hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Remington (16 kpl)

Remington CI1019 keraaminen kiharrin

Remington CI1019 keraaminen kiharrin

29,95
Verkkokaupassa

Keraaminen kiharrin luonnollisten ja pehmeiden kiharoiden luomiseen. 19mm:n kihartimessa on keraaminen pinnoite, joka takaa joustavanpehmeät hiukset ja todella pitkään kestävät kiharat.Lämpötilan säätö 130-210 °C.Käyttövalmis 60 sekunnissa.Mukana erillinen harjaosa.2 vuoden takuu

Remington S1510 Ceramic Slim 220 -suoristaja

Remington S1510 Ceramic Slim 220 -suo...

29,95
Verkkokaupassa

Remingtonin S1510 Ceramic Slim 220 -suoristajassa on antistaattiset, keramiikkapinnoitetut muotoilulevyt, jotka suojaavat hiuksiasi, samalla kun suoristavat ja silottavat ne. Ne myös liukuvat hiuksissa helposti ja kitkattomasti. Lisäksi suoristaminen käy todella nopeasti, sillä suoristaja lämpenee 220 ºC:n maksimilämpötilaansa vain 30 sekunnissa, niin että saat silkinsileät, kiiltävät hiukset hetkessä.

4,0 / 5
Remington Ci97M1 Your Style Hiustenmuotoilijasetti

Remington Ci97M1 Your Style Hiustenmu...

49,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Your Style-multistyler, jossa on yhdessä laitteessa kaikki mitä tarvitset hiusten kihartamiseen. Hiustenmuotoilijasetin mukana tulevassa ylellisessä säilytyslaukussa on sauvakiharrin, jolla saa luonnolliset kiharat helposti ja nopeasti. 19mm:n kiharrinosalla syntyy pienemmät, kestävät kiharat hetkessä. Erillinen 38mm:n lämpöharja antaa volyymia ja sillä onnistuu suuremmat kiharat. Laite on käyttövalmis 30 sekunnissa. 3 lämpötilaa. Ionisointi lisää hiuksiin kiiltoa ja vähentää sähköisyyttä. Automaattinen virrankatkaisu tunnin kuluttua takaa turvallisen hiustenmuotoilun. 3 vuoden takuu.

4 / 5
Remington CI96Z1 Silk Lainekiharrin

Remington CI96Z1 Silk Lainekiharrin

39,95
Verkkokaupassa

Ylelliset laineet ellipsinmuotoisella Silk-lainekihartimella! Kihartimessa on aitoa silkkiä sisältävä keraaminen pinnoite. Kihartaminen on helppoa ja nopeaa. Teet myös kiharan aina oikein, kun aloitat kihartamisen tyvestä. Silloin hiusten latvaosaan ei kohdistu lämpörasitusta. Aseta kiharrin hiusten tyveen ja kierrä hiuksen kihartimen ympärille, pidä hetki latvaosasta kiinni ja vapauta kihara.

Mukana pakkauksessa on lämmönkestävä hansikas sekä silkkinen säilytyspussi. Digitaalinen lämpötilan säätö 120-220˚C varmistaa juuri sinun hiuksillesi sopivan lämpötilan. Kihartamisen voi aloittaa välittömästi, sillä kiharrin lämpenee todella nopeasti, 30 sekunnissa. Voit käyttää sitä sekä pysty- että vaakatasossa, riippuen haluatko kiharasta valuvan vai reippaasti tyvikohotetun. Myös kihartimen lämpötila vaikuttaa kiharan napakkuuteen: matalalla lämpötilalla luot loivaa lainetta, kuumemmalla saat tiukemman kiharan! Koska kihartimessa ei ole lainkaan klipsiosaa, ei hiusten pintaan jäävistä ikävistä vekkijäljistä tarvitse olla koskaan huolissaan.
Laite on turvallinen, sillä siinä on automaattinen virrankatkaisu 60 minuutin kuluttua. 5 vuoden takuu.

5 / 5
Remington S8700 PROtect suoristaja

Remington S8700 PROtect suoristaja

99,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Enemmän suojaa hiuksille! Hiustenmuotoilu ei ole koskaan ollut näin hellävaraista. Ainutlaatuinen Hydra Care -teknologia. Viileä sumu ja ideaali lämpötila yhdessä kosteuttavat hiuksia tehokkaasti, jolloin kosteus ja tehoaineet imeytyvät paremmin hiuksiin.

