{}

Phytomer (55 kpl)

Phytomer Citadine sorbettivoide 50 ml

Phytomer Citadine sorbettivoide 50 ml

64,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ihoa virkistävä sorbettikoostumus kosteuttaa tehokkaasti. Raikas sirtuunan, mandariinin ja greipin tuoksu. Sopii kasvoille ja silmänympäryksille, ohut, öljyttömän tuntuinen, miellyttävä ja nopeasti imeytyvä koostumus. Kolmen bioteknologisen merellisen sokerin ja + OLIGOMER®:n yhdiste neutraloi saasteita ihon pinnalta, puhdistaa ihoa ja tuo iholle happea. Ei sisällä parabeeneja.

Phytomer Oligoforce seerumi 30 ml

Phytomer Oligoforce seerumi 30 ml

54,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Rauhoittava hoitoseerumi. Tehokas seerumi rauhoittaa herkkää ja ärtynyttä ihoa vahvistamalla ihon luonnollisia puolustusmekanismeja. Vähentää punoitusta ja nipistelevää tunnetta iholla. Levitä muutama tippa seerumia puhtaalle iholle ennen voidetta tai kasvonaamiota. Seerumia ei voi käyttää yksin. Vältä silmänympärysihoa.

Phycosaccharide vähentää ärsytystä, OLIGOMER® tuo iholle hivenaineita, DRIELINE®; bioteknologisesti puhdistettu laskee tulehdusta. Ei sisällä parabeeneja.

Phytomer Perfect & Rose Visage ihonhoitopakkaus

Phytomer Perfect & Rose Visage ihonho...

23,90

(Arvo 49,80)
Verkkokaupassa

Sopii kaikille ihotyypeille. Puhdistaa hellävaraisesti meikin ja lian ihoa kuivattamatta. Kasvovettä voidaan käyttää myös silmähauteena. Pakkaus sisältää Perfect Visage -puhdistusemulsion 250 ml ja Lotion Rosèe Visage -ruusukasvoveden 250 ml.

Tuoteinfo:

Ihonhoitopakkaus. Merellinen, hellävarainen puhdistusemulsio kaikille ihotyypeille. Hiero aamuin illoin kevyesti kasvoille ja huuhtelevedellä. Viimeistele puhdistus kasvovedellä.

4,6667 / 5
Phytomer Nutritionnelle hoitovoide 50 ml

Phytomer Nutritionnelle hoitovoide 50 ml

64,90

(Arvo 64,90)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Täyteläinen ja pehmeä voide tuo ravinteita, kosteutta ja miellyttävyyttä jopa kaikkein kuivimmalle iholle.

Hydrafusion: vahvistaa ihon vahvoja liitoksia ja takaa monikerroksisen kosteuden säilymisen kaikissa ilmasto-olosuhteissa. Öljykvartetti (Dictyopteris, Suolaytti, Tattari, Aprikoosinsiemen): vahvistaa lipidisuojaa tehostamalla lipidisynteesiä ja vahvistamalla NMF:ia. Keramidit: ylläpitävät ihon suojatoimintaa täyttämällä aukkoja ihon rakenteessa.

Phytomer XMF silmänympärysvoide 15 ml

Phytomer XMF silmänympärysvoide 15 ml

89,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Palauttaa silmänympärysihon kauneuden sekä nuorekkaan ja raikkaan ilmeen. Vaikuttaa ikääntymisen merkkeihin, sekä silmänympärysalueen kirkkauteen.
Vaikuttavat aineet: Algoreset: Uudelleenkosteuttaa ihoa, varmistaa hyvän solutoiminnan ja tehostaa fibroblastin toimintaa. EPS XMF: Silottaa juonteita jo 15 minuutissa. Algolight Complex: Kevyesti sävytetty fluidi, joka sisältää pigmenttejä ja helmiäistä ilman peittävää vaikutusta.

Phytomer Oléocrème vartaloemulsio 250 ml

Phytomer Oléocrème vartaloemulsio 250 ml

32,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Merellinen öljyduo, joka tuo 24 h:n kosteuden vartalon iholle. Koostumus on täydellisessä tasapainossa maidon keveyttä ja voiteen täyteläisyyttä. Intensiivistä miellyttävyyttä lisäävät kosteuttavat ja ravitsevat täydentävät vaikuttavat aineet glyseriini ja karitevoi. Oléocrème imeytyy ihoon nopeasti, jättäen silkkisen viimeistelyn, joka ylläpitää pehmeyttä joka päivä, jopa talvella. Feminiininen ja virkistävä sitruspohjainen tuoksu.
Materaalit:
Mekabuöljy: uusi ympäristöystävällisesti tuotettu vaikuttava-aine, joka ylläpitää ihon kosteutta. Suolayrttiöljy: edistyksellinen ihon janon sammuttava vaikuttava-aine. Pheohydrane: saadaan ruskolevästä uutetusta ja puhdistetusta polysakkaridista. Kolmitehoisesti kosteuttava vaikutus.

