Phytomer (4 kpl)

89,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Palauttaa silmänympärysihon kauneuden sekä nuorekkaan ja raikkaan ilmeen. Vaikuttaa ikääntymisen merkkeihin, sekä silmänympärysalueen kirkkauteen.
Vaikuttavat aineet: Algoreset: Uudelleenkosteuttaa ihoa, varmistaa hyvän solutoiminnan ja tehostaa fibroblastin toimintaa. EPS XMF: Silottaa juonteita jo 15 minuutissa. Algolight Complex: Kevyesti sävytetty fluidi, joka sisältää pigmenttejä ja helmiäistä ilman peittävää vaikutusta.

Elvyttävä silmänympärysvoide aikuiselle iholle. Vähentää juonteita ja ehkäisee silmänympärysihon veltostumista. Tehokkaasti kiinteyttävä merivesilähteen veden ansiosta.

Tuoteinfo:

Elvyttävä silmänympärysvoide hygieenisessä pumppupullossa. Taputtele kevyesti silmänympärysiholle aamuin illoin, kunnes voide on imeytynyt.

Vain myymälässä

45,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Tehokkaasti ravitseva silmänympärysnaamio kuivalle silmänympärysiholle. Vähentää myös tummuutta ja turvotusta.

Tuoteinfo:

Silmänympärysihon naamio. Voidaan käyttää iltaisin silmänympärysvoiteena kuivalle iholle. Käytä kahdesti viikossa. Levitä peittävä kerros ja anna vaikuttaa 5-8minuuttia. Poista hellävaraisesti kostealla vanulla.

47,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Hoitovoide silmien- ja huultenympäryksille. Juonteita korjaava, uudistava ja turvotusta ja tummuutta vähentävä hoitovoide palauttaa silmien- ja huultenympärysihon hehkun ja kimmoisuuden. Täyteläinen koostumus tuntuu erittäin miellyttävältä kuivallakin iholla. Parabeeniton.

Tuoteinfo:

Kiinteyttävä ja elvyttävä voide silmien ja huulten ympärysiholle. Käytä aamuin illoin puhtaalle iholle.