Advanced Ceramic- keraamiset muotoilulevyt luovuttavat hiuksiin keratiinia, Argan- ja Macadamiaöljyä. PROtect suoristajalla jopa 68% enemmän suojaa vahingoittumista vastaan. Digitaalinen lämpötilan säätö. Valittavissa sopiva lämpötila 5:stä vaihtoehdosta, 150-230ºC. Lämpötilan voi lukita, jotta se ei muutu tahattomasti muotoilun aikana. Muotoilun voi aloittaa heti, sillä laite on käyttövalmis 15 sekunnissa. Kelluvat, 110mm pitkät muotoilulevyt takaavat tasaisen lopputuloksen. Laite on turvallinen, sillä siinä on automaattinen virrankatkaisu 60 min kuluttua. Muotoilulevyt voi lukita säilytyksen/matkustuksen ajaksi. Suoristaja toimii kaikkialla maailmassa. Mukana ylellinen lämmönkestävä säilytyslaukku. Pyörivä johto 1,8 metriä. Takuu 5 vuotta.

3,0 / 5
Remington CI8725 PROtect kiharrin

Remington CI8725 PROtect kiharrin

69,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Enemmän suojaa hiuksille! Hellävaraista kihartamista. Ainutlaatuinen Hydra Care –teknologia. Viileä sumu ja ideaali lämpötila yhdessä kosteuttavat hiuksia tehokkaasti, jolloin kosteus ja kihartimen luovuttamat tehoaineet imeytyvät paremmin hiuksiin.

Advanced Ceramic- keraaminen kiharrin luovuttaa hiuksiin keratiinia, Argan- ja Macadamiaöljyä. PROtect- kiharrin antaa hiuksille enemmän suojaa vahingoittumista vastaan. 25 mm kihartimella saat kestävät ja runsaat kiharat.

Digitaalinen lämpötilan säätö. Valittavissa sopiva lämpötila 5:stä vaihtoehdosta, 150-220ºC. Lämpötilan voi lukita, jotta se ei muutu tahattomasti muotoilun aikana. Muotoilun voi aloittaa heti, sillä laite on käyttövalmis 15 sekunnissa. Kiharrin on turvallinen, laitteessa on automaattinen virrankatkaisu 60 minuutin kuluttua. Kiharrin toimii kaikkialla maailmassa. Pyörivä 1,8 metrin johto. Mukana lämmönkestävä säilytyspussi. Takuu 5 vuotta.

Remington S6505 Pro Sleek&Curl Hiustenmuotoilija

Remington S6505 Pro Sleek&Curl Hiuste...

39,95 (49,95)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kiharra, suorista tai muotoile, kaikki onnistuu yhdellä laitteella! Muotoilulevyjen pyöristetyt reunat helpottavat muotoilua. Levyjen reunassa on myös ohjaimet, jotka pitävät hiukset levyjen ympärillä hiuksia kihartaessa. Muotoilulevyissä uusi ainutlaatuinen Advanced Ceramic Ultra Tourmaline-keraaminen pinnoite. Digitaalinen lämpötilan säätö 150 - 230˚C varmistaa juuri sinun hiuksillesi sopivan lämpötilan. Muotoilun voi aloittaa välittömästi, sillä laite lämpenee todella nopeasti, 15 sekunnissa. Lämpötilan voi myös lukita muotoilun ajaksi. Laite on turvallinen, sillä siinä on automaattinen virrankatkaisu tunnin kuluttua. Mukana lämmönkestävä säilytyspussi. 3 vuoden takuu.

5 / 5
Remington HC5600 Pro Power hiustenleikkuukone

Remington HC5600 Pro Power hiustenlei...

