hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Phytomer (8 kpl)

Phytomer Peeling Resurfaçant mikrokuorinta 50 ml

Phytomer Peeling Resurfaçant mikrokuo...

31,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Peeling Resurfaçant, mikrokuorinnan kehittämisessä ovat Phytomer laboratoriot hyödyntäneet ensimmäisinä merellisiä AHA-happoja, jotka ovat erityisen hellävaraisia iholle. Phytomerin mikrokuorintahoito tulee tehdä iholle aina vuodenaikojen vaihtuessa tai kun iho on altistunut sitä vahingoittaville tai paksuntaville tekijöille, kuten aurinko, kylmyys, jne. Peeling Resurfaçant -kuorintavoide uudistaa ihoa sekä entsymaattisesti että mekaanisesti, aktivoi solujen uusiutumista ja silottaa ihon pintaa.

Käytetään intensiivisenä hoitokuurina, aina kun iho kaipaa uudistusta esim. vuodenaikojen vaihtuessa. Iho kuoritaan mikrokuorinnalla kaksi kertaa viikossa kolmen viikon hoitojakson aikana. Levitä pähkinän kokoinen määrä kosteille kasvoille, anna vaikuttaa viisi minuuttia ja hiero kevyin pyörittelevin liikkein alle minuutin ajan. Vältä silmänympärysihoa! Huuhtele huolellisesti ja viimeistele kasvovedellä. Levitä lopuksi kuivalle iholle paksu kerros ihotyypin mukaista, kosteuttavaa hoitovoidetta.

Phytomer Hydralgue Masque Desalterant kosteuttava naamio 50 ml

Phytomer Hydralgue Masque Desalterant...

32,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Uusi kaksoiskosteuttava naamio, joka uudelleenkosteuttaa ja sammuttaa ihon janon. Täyttää ihon kosteuttavilla ainesosilla ja vahvistaa ihon kykyä suojautua kuivattavia stressitekijöitä vastaan. Todella kevyt ja pehmeä vaahtomainen voidekoostumus.

Levitä naamio kasvoille ja kaulalle 1-2 kertaa viikossa ja anna vaikuttaa 5-10 minuuttia. Vaikutusajan jälkeen imeytä naamio ihoon kevyesti hieroen ja huuhtele lopuksi ylimääräinen naamio pois iholta. Viimeistele iho kasvovedellä ja levitä iholle ihotyypin mukainen hoitovoide.

5,0 / 5
Phytomer Douceur Marine Masque Apaisant Cocon kasvonaamio 50 ml

Phytomer Douceur Marine Masque Apaisa...

31,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Täyteläinen kasvonaamio pehmentää ja antaa iholle välittömän hyvän olon tunteen. Säännöllisesti käytettynä vähentää ihon punotusta.

Tuoteinfo:

Ohuen, herkän ihon kasvonaamio. Levitä iholle peittävä kerros ja anna vaikuttaa n. 10 minuuttia. Huuhtele runsaalla vedellä ja viimeistele kasvovedellä. Levitä lopuksi ihotyypin mukainen voide. Käytä 2-3 kertaa viikossa ja aina tarvittaessa.

5,0 / 5
Phytomer Masque Purifiant kasvonaamio 50 ml

Phytomer Masque Purifiant kasvonaamio...

30,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Puhdistava kasvonaamio imee itseensä epäpuhtauksia ja säännöllisesti käytettynä tasapainottaa talirauhasen toimintaa. Ehkäisee tulehduksia.

Tuoteinfo:

Ihoa puhdistava ja kirkastava kasvonaamio. Käytä 1-2 kertaa viikossa ihon tarpeen mukaan. Levitä peittävä kerros kasvoille ja kaulalle välttäen silmänympärysihoa. Anna vaikuttaa n.10 minuuttia ja huuhtele runsaalla vedellä. Viimeistele kasovedellä ja levitä lopuksi ihotyypin mukainen voide.

Phytomer Peeling Végétal Visage entsymaattinen kuorintavoide 50 ml

Phytomer Peeling Végétal Visage entsy...

31,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Entsymaattinen kuorintavoide ei ärsytä herkintäkään ihoa. Kuoriva vaikutus papaijan entsyymistä.

Entsymaattisesti kuoriva, hellävarainen kuorintavoide. Levitä peittävä kerros kasvoille ja kaulalle välttäen silmänympärysihoa. Anna vaikuttaa 5-10 minuuttia ja huuhtele runsaalla vedellä. Viimeistele kasvovedellä. Käytä 1-2 kertaa viikossa ihon tarpeen mukaan.

3,5 / 5
Phytomer Gommage Marin Purifiant kuorintavoide 50 ml

Phytomer Gommage Marin Purifiant kuor...

31,90
Verkkokaupassa

Kirkastaa ihoa poistamalla kuolleen ihosolukon ja parantaa muiden hoitotuotteiden imeytymistä ihoon.

Tuoteinfo:

Merileväpohjainen, rakeinen kuorintavoide puhdistaa tehokkaasti rasvaisen ihon, sekä sekaihon. Levitä kostealle tai kuivalle iholle välttäen silmänympärysihoa. Anna vaikuttaa noin 5 minuuttia ja huuhtele runsaalla vedellä. Viimeistele kasvovedellä. Käytä ihon tarpeen mukaan 1-2 kertaa viikossa.

5,0 / 5
Sivun alkuun