Phytomer Douceur Intemporelle hoitovoide 50 ml

Phytomer Douceur Intemporelle hoitovo...

69,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Douceur Intemporelle on ihon puolustuskykyä vahvistava ja rauhoittava hoitovoide, joka sisältää tarkasti valitun valikoiman korkealuokkaisia bioteknologisia aineosia taistelemaan ikääntymisen aiheuttamia tulehduksia vastaan. Phytomerin uusi lähestymistapa ikääntymismuutosten hoitamiseen on vähentää ihon tulehduksia. Ihon tulehdukset ovat kehon luonnollinen reaktio ulkoiselle tai sisäiselle ärsykkeelle, jotka laukaisevat välittömästi ihon immuunijärjestelmän toiminnan. Tulehdukset vaikuttavat ihoon ikääntymismuutosten nopeutumisella, lisäten ihon ennenaikaista vanhenemista ja heikentäen ihon suojamuuria. Douceur Intemporelle on hypoallerginen hoitovoide, joka sopii 100 % herkälle iholle. Ihanteellisen kevyt ja samettisen pehmeä koostumus rauhoittaa ihoa välittömästi, jättäen iholle miellyttävän tunteen. Voide hillitsee tulehduksia jo 24 tunnissa palauttaen ihon hyvinvoinnin ja rauhoittaen kaikkia ihon tulehduksia. Kuukaudessa voide uudistaa ihoa, uudelleenrakentaen sen puolustuskykyä. Lisäksi voide vahvistaa ihon fysikaalista ja kemiallista suojaa. Levitä puhtaalle iholle aamulla ja/tai illalla.

Phytomer Celluli Attack tehotiiviste vaikealle selluliitille 100 ml

Phytomer Celluli Attack tehotiiviste...

64,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Phytomer Celluli Attack intensiivinen tehotiiviste vaikealle selluliitille. Phytomer on kehittänyt uuden tehotuotteen vaikeaa selluliittia vastaan. Celluli Attack taistelee kaikkein vaikeimpia selluliittikertymiä vastaan edistyksellisellä, kofeiinia tehokkaammalla rasvanpolttajalla.Celluli Attack polttaa vaikeaa rasvaa lantiolta, reisistä, pakaroista ja vatsasta, vaikuttaen kahdella tasolla. Se poistaa tiivistä selluliittia ja tasoittaa appelsiini-ihoa. Hoitovaikutus ja tehokkuus saadaan esiin kaikkein kriittisimmillä alueilla, jo 15 päivän käytön jälkeen. Celluli Attack häivyttää selluliittikertymiä, jolloin ihon muhkuraisuus silottuu, selluliittikertymät poistuvat ja appelsiini-iho saadaan tasoitettua. Celluli Attack tuo esiin todella sileän ihon, jossa näkyvää selluliittia on vähemmän, ja iho on välittömästi tasaisempi ja sileämpi.Koostumus on erittäin hienojakoinen ja vesimäinen tehotiiviste. Rasvaton ja tahraamaton koostumus, joka imeytyy välittömästi ihoon. Virkistävä, tehokkuudesta viestivä tuoksu, jossa on häivähdys pippuria. Celluli Attack tehotiiviste on pakattu tippapulloon. Muutama tippa jokaisella käyttökerralla riittää saavuttamaan parhaimmat hoitotulokset. Brasilianroseepippuriöljy: Kohdistettu vaikutus polttamaan ja poistamaan itsepintaista rasvaa. Sea Absinthium, merenrantakasvi: Sitoo sokereita ja vähentää rasvan varastoitumista sekä edistää lipolyysiä. Merenrantarypäle: Vahvistaa tukikudoksen muodostumisesta vastuussa olevien geenien toimintaa. Pienentää adiposyyttejä ja vahvistaa tukikudosta. Glykolihappo: Tasoittaa välittömästi ihon rakennetta ja vähentää selluliitin näkymistä.

Tuoteinfo:

Levitetään aamuin illoin puhtaalle iholle vartalon ongelma-alueille, kuten reisille, pakaroille, lantiolle ja vatsalle. Ei sovellu raskaana oleville tai imettäville, eikä jodille herkistyneille. Pidä tuote poissa lämmöstä ja auringosta, jotta sen koostumus pysyy muuttumattomana.

