hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Rimmel (5 kpl)

Rimmel The Only 1 Lipstick Matte mattahuulipuna 3,4 g

Rimmel The Only 1 Lipstick Matte matt...

8,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

The Only 1 Lipstick Matte huulipunassa on kaikki mitä huulipunalta tarvitset – täydellinen yhdistelmä väriä, kosteutusta, mukavuutta ja pitkäkestoisuutta. Miellyttävän tuntuinen huulipuna antaa mattapintaisen lopputuloksen ja intensiivisen värin, joka kestää tunnista toiseen. Pohjusta huulet huolellisesti ja rajaa ne huultenrajauskynällä. Levitä huulipuna suoraan huulille tai käytä sivellintä.

Useita vaihtoehtoja
Rimmel The Only 1 Lipstick huulipuna 4 g

Rimmel The Only 1 Lipstick huulipuna 4 g

9,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

The Only 1 Lipstick huulipunassa on kaikki mitä huulipunalta tarvitset – täydellinen yhdistelmä väriä, kosteutusta, mukavuutta ja pitkäkestoisuutta. Yhteen huulipunaan on yhdistetty huulipunien parhaimmat kosteuttavat ja pitkäkestoisuutta edistävät raaka-aineet. Päällystetyt pigmentit saavat aikaan täydellisen peittävyyden ja upean kirkkaat värit – yhdellä vedolla. Kevyitä öljyjä sisältävä koostumus tekee huulipunasta hyvin liukuvan ja höyhenenkevyen tuntuisen huulilla. Hoitavat ruusunmarjaöljy ja E-vitamiini jättävät huulet kosteutetun tuntuisiksi. Polymeerien erinomainen yhdistelmä saa koostumuksen asettumaan huulille sekä parantaa huulipunan pysyvyyttä tunneilla. Nauti ultramiellyttävästä, kevyestä tunteesta ja anna huulillesi täyteläistä kosteutusta.

4,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
Rimmel Moisture Renew Sheer & Shine huulipuna 4 g

Rimmel Moisture Renew Sheer & Shine h...

9,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kepeä ja pehmeä huulipuna, joka kosteuttaa ja ravitsee huulia. Vitamiinipitoinen koostumus antaa huulille energiashotin kosteutta, läpikuultavan herkullisen raikkaan värin sekä säteilevää kiiltoa. Ultrakevyt koostumus, joka ei tahmaa ja on miellyttävän tuntuinen huulilla koko päivän. Suojakerroin 20. Pohjusta huulet huolellisesti ja rajaa ne huultenrajauskynällä. Levitä huulipuna suoraan huulille tai käytä sivellintä.

Useita vaihtoehtoja
Rimmel Provocalips 16hr Kiss Proof Lip Colour huulipuna 7 ml

Rimmel Provocalips 16hr Kiss Proof Li...

9,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Provocalips 16 hr Kiss Proof Lip Colour on kaksivaiheinen huulipuna, jossa on upea väri ja kiilto. Kaksivaiheinen huulituote lukitsee värin jopa 16 tunniksi. Tuotteen toisessa päässä on varsinainen huuliväri (vaihe 1) ja toisessa päässä värin lukitseva päällystuote (vaihe 2). Huulipuna tuntuu huulilla kevyeltä ja joustavalta ja jopa mukautuu huulien liikkeisiin. Pitkäkestoinen, kaksivaiheinen huulipuna. Levitä huulille ensin varsinainen huulipuna, jonka päälle levitä huulivärin kiinnittävä päällystuote.

4,3333 / 5
Useita vaihtoehtoja
Rimmel Lasting Finish by Kate huulipuna 4 g

Rimmel Lasting Finish by Kate huulipu...

7,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Lasting Finish Lipstick on pitkäkestoinen huulipuna. Yhdellä levityksellä saadaan huulille superkiiltävä ja kestävä värisävy, joka ei karkaile vaan pysyy uskollisena paikoillaan jopa 8 tuntia. Colour-Protect -teknologian ansiosta jopa 25 % enemmän väritehoa! Lasting Finish -huulipuna ei myöskään tingi mukavuudesta, sillä se tuntuu huulilla miellyttävän pehmeältä ja vastalevitetyn tuntuiselta pitkään. Käyttö: Pitkäkestoinen huulipuna. Pohjusta huulet huolellisesti ja rajaa ne huultenrajauskynällä. Levitä huulipuna suoraan huulille tai käytä sivellintä.

3,8571 / 5
Useita vaihtoehtoja
Sivun alkuun