Rimmel (63 kpl)

Rimmel Lasting Finish 1000 Kisses Lipliner Pencil huultenrajauskynä 1,2 g

Rimmel Lasting Finish 1000 Kisses Lip...

Alk. 4,80
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Rimmelin Lasting Finish 1000 Kisses -huultenrajauskynä estää huulipunan karkailun ja pysyy hyvin. Sisältää hoitavaa E-vitamiinia.

4,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
Rimmel 60 Seconds Super Shine kynsilakka 8 ml

Rimmel 60 Seconds Super Shine kynsila...

5,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

60 Seconds Super Shine kynsilakoilla saat kiiltävät värikkäät kynnet hetkessä. Yhdellä tarkalla siveltimenvedolla saat värin lisäksi pohjalakan ja päällyslakan kiillon kaikki kerralla! Erittäin tarkka sivellin tekee kynnenlakkauksesta jokaiselle helppoa, sillä se liukuu tasaisesti kynnellä ja tekee virheettömän ammattimaisen lopputuloksen. Nopea koostumus kuivuu alle 60 sekunnissa, joten et hukkaa aikaa minuuttiakaan. Lohkeilematon, haalistumaton koostumus kestää jopa 10 värikästä päivää. Levitä yksi kerros värilakkaa ja anna kuivua minuutin ajan.

Useita vaihtoehtoja
Rimmel Wonder'Full Wake Me Up Mascara 11 ml

Rimmel Wonder'Full Wake Me Up Mascara...

12,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Rimmel Wake Me Up Mascara avaa silmät useammalla kuin yhdellä tapaa. Erikoismuotoiltu harja kohottaa ripset silmät avaavaan tuuheuteen. Harjan päässä olevat pienet harjakset yltävät avaamaan jopa pienet, hankalasti tavoitettavat ripset. Harjan keskiosan tiheät, pehmeät harjakset vievät ripsivärimassan uloimpiin ripsiin ja antavat dramaattista tuuheutta ja kohotusta. Vitamiineja ja kurkku-uutetta sisältävä koostumus tuuheuttaa samalla raviten ripsiä.

3,0 / 5
Rimmel Good to Glow korostusvoide 25 ml

Rimmel Good to Glow korostusvoide 25 ml

7,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Good to Glow korostusvoide antaa välittömästi hehkua ja valoa kasvoille. Valoa heijastavat pigmentit tekevät meikistä säteilevän ja valovoimaisen. Kevyt nestemäinen koostumus voidaan levittää kasvoille ja dekolteelle ja voidaan käyttää yksistään tai sekoitettuna meikkivoiteen hienoiseksi hehkuksi koko kasvoille.

Useita vaihtoehtoja
Rimmel Sweetie Heart Matte kynsilakka 8 ml

Rimmel Sweetie Heart Matte kynsilakka...

5,60
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Nämä herkän pehmeät sorbettiset sävyt ovat kauden must-have -kynsilakat. Saadaksesi trendikkään mattalookin kynsiisi käytä Sweetie Heart Matte pastellilakkoja. Pastellilakan kuivuttua lopputulos on samettisen matta - päällyslakkaa ei tarvitse! Levitä värilakan 2-3 kerrosta ja anna kuivua hyvin. Levitä halutessasi päällyslakka pidentämään lakkauksen kestoa.

Useita vaihtoehtoja
Rimmel Oh My Gloss huulikiilto 6,5 ml

Rimmel Oh My Gloss huulikiilto 6,5 ml

6,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Oh My Gloss on pitkäkestoinen, huulia hyväilevä huulikiilto, joka kestää kiiltävänä jopa 6 tuntia. Koostumukseen on lisätty arganöljyä sekä E-vitamiinia, jotka hellivät huulia. Tahmaamattomissa ja kevyissä uuden sukupolven huulikiilloissa on uskomattoman todelliset raikkaat värit, kestävä kiilto sekä tehokas kosteutus.

3,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
Rimmel Exaggerate Smoke n' Shine Eyeliner silmänrajauskynä 0,28 g

Rimmel Exaggerate Smoke n' Shine Eyel...

7,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Exaggerate Smoke n’ Shine Eyeliner silmänrajauskynässä on geelikoostumus, joka tekee lopputuloksesta hyvin kiiltävän ja intensiivisen. Pehmeä koostumus on helposti levittyvä jo yhdellä vedolla. Rajauksesta voi tehdä joko selkeän ja terävän tai sitten rajauksen voi häivyttää hienostuneen pehmeäksi kynän häivytinpään avulla.

Useita vaihtoehtoja
Rimmel Supercurler 24 hr Volume & Curl Mascara 12 ml

Rimmel Supercurler 24 hr Volume & Cur...

Super Curler Mascara on vallankumouksellinen yhdistelmä ripsiväriä ja ripsentaivutusta! Tuuheuttava ripsiväri taivuttaa ripset upeasti ja kestää koko päivän. Läpimurtokoostumuksen taivuttavat ja korjaavat polymeerit kohottavat ripset välittömästi kauniille kaarelle ja pysyvät siinä jopa 24 tuntia. Silmänmuotoinen kaareva harja hyväilee jokaista ripseä tyvestä latvaan ja tekee ripsistä täyteläisen tuuheat ja kaarevat.