59,95
Verkkokaupassa

Remingtonin HC5600-hiustenleikkuukone erittäin tehokkaalla ja kestävällä Pro Power-moottorilla. 2in1 -hiuksille & parralle! Äärimmäisen kestävä Lithium-akku. Nappia painamalla,voit huuhdella ajopään kätevästi juoksevan veden alla. Anti-Slip-pinta takaa pitävän otteen koneesta. Hiustenleikkuukoneen itseteroittuvat titanium pinnoitetut terät pysyvät terävinä pitkään. 2 vaihdettavaa kampaosaa 3-42mm (3mm:n välein). 1 sänkikampa 1,5mm. Voidaan käyttää ladattuna tai verkkovirralla. Jopa 120 min johdotonta ajoaikaa. Tarvittaessa lisää tehoa Dual Boost painikkeella. USB latausmahdollisuus. 10 min pikalataus. 4,5h täyteenlataus. Mukana puhdistusharja ja teräöljy.

5 / 5
Remington KF20i -ionisoivat lämpörullat

Remington KF20i -ionisoivat lämpörullat

39,95
Verkkokaupassa

Hellävaraiset, ionisoivat samettilämpörullat
- 20 lämpörullaa, 3 eri kokoa:4 pientä, 10 keskikokoista ja 6 suurta
- Ionisointi vähentää sähköisyyttä ja lisää kiiltoa
- Valmis-merkkivalo
- 20 muovipidikettä lyhyille hiuksille
- 20 metallipidikettä pitkille hiuksille

Tuoteinfo:

Ionisoivat samettilämpörullat lisäävät hiuksiin kiiltoa ja vähentävät sähköisyyttä. Käytä lämpörullia aina kuiviin hiuksiin. Rullien sisällä oleva vahasydän lämpenee ja säilyttää lämmön kauemmin, kuin muissa rullissa. Tällöin kiharasta tulee erittäin kestävä. Kun otat rullat pois hiuksista, anna kiharoiden vielä jäähtyä hetki ennen muotoilua. Muovipidikkeet ovat ihanteelliset lyhyille hiuksille ja metallipidikkeillä rullat pysyvät parhaiten pitkissä hiuksissa.

1,5 / 5
Remington AS1220 Amaze ilmakiharrin

Remington AS1220 Amaze ilmakiharrin

39,95 (49,95)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ammattimaista hiustenmuotoilua! Upeaa volyymia hiuksiin helposti ja nopeasti.

Erittäin tehokas ammattimainen 5in1- ilmakiharrin. Teho 1200W. Ionisointi lisää hiuksiin kiiltoa ja vähentää sähköisyyttä. Voit valita 5:stä muotoiluosasta haluamasi hiustyylin.

Aloita hiusten kuivaaminen föönisuuttimella, ja kuivaa hiukset lähes kuiviksi. Lapioharja silottaa ja suoristaa hiusta. Ainutlaatuinen tyvikohottaja antaa hiuksiin ilmavuutta ja nostaa ne hiuspohjasta. Hiukset tuntuvat runsaammilta ja hiuspohja saa myös ilmaa. 21mm:n kiharrinosalla saat tehtyä pienempää kiharaa. Suuremmat kiharat onnistuvat 30mm:n kihartimella, jossa on sisäänvedettävät harjakset. Voit valita lämpötilan ja puhallusnopeuden 3:sta vaihtoehdosta. Pitkä 3:n metrin johto helpottaa muotoilua. Kaikki osat on helppo säilyttää mukana tulevassa laukussa. Takuu 3 vuotta.

- Tehokas, 1200W
- Ionisointi lisää kiiltoa ja vähentää sähköisyyttä
- Keraaminen lämpövastus takaa tasaisen lämpötilan
- 3 lämpötilaa/ nopeutta sis. viileäpuhalluksen
- Föönisuutin
- Lapioharja silottamiseen ja suoristamiseen
- Tyvikohottaja antaa volyymia
- 21 mm harjaosa
- 30 mm harjaosa sisäänvedettävillä harjaksilla
- Säilytyslaukku
- 3 m pyörivä johto
- Takuu 3 vuotta

4 / 5
Remington CI96W1 Silk Sauvakiharrin

Remington CI96W1 Silk Sauvakiharrin

39,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ylelliset kiharat kartiomaisella Silk-sauvakihartimella! Kihartimessa on aitoa silkkiä sisältävä keraaminen pinnoite. Kihartaminen on helppoa ja nopeaa. Aseta kiharrin hiusten tyveen ja kierrä hiuksen kihartimen ympärille, pidä hetki latvaosasta kiinni ja vapauta kihara. Mukana pakkauksessa on lämmönkestävä hansikas sekä silkkinen säilytyspussi. Digitaalinen lämpötilan säätö 120-220ºC. Kihartamisen voi aloittaa välittömästi, sillä kiharrin lämpenee todella nopeasti, 30 sekunnissa. Laite on turvallinen ja sammuttaa virran automaattisesti 60 minuutin kuluttua. 5 vuoden takuu.

