{}

Phytomer (5 kpl)

Phytomer Oléocrème vartaloemulsio 250 ml

Phytomer Oléocrème vartaloemulsio 250 ml

32,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Merellinen öljyduo, joka tuo 24 h:n kosteuden vartalon iholle. Koostumus on täydellisessä tasapainossa maidon keveyttä ja voiteen täyteläisyyttä. Intensiivistä miellyttävyyttä lisäävät kosteuttavat ja ravitsevat täydentävät vaikuttavat aineet glyseriini ja karitevoi. Oléocrème imeytyy ihoon nopeasti, jättäen silkkisen viimeistelyn, joka ylläpitää pehmeyttä joka päivä, jopa talvella. Feminiininen ja virkistävä sitruspohjainen tuoksu.
Materaalit:
Mekabuöljy: uusi ympäristöystävällisesti tuotettu vaikuttava-aine, joka ylläpitää ihon kosteutta. Suolayrttiöljy: edistyksellinen ihon janon sammuttava vaikuttava-aine. Pheohydrane: saadaan ruskolevästä uutetusta ja puhdistetusta polysakkaridista. Kolmitehoisesti kosteuttava vaikutus.

Phytomer Celluli Attack tehotiiviste vaikealle selluliitille 100 ml

Phytomer Celluli Attack tehotiiviste...

64,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Phytomer Celluli Attack intensiivinen tehotiiviste vaikealle selluliitille. Phytomer on kehittänyt uuden tehotuotteen vaikeaa selluliittia vastaan. Celluli Attack taistelee kaikkein vaikeimpia selluliittikertymiä vastaan edistyksellisellä, kofeiinia tehokkaammalla rasvanpolttajalla.Celluli Attack polttaa vaikeaa rasvaa lantiolta, reisistä, pakaroista ja vatsasta, vaikuttaen kahdella tasolla. Se poistaa tiivistä selluliittia ja tasoittaa appelsiini-ihoa. Hoitovaikutus ja tehokkuus saadaan esiin kaikkein kriittisimmillä alueilla, jo 15 päivän käytön jälkeen. Celluli Attack häivyttää selluliittikertymiä, jolloin ihon muhkuraisuus silottuu, selluliittikertymät poistuvat ja appelsiini-iho saadaan tasoitettua. Celluli Attack tuo esiin todella sileän ihon, jossa näkyvää selluliittia on vähemmän, ja iho on välittömästi tasaisempi ja sileämpi.Koostumus on erittäin hienojakoinen ja vesimäinen tehotiiviste. Rasvaton ja tahraamaton koostumus, joka imeytyy välittömästi ihoon. Virkistävä, tehokkuudesta viestivä tuoksu, jossa on häivähdys pippuria. Celluli Attack tehotiiviste on pakattu tippapulloon. Muutama tippa jokaisella käyttökerralla riittää saavuttamaan parhaimmat hoitotulokset. Brasilianroseepippuriöljy: Kohdistettu vaikutus polttamaan ja poistamaan itsepintaista rasvaa. Sea Absinthium, merenrantakasvi: Sitoo sokereita ja vähentää rasvan varastoitumista sekä edistää lipolyysiä. Merenrantarypäle: Vahvistaa tukikudoksen muodostumisesta vastuussa olevien geenien toimintaa. Pienentää adiposyyttejä ja vahvistaa tukikudosta. Glykolihappo: Tasoittaa välittömästi ihon rakennetta ja vähentää selluliitin näkymistä.

Tuoteinfo:

Levitetään aamuin illoin puhtaalle iholle vartalon ongelma-alueille, kuten reisille, pakaroille, lantiolle ja vatsalle. Ei sovellu raskaana oleville tai imettäville, eikä jodille herkistyneille. Pidä tuote poissa lämmöstä ja auringosta, jotta sen koostumus pysyy muuttumattomana.

2,0 / 5
{}
Sivun alkuun