Vain myymälässä
Rimmel BB Cream Radiance BB-voide 30 ml

Rimmel BB Cream Radiance BB-voide 30 ml

Rimmel BB Cream Radiance saa ihon hehkumaan luonnollista tervettä hehkua heti aamusta. 9-in-1 BB voide pohjustaa, häivyttää ihon pieniä virheitä, sileyttää, peittää ja herättää kasvot samalla luoden hehkuvan lopputuloksen! Koostumuksessa on ihoa kirkastavaa ja hoitavaa C-vitamiinia sekä rauhoittavaa ja ravitsevaa karitevoita. Suojakerroin 20 suojaa ihoa haitalliselta UV-säteilyltä. Heleyttävä BB-voide levitetään puhtaille kasvoille aamuisin meikin alle.

Useita vaihtoehtoja
Vain myymälässä
Rimmel Provocalips 16hr Kiss Proof Lip Colour huulipuna 7 ml

Rimmel Provocalips 16hr Kiss Proof Li...

9,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Provocalips 16 hr Kiss Proof Lip Colour on kaksivaiheinen huulipuna, jossa on upea väri ja kiilto. Kaksivaiheinen huulituote lukitsee värin jopa 16 tunniksi. Tuotteen toisessa päässä on varsinainen huuliväri (vaihe 1) ja toisessa päässä värin lukitseva päällystuote (vaihe 2). Huulipuna tuntuu huulilla kevyeltä ja joustavalta ja jopa mukautuu huulien liikkeisiin. Pitkäkestoinen, kaksivaiheinen huulipuna. Levitä huulille ensin varsinainen huulipuna, jonka päälle levitä huulivärin kiinnittävä päällystuote.

4,2 / 5
Useita vaihtoehtoja
Rimmel Lasting Finish Colour Rush huulikiiltokynä 2,5 g

Rimmel Lasting Finish Colour Rush huu...

8,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Rimmel Lasting Finish Colour Rush on helppokäyttöinen huulikiiltokynä, jossa yhdistyvät hoitavuus ja huulivärin erinomainen pysyvyys. Kevyt ja tahraamaton koostumus on pehmeän voidemainen huulilla. Huulet pysyvät miellyttävän tuntuisina ja kosteutettuina pitkään.

Tuoteinfo:

Huulikiiltokynä. Levitä huulille suoraan kynästä tai käytä sivellintä.

3,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
Rimmel Salon Pro With Lycra Nail Polish By Kate kynsilakka 12 ml

Rimmel Salon Pro With Lycra Nail Poli...

7,90
Verkkokaupassa

Salonkilaatuinen värilakka hoitaa ja vahvistaa kynsiä. Lopputuloksena kauniit ja tasaisen väriset, kiiltävät kynnet. Kynsilakka on helppo levittää uuden ergonomisesti muotoillun korkin ja leveän siveltimen avulla. Levitä koko kynnelle aluslakan päälle. Levitä värilakan päälle vielä päällyslakka pidentämään kynsilakan kestoa.

Tuoteinfo:

Kynsilakka. Levitä koko kynnelle aluslakan päälle. Levitä värilakan päälle vielä päällyslakka pidentämään kynsilakan kestoa.

Useita vaihtoehtoja
Rimmel Scandal'Eyes Shadow Stick -luomivärikynä 3,25 g

Rimmel Scandal'Eyes Shadow Stick -luo...

7,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Intensiivinen silmämeikki nopeasti helppokäyttöisillä luomivärikynillä. Voidemainen, pehmeä ja vedenkestävä väri levittyy luomille vaivattomasi ja pysyy paikoillaan raidoittumatta koko päivän. Kauniit helmiäissävyt häivyttyvät luomille pehmeästi jättäen upean puolikiiltävän lopputuloksen.

Tuoteinfo:

Luomivärikynä. Levitä kynästä suoraan luomelle ja häivytä joko sormin tai luomivärisiveltimen avulla. Värejä voidaan myös sekoittaa ja yhdistellä helposti toisiinsa.

4,5 / 5
Useita vaihtoehtoja
Rimmel Lasting Finish Concealer peitevoide 7g

Rimmel Lasting Finish Concealer peite...

7,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Lasting Finish concealer on uuden sukupolven peitevoide, joka on hyvin peittävä ja pitkäkestoinen. Se peittää ihon epätäydellisyydet, kuten pienet virheet, näpyt sekä tummat silmänaluset. Tuntuu miellyttävältä koko päivän. Hyvin peittävä koostumus levittyy helposti ja on hengittävä. Peitevoide. Levitä pienille ihovirheille ja tummille silmänalusille.

4,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
Rimmel Lasting Finish 25hr with Comfort Serum Foundation SPF 20 meikkivoide 30 ml

Rimmel Lasting Finish 25hr with Comfo...

