hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Riedel (18 kpl)

Riedel Coca-Cola lasit 2 kpl

Riedel Coca-Cola lasit 2 kpl

29,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Yhteistyössä Coca-Cola-asiantuntijoiden kanssa suunniteltu lasi korostaa Coca-Colan ainutlaatuista makua, jonka jokainen tätä juomaa rakastava haluaa kokea. Lasin muoto on haettu pitkän maistamisprosessin tuloksena yhdessä Coca-Colan kehittäjien ja fanien sekä Riedel -lasiasiantuntijoiden kanssa. Lasi myötäilee linjoiltaan myös perinteistä Coca-Cola -pulloa. Herkullinen uutuus Riedel -perheeseen ja loistava lahja-idea! Paketissa on kaksi lasia, joiden korkeus on 162 mm ja vetoisuus 480 ml.

5,0 / 5
Riedel O-Spirits yleislasi 24 cl väkeville juomille 2 kpl

Riedel O-Spirits yleislasi 24 cl väke...

20,95 (29,95)
Verkkokaupassa

Riedel O-spirits yleislasi on tarkoitettu kaikille maustamattomille viinoille, konjakeille ja väkeville viineille. Toimii siis hyvin juhlien snapsilasina/konjakki- ja viskilasina sekä liköörilasina. Myös väkevöidyt viinit, kuten Port ja Madeira suositellaan nautittavaksi tästä lasista. Lasin korkeus on 90 mm ja vetoisuus 24 cl. Paketissa on kaksi lasia. Lasit ovat Konepestävät.

Riedel Ouverture Olutlasi  50 cl 2 KPL

Riedel Ouverture Olutlasi 50 cl 2 KPL

Olut maistuu tasapainoiselta tilavasta, ohutreunaisesta lasista. Myös siiderit maistuvat raikkailta tästä lasista.

Vain myymälässä
Riedel Vinum Syrah punaviinilasi 2 kpl

Riedel Vinum Syrah punaviinilasi 2 kpl

59,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Riedel Vinum Syrah-lasi on monikäyttöinen lasi tuhdeille punaviineille kuten Rhônen alueen viineille, australialaisille Shirazeille ja Italian amaroneille. Korkea maljaosa saa aikaan sen että viini virtaa kovalla nopeudella suun takaosaan, jolloin korostuu täyteläisyyden kokeminen, kun koko suu aistii viiniä. Samalla vältetään suun etuosa ja ikenet, jotka ovat erittäin herkkiä tanniinin aistimisessa. Syrahin raskaat aromit vapautuvat upeasti kookkaassa maljaosassa. Lasista suositellaan nautittavikse mm. seuraavia viinejä:Amarone, Barbera, Blaufränkisch, Châteauneuf-du-Pape, Grenache, Hermitagen punaiset, Malbec, Mourvèdre, Petite Sirah, Priorato, Shiraz, Syrah. Lasin vetoisuus 65 cl ja korkeus 23,6 cm. Lasit ovat konepestävät.

Riedel Vinum Single Malt viskilasi 20 cl, 2 kpl

Riedel Vinum Single Malt viskilasi 20...

Pienessä pesässä alkoholi ei pääse haihtumaan, vaan viskin monet aromit nousevat ylöspäin lasin suuta kohti. Myös U:n muotoinen pohja ei haihduta alkoholia liikaa. Ulospäin kaartuva reuna korostaa viskin pehmeyttä.

4,5 / 5
Vain myymälässä
Riedel Vinum Cognac Hennessy konjakkilasi 19 cl, 2 kpl

Riedel Vinum Cognac Hennessy konjakki...

59,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Aromilasi sopii konjakille, calvadokselle ja armanjakille. Lasin pienessä pesässä alkoholi ei pääse haihtumaan liikaa. Ranskassa Cognacin alueella käytetään vain ja ainoastaan tulppaaninmallista lasia, koska se on ainut lasi jossa, jossa konjakin todelliset ominaisuudet pääsevät esiin. Nauti tästä lasista: Armanjakki, Bitteri, konjakki, Brandy, Calvados, Fernet.

4,6667 / 5
Riedel Vinum Cuvée Prestige shamppanjalasi 23 cl, 2 kpl

Riedel Vinum Cuvée Prestige shamppanj...

59,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Cuvée Prestige lasin malja on tarpeeksi kookas jotta juhlajuoman tuoksusta ja mausta saadaan kaikki vivahteet esille.
Maljan pohjassa on pieni karhennus, joka ohjaa kuplat nousemaan kauniina vanana lasin keskellä.
Lasi sopii samppanjalle ja kuohuviinille
Nauti tästä lasista: Kaikki kuivat samppanjat, Prosecco, kuohuviini, Cava, Rosé-samppanja, vuosikertasamppanja.

5,0 / 5
Riedel Vinum Sauvignon Blanc jälkiruokaviinilasi 35 cl, 2 kpl

Riedel Vinum Sauvignon Blanc jälkiruo...