2,0 / 5
Phytomer CC Crème voide 50 ml

Phytomer CC Crème voide 50 ml

38,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Phytomer CC Crème -voide yhdistää ihonhoidon ja ehostuksen. CC Crème hoitaa ihoa ja korostaa sitä kauniisti ja luonnollisesti. Voiteessa yhdistyvät uuden sukupolven merelliset ainesosat ja bioteknologinen merellinen sokeri, joka lisää ihon hehkua. CC Crème on ihoa hoitava, kirkastava, kosteuttava ja suojaava (SK 20). Näiden hoitavien ominaisuuksien lisäksi se on myös taianomainen meikkituote, joka sävyttää ihoa ja häivyttää sen virheellisyyksiä tuoden samalla tervettä hehkua iholle. Voiteessa on naisellinen ja miellyttävä kielon, jasmiinin ja ruusun tuoksu. Parabeeniton.

Levitä CC Crème -voide hyvin puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle aamuisin tai aina tarvittaessa. Voiteen alle voit halutessasi levittää ihotyypin mukaisen hoitovoiteen ja / tai seerumin.

4,25 / 5
Phytomer Peeling Resurfaçant mikrokuorinta 50 ml

Phytomer Peeling Resurfaçant mikrokuo...

31,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Peeling Resurfaçant, mikrokuorinnan kehittämisessä ovat Phytomer laboratoriot hyödyntäneet ensimmäisinä merellisiä AHA-happoja, jotka ovat erityisen hellävaraisia iholle. Phytomerin mikrokuorintahoito tulee tehdä iholle aina vuodenaikojen vaihtuessa tai kun iho on altistunut sitä vahingoittaville tai paksuntaville tekijöille, kuten aurinko, kylmyys, jne. Peeling Resurfaçant -kuorintavoide uudistaa ihoa sekä entsymaattisesti että mekaanisesti, aktivoi solujen uusiutumista ja silottaa ihon pintaa.

Käytetään intensiivisenä hoitokuurina, aina kun iho kaipaa uudistusta esim. vuodenaikojen vaihtuessa. Iho kuoritaan mikrokuorinnalla kaksi kertaa viikossa kolmen viikon hoitojakson aikana. Levitä pähkinän kokoinen määrä kosteille kasvoille, anna vaikuttaa viisi minuuttia ja hiero kevyin pyörittelevin liikkein alle minuutin ajan. Vältä silmänympärysihoa! Huuhtele huolellisesti ja viimeistele kasvovedellä. Levitä lopuksi kuivalle iholle paksu kerros ihotyypin mukaista, kosteuttavaa hoitovoidetta.

Phytomer Pionniere XMF Sérum uudistava hoitoseerumi 30 ml

Phytomer Pionniere XMF Sérum uudistav...

129,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Phytomerin uusi Pionnière-konsepti yhdistää merellisen ihonhoidon ja bioteknologian innovatiivisella ja ennennäkemättömällä tavalla. Phytomerin Pionnière XMF -hoitoseerumissa yhdistyvät ensimmäistä kertaa kaksi EPS-merellistä polysakkaridia: XMF ja VMR. Hoitoseerumi lisää ihon kimmoisuutta kosteuttamalla sitä syvältä ja vähentää ihon karheutta tehostamalla solu-uudistumista. Kohentaa silminnähden ihon rakennetta jo kahdessa viikossa.

Levitä seerumi hyvin puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle aamuin ja / tai illoin, ennen hoitovoiteen levitystä. Parhaat hoitotulokset saadaan kun seerumi käytetään yhdessä Pionnière XMF-voiteen kanssa.

Phytomer Hydralgue Masque Desalterant kosteuttava naamio 50 ml

Phytomer Hydralgue Masque Desalterant...

32,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Uusi kaksoiskosteuttava naamio, joka uudelleenkosteuttaa ja sammuttaa ihon janon. Täyttää ihon kosteuttavilla ainesosilla ja vahvistaa ihon kykyä suojautua kuivattavia stressitekijöitä vastaan. Todella kevyt ja pehmeä vaahtomainen voidekoostumus.

Levitä naamio kasvoille ja kaulalle 1-2 kertaa viikossa ja anna vaikuttaa 5-10 minuuttia. Vaikutusajan jälkeen imeytä naamio ihoon kevyesti hieroen ja huuhtele lopuksi ylimääräinen naamio pois iholta. Viimeistele iho kasvovedellä ja levitä iholle ihotyypin mukainen hoitovoide.

5,0 / 5
Phytomer Pionnière XMF -hoitovoide 50 ml

Phytomer Pionnière XMF -hoitovoide 50 ml

139,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Bioteknologian avulla valmistettu uuden ajan hoitovoide. Pionniére XMF -hoitovoide häivyttää ihon ikääntymismerkkejä välittömästi uuden bioteknolgian avulla. Aktiiviaineena on XMF 'merellinen täyteaine', joka on täysin luonnollinen aine jolla on ihoa tasoittava ja täydentävä vaikutus.

Tuoteinfo:

Levitä aamuin illoin tai vain aamuisin puhdistetulle iholle.

{}
Sivun alkuun