4 / 5
Remington H0747 Jumbo -lämpörullat

Remington H0747 Jumbo -lämpörullat

49,95
Verkkokaupassa

Jumbo Lämpörullat. Upeaa volyymia ja kauniit kiiltävät kiharat.
- 12 sametinpehmeää lämpörullaa
- 4 x 43mm rullaa
- 8 x 38mm rullaa
- Vahatäyte säilyttää lämmön kauemmin ja kiharat kestävät pidempään
- Ionisointi vähentää sähköisyyttä ja lisää kiiltoa
- 12 värikoodattua pinniä pitkille hiuksille
- 12 värikoodattua muoviklipsiä
- Merkkivalo
- 3 vuoden takuu


Tuoteinfo:

Jumbo-lämpörullilla loihdit upeat suuret kiharat, ja saat hiukeasti lisää volyymia hiuksiin.Ionisoivat samettilämpörullat lisäävät hiuksiin kiiltoa ja vähentävät sähköisyyttä. Käytä lämpörullia aina kuiviin hiuksiin. Rullien sisällä oleva vahasydän lämpenee ja säilyttää lämmön kauemmin, kuin muissa rullissa. Tällöin kiharasta tulee erittäin kestävä. Kun otat rullat pois hiuksista, anna kiharoiden vielä jäähtyä hetki ennen muotoilua. Muovipidikkeet ovat ihanteelliset lyhyille hiuksille ja metallipidikkeillä rullat pysyvät parhaiten pitkissä hiuksissa.

3,5 / 5
Remington S9600 Silk Suoristaja/Muotoilija

Remington S9600 Silk Suoristaja/Muoto...

79,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ylellinen Silk-hiustenmuotoilija. Muotoilijassa on aitoa silkkiä sisältävä 15-kertainen keraaminen kaksoispinnoite. Saat varmasti toivomasi täydellisen lopputuloksen. Digitaalinen lämpötilan säätö 150-235°C. Turbon maksimilämpötila 240°C. Lämpötilan lukitus. Voit aloittaa muotoilun heti, sillä laite on käyttövalmis 10 sekunnissa. Pitkät muotoilulevyt nopeuttavat muotoilua. Kelluvat levyt takaavat tasaisen lopputuloksen. Automaattinen virrankatkaisu 60 minuutin kuluttua. Mukana lämmönkestävä säilytyslaukku. 5 vuden takuu.

4 / 5
Remington CI6325 -kiharrin

Remington CI6325 -kiharrin

34,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Pro Soft Curls - kiharrin luonnollisten, pehmeiden kiharoiden luomiseen. 25mm:n kihartimessa on antistaattinen, keraaminen pinnoite, joka takaa joustavan pehmoiset hiukset ja todella pitkään kestävät kiharat. Digitaalinen lämpötilan säätö. Kiharrin liukuu hiuksissa hyvin, ilman kitkaa.- 4 x protection: keraaminen/turmaliini/antistaattinen/ei kitkaa - 25 mm kiharrin - Maximi lämpötila 220 ºC - Digitaalinen lämpötilannäyttö - 10 lämpötilaa - Valmis 30 sekunnissa - Jännitteenvaihto - 1.8 m johto - Viileä kärkiosa - Automaattinen virrankatkaisu - 3 vuoden takuu

Tuoteinfo:

Täydellinen työkalu luonnollisten, pehmeiden kiharoiden luomiseen. Pro Soft Curls -kihartimessa on antistaattinen, keraaminen pinnoite, joka takaa joustavan pehmoiset hiukset ja todella pitkään kestävät kiharat. Nelinkertainen suoja sekä silkinsileät, kiiltävät ja sähköttömät hiukset.

4,0 / 5
Sivun alkuun