59,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sauvignon Blanc -lasi on tehty aromaattisille viineille, joissa on raikasta hapokkuutta ja intensiivistä hedelmäisyyttä, esim. Sauvignon Blancit
Tämä lasi sopii myös vaaleille, makeille viineillä, joita nautitaan usein jälkiruokien kanssa, esimerkiksi Sauternes, saksalaiset Trockenbeerenausleset, tokajit jne.
Nauti tästä lasista, valkoiset: Valkoiset Bordeaux:t, Cehnin Blanc, Coulée de serrant, Fumé Blanc, Graves Blanc, Loiren valkoiset, Pouilly-Fumé, Sancerre, Sauvignon Blanc, Sauvignon-Semillon, Semillon. Makeat: Auslese, Barsac, Beerenauslese, Jurancon Moelleux, Icewine, Loupiac, Montbazillac, Quarts de Chaume, Sauternes, Tokaji, Trockenbeerenauslese.

Riedel Vinum Riesling Grand Cru / Chianti Classico yleisviinilasi 37 cl, 2 kpl

Riedel Vinum Riesling Grand Cru / Chi...

Vinum Chianti / Riesling lasi on erinomainen yleisviinilasi jota suositellaan erityisesti kevyille punaviineille ja aromaattisille valkoviineille. Esimerkiksi Chiantin ja Zinfandelin herkät aromit pääsevät tässä lasissa hyvin esiin. Chiantin tyypilliset kirsikkaiset ja karvasmanteliset aromit ovat edukseen, samoin viinin hedelmäisyys. Hapokkuus ja tanniinit ovat herkullisesti tasapainossa. Lasi soveltuu erinomaisesti myös aromaattisille valkoviineille, joissa on raikasta hapokkuutta, mineraalisuutta ja intensiivistä hedelmäisyyttä, esim. riesling ja grüner veltliner. Tämä lasi sopii myös makeille valkoviineillä. Nauti tästä lasista, valkoiset: Chenin Blanc, Coulée de serrant, Graves Blanc, Gewürtztraminer, Pinot blanc, Pinot gris, Muscat, Grüner Veltliner, Riesling, Vouvray, Jurancon sec. Punaiset: Bardolino, Beuajolais Nouveau, Carignan, Chianti Classico, Dolcetto, Lambrusco, Primitivo, Sangiovese, Zinfandel.

5,0 / 5
Vain myymälässä
Riedel Vinum Pinot Noir Burgundy Red viinilasi 70 cl, 2 kpl

Riedel Vinum Pinot Noir Burgundy Red...

Burgundy-lasin suuri malja antaa viinille tilaa avautua ja kehittyä samalla kun ulospäin kääntyvä reuna ohjaa viinin kielen etuosaan korostaen sen hedelmäisyyttä. Tämä on erinomainen lasi laadukkaille hapokkaille ja marjaisille punaviineille. Suosittelemme kokeilemaan lasia myös korkeatasoisten samppanjoiden kanssa. Pinot Noir on kaikkein herkin lajike erimuotoisille laseille. Nauti tästä lasista: Barbaresco, Barolo, Beaujolais Grand Cru, Blauburgunder, Blauer Portugieser, Burgundin punaiset, Gamay, Nebbiolo, Pinot Noir, Trollinger, Clos de Vougeot, Dornfelder, Beaujolais Grand Cru, Pommard, Volnay.

5,0 / 5
Vain myymälässä
Riedel Vinum Bordeaux  Cabernet Sauvignon / Merlot (Bordeaux) viinilasi 61 cl, 2 kpl

Riedel Vinum Bordeaux Cabernet Sauvi...

59,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Bordeaux-lasi on erinomainen yleislasi punaviineille. Lasi tuo esiin klassisen rypälesekoituksen Merlot, Cabernet sauvignon syvät, tummat aromit ja antaa viinille tilaa avautua. Korkea maljaosa saa aikaan sen, että viini virtaa kovalla nopeudella suun takaosaan. Tällä on kaksi vaikutusta; täyteläisyyden kokeminen kun koko suu aistii viiniä sekä ikenien ja tanniineille herkän suun etuosan välttäminen. Leveä suuaukko tuo raikkautta raskaaseen tammiseen viiniin. Nauti tästä lasista: Bordeaux (red), Cabernet Franc, Cabernet-Sauvignon, Merlot, Brunello di Montalcino, Domina, Fronsac, Graves rouge, Listrac, Médoc, Margaux, Moulis, Pauillac, Pomerol, St. Emilion, St. Estèphe, St. Julien, Sangiovese.

5,0 / 5
Riedel Ouverture Magnum punaviinilasi 0,6 l

Riedel Ouverture Magnum punaviinilasi...

Riedel Ouverture Magnum punaviinilasi on hyvä peruslasi täyteläisille punaviineille. Lasi on konepuhallettua lasia ja sen voi pestä koneessa.

Vain myymälässä
Riedel Veritas samppanjalasi 0,4 l

Riedel Veritas samppanjalasi 0,4 l

64,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Riedel Veritas Champagne Glass lasi korostaa samppanjan hedelmäisyyttä ja tasapainottaa korkeaa hapokkuutta. Lasin suuri malja antaa viinille tilaa tuoda koko aromimaailma esiin. Kapeahko suuaukko ohjaa viinin suun keskelle ja etuosaan, välttäen kielen sivuja, joilla hapokkuus korostuu. Näin viinistä aistitaan enemmän hedelmäisyyttä ja se tuntuu tasapainoisemmalta. Nauti tästä lasista: Cuvée Prestige, Sparkling wine, Blanc de Blancs.

Sivun alkuun