistaa väsymyksen merkkejä. Ultrakevyt koostumus kosteuttaa ihoa jopa 24 h samalla tehden täydellisen ja kirkkaan ihonsävyn. Sävyvoidetta voi käyttää sellaisenaan tuomaan iholle hehkua tai meikin alla pidentämään meikin kestoa.

Rimmel Good to Glow korostusvoide 25 ml

Rimmel Good to Glow korostusvoide 25 ml

7,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Good to Glow korostusvoide antaa välittömästi hehkua ja valoa kasvoille. Valoa heijastavat pigmentit tekevät meikistä säteilevän ja valovoimaisen. Kevyt nestemäinen koostumus voidaan levittää kasvoille ja dekolteelle ja voidaan käyttää yksistään tai sekoitettuna meikkivoiteen hienoiseksi hehkuksi koko kasvoille.

3,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
Rimmel Face Sculpting Palette kasvojenmuotoilupaletti 16 g

Rimmel Face Sculpting Palette kasvoje...

10,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Rimmel Face Sculpting Palette by Kate sisältää kolme eri sävyä kasvojen korostukseen ja muotoiluun. Pitkäkestoiset sävyt häivyttyvät huomaamattomasti luonnolliseen ihonsävyyn lopputuloksena terveesti hehkuvat muotoillut kasvot. Pehmeän hohtava korostuspuuteri sopii laitettavaksi poskipäille, kulmaluulle, leuan keskustaan ja nenän varteen. Varjostuspuuteri muotoilee ja häivyttää kasvojen luonnollista muotoa, kuten nenän sivustoja, leuan linjaa sekä otsaa. Hohtava puuterimainen poskipuna antaa väriä. Pakkauksessa käyttövinkki.

3,5 / 5
Useita vaihtoehtoja
Rimmel Fix & Protect Makeup Primer pohjustusvoide 30 ml

Rimmel Fix & Protect Makeup Primer po...

Fix & Protect Primer on oikea tehopohjustusvoide suojakertoimella 25. Päivittäinen hoitava UV-suoja tekee iholle näkymättömän, kevyen ja kosteuttavan nestekalvon, joka suojaa ihoa saasteilta ja haitalliselta UV-säteilyltä sekä ehkäisee hyperpigmentaatiota ja ihon kuivumista. Lopputuloksena kauniin tasainen ja sileä iho, jolle on helppo levittää meikkiä. Käytä sellaisenaan tai tehokkaana meikinpohjustustuotteena meikkivoiteen alla.

5,0 / 5
Vain myymälässä
Rimmel Lasting Finish Concealer peitevoide 7g

Rimmel Lasting Finish Concealer peite...

7,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Lasting Finish concealer on uuden sukupolven peitevoide, joka on hyvin peittävä ja pitkäkestoinen. Se peittää ihon epätäydellisyydet, kuten pienet virheet, näpyt sekä tummat silmänaluset. Tuntuu miellyttävältä koko päivän. Hyvin peittävä koostumus levittyy helposti ja on hengittävä. Peitevoide. Levitä pienille ihovirheille ja tummille silmänalusille.

4,6667 / 5
Useita vaihtoehtoja
Rimmel Stay Matte Primer meikinpohjustaja 30 ml

Rimmel Stay Matte Primer meikinpohjus...

9,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Uusi ultra-matta meikinpohjustaja, jota voi käyttää sellaisenaan, meikkivoiteen alla tai viimeistelyyn kasvojen T-alueelle meikkivoiteen päälle. Kevyt koostumus häivyttää ihohuokosia ja ehkäisee tehokkaasti kiiltoa luoden iholle kauniin mattapinnan.

Tuoteinfo:

Meikinpohjustuotuote. Käytä yksinään puhtaalle ja kosteutetulle iholle, meikkivoiteen alla tai viimeistelyyn meikin päällä.

4,3333 / 5
Rimmel Hide the Blemish Concealer -peitepuikko 4,5 g

Rimmel Hide the Blemish Concealer -pe...

6,20
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Rimmel Hide the Blemish on peruspeitepuikko ihovirheiden ja tummien silmänalusten peittämiseen.

Tuoteinfo:

Peitepuikko. Levitä pienille ihovirheille ja tummille silmänalusille.

3,5 / 5
Useita vaihtoehtoja
Sivun alkuun