Rihanna (9 kpl)

Rihanna Crush by Rihanna EdP tuoksu 30 ml

Rihanna Crush by Rihanna EdP tuoksu 3...

45,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Provosoiva kukkais-itämainen tuoksu. Vetovoimainen, rohkea, kujeileva, sydäntenmurskaaja, provosoiva, keimaileva. Salaperäisen seksikäs, kiehtova ja addiktoiva. Ensituoksu on eloisa yhdistelmä bergamottia, mandariinia ja punapippuria. Sydäntuoksussa vaaleanpunainen ruusu korostuu mausteisen Ylangin ja makeiden punaisten marjojen myötä. Kermainen myski, setripuu ja seksikäs patsuli muodostavat sensuellin tuoksun sielun.

Nude by Rihanna EdP 30 ml

Nude by Rihanna EdP 30 ml

42,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Nude by Rihanna tuoksu heijastaa Rihannan muuntautumiskykyä sekä hänen moniulotteista persoonallisuuttaan. Nude by Rihanna paljastaa Rihannan sensuellin, mutta leikkisän puolen. Se on pehmeä, mutta moderni kukkais-itämainen tuoksu. Siinä yhdistyvät guavan mesi, mandariini, päärynä, appelsiinin kukka, gardenian terälehdet ja vaniljaorkidea.

Tuoteinfo:

EdP tuoksu naiselle

Rihanna Reb'l Fleur by Rihanna EdP 30 ml

Rihanna Reb'l Fleur by Rihanna EdP 30 ml

Naisten tuoksu, seksikäs nainen. 'Minä käytän tätä tuoksua, eikä tuoksu minua.' Tällä kuvataan myös intohimoa yksilöllisyyteen. Rohkea ja seksikäs luomus on intensiivinen, hienostunut ja täynnä yllätyksiä. Ensituoksussa ihastuttavat marjat, luumu ja persikka, kun taas sydäntuoksussa kohtaavat kiinanruusu, orvokki, tuberosa ja kookosvesi. Makean puuterisen parfyymin sielu täydentyy vaniljaan, patsuliin, ambraan ja myskiin.

Tuoteinfo:

Eau de Parfum -tuoksu

4,0 / 5
Vain myymälässä
Rogue by Rihanna EdP tuoksu 30 ml

Rogue by Rihanna EdP tuoksu 30 ml

21,45 (42,90)
Verkkokaupassa

Rihanna loi seikkailullisen tuoksunsa naiselle, joka on kuin hän itse: säteilee särmää ja itseluottamusta, mutta on samaan aikaan flirttaileva ja naisellinen.
Tuoksu on täydellinen sekoitus vahvuutta ja leikkisyyttä, se rohkaisee kaikkia naisia elämään omilla ehdoillaan. Näytä vahvuutesi ja kauneutesi, ole villi ja vapaa, ole Rogue.

Tuoteinfo:

EdP tuoksu naiselle

5,0 / 5
Sivun alkuun