12,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Lasting Finish Foundation with Comfort Serum on hyvin peittävä meikkivoide, joka sisältää kosteuttavaa seerumia. Kevyt ja miellyttäväntuntuinen meikkivoide kestää iholla aamusta iltaan virheettömänä. Levittyy hyvin ja tasaisesti peittäen tummat silmänaluset sekä pienet virheellisyydet iholla. Iho näyttää virheettömältä koko päivän. E-vitamiini suojaa ihoa vapailta radikaaleilta ja SPF 20 suojaa ihoa auringon säteilyltä. Meikkivoide. Levitä kauttaaltaan kasvoille joko sormin tai meikkisienellä.

4,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
Rimmel Lasting Finish 25hr Powder Foundation meikkipuuteri 7 g

Rimmel Lasting Finish 25hr Powder Fou...

9,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Lasting Finish 25hr Powder Foundation meikkipuuterin peittävyys on säädeltävissä kerrostamalla sekä levittämällä kuivana tai kosteana. Vedenkestävä, hyvin joustava koostumus hillitsee ihon kiiltoa, jolloin kasvojen iho näyttää virheettömältä iltaan saakka! Samettisen hieno puuteri ei keräänny eikä tuki ihohuokosia. Levittyy tasaisesti ja tuntuu iholla kevyeltä ja tasaiselta. Meikkipuuteri. Painele puuterivipalla tai sienellä kauttaaltaan kasvoille.

5,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
Rimmel Glam'Eyes Magnif'Eyes Eyeshadow luomiväri 2,3 g

Rimmel Glam'Eyes Magnif'Eyes Eyeshado...

7,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Rimmel Magnif'Eyes Eyeshadow luomivärin kevyt mutta täyteläinen koostumus kestää jopa kahdeksan tuntia luomella. Moniulotteiset sävyt ovat täynnä väripigmenttejä. Luomivärin voi levittää kuivana, jolloin lopputulos on läpikuultavampi tai kosteana, jolloin väri on intensiivinen ja täyteläinen.

3,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
Rimmel Brow This Way Eyebrow Gel kulmageeli 5 ml

Rimmel Brow This Way Eyebrow Gel kulm...

7,20
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Rimmel Brow This Way Eyebrow Gel on kulmageeli, jolla saa kulmakarvat vaivattomasti huoliteltua yhdellä harjan vedolla. Pitkäkestoinen, geelimäinen koostumus tuntuu kevyeltä ja miellyttävältä koko päivän. Tarkka harja tekee tasaisen ja huolitellun lopputuloksen. Sävyllinen kulmageeli lisäksi täydentää kulmakarvoja sekä tuo kulmakarvat paremmin esiin.

Useita vaihtoehtoja
Rimmel Wonder'Full Mascara ripsiväri 11 ml

Rimmel Wonder'Full Mascara ripsiväri...

12,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Rimmel Wonder'Full Mascara sisältää argan-öljyä, joka tekee ripsistä sileät ja höyhenenkevyen tuuheat ilman paakkuja. Ripset tuntuvat hoidetuilta, pehmeiltä ja taipuisilta. Ultra Flex -harjan pehmeät harjakset hyväilevät ripsiä erotellen ne tyvestä latvoihin saakka. Lopputulos: täyteläisen pehmeät ja tuuheat ripset ilman paakkuja.

Tuoteinfo:

Rimmel Wonder'Full Mascara ripsiväri 11 ml

Rimmel Exaggerate Waterproof Eye Definer silmänrajauskynä 0,28 g

Rimmel Exaggerate Waterproof Eye Defi...

6,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Rimmel Exaggerate Waterproof Eye Definer -silmänrajauskynän kärki on pehmeä ja väri levittyy helposti ja tasaisesti luomelle, jolloin haluttu rajaus syntyy vaivattomasti ja nopeasti. Vedenkestävä ja pitkäkestoinen koostumus pysyy luomella hyvin. Rajauksesta voi tehdä joko selkeän ja terävän tai sitten rajauksen voi häivyttää hienostuneen pehmeäksi kynän häivytinpään avulla. Häivyttimen lisäksi kynän päässä on myös teroitin.

Tuoteinfo:

Rimmel Exaggerate Waterproof Eye Definer silmänrajauskynä 0,28 g

4,5 / 5
Useita vaihtoehtoja
Rimmel Lasting Finish Nude Foundation SPF20 meikkivoide 30ml

Rimmel Lasting Finish Nude Foundation...

12,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Rimmel Lasting Finish Nude Foundation meikkivoide tekee luonnollisen, mutta peittävän lopputuloksen. Meikkivoiteen kevyt koostumus levittyy tasaisesti peittäen juonteet sekä ihon pienet virheet. Nestemäiseen koostumukseen on lisätty kosteuttavaa seerumigeeliä, joka saa meikin tuntumaan mahdollisimman luonnolliselta ja kevyeltä. Pitkäkestoinen, kestää iholla jopa 25h! Sisältää E-vitamiinia sekä suojakertoimen 20.

Tuoteinfo:

Rimmel Lasting Finish Nude Foundation SPF20 meikkivoide 30ml

4,5 / 5
Useita vaihtoehtoja
Sivun alkuun