{}

Philosophy (11 kpl)

philosophy renewed hope in a jar dry kosteusvoide 60 ml

philosophy renewed hope in a jar dry...

45,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Pehmeä ja kevyt ihoa tehokkaasti uudistava, kosteuttava ja rauhoittava voide normaalille, kuivalle ja herkälle iholle. Kolmen alfahydroksihapon yhdistelmä sekä kirkastavat kasvi- ja hedelmäuutteet tekevät ihosta heleän ja terveennäköisen. Hyaluronihappo kosteuttaa ihoa useissa eri ihokerroksissa ja bisabolol rauhoittaa ihoa, ehkäisee ihoärsytyksiä ja vähentää kiristävää tunnetta iholla. Levitetään puhtaalle kuivalle kasvojen iholle päivittäin aamuin ja/tai illoin.

5,0 / 5
philosophy renewed hope in a jar SPF 25 kosteusvoide 60 ml

philosophy renewed hope in a jar SPF...

45,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ihoa uudistava ja suojaava kosteusvoide laaja-alaisella uva ja uvb aurinkosuojalla. Kolmen alfahydroksihapon yhdistelmä sekä kirkastavat kasvi- ja hedelmäuutteet tekevät ihosta heleän ja terveennäköisen ja hyaluronihappo syväkosteuttaa ihoa. Sopii kaikille ihotyypeille. Levitetään puhtaalle kuivalle kasvojen iholle päivittäin aamuin ja/tai illoin.

4,5 / 5
philosophy no reason to hide instant skin-tone perfecting moisturizer sävyttävä päivävoide 30 ml

philosophy no reason to hide instant...

38,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Monipuolisesti vaikuttava sävytetty päivävoide, joka antaa iholle välittömästi tasaisen ja kauniin pinnan. Edistyksellisten raaka-aineiden yhdistelmä tasoittaa pigmenttiläiskiä, punoitusta ja pieniä ihovirheitä. Niasiini ja uuden sukupolven c-vitamiini kirkastavat ihonsävyä ja ehkäisevät pigmenttiläiskiä ja bisabolol rauhoittaa ihon punakkuutta. Laaja-alainen 20-suojakerroin ja voiteen sisältämät väripigmentit antavat tehokkaan suojan UV-säteilyä vastaan. Iho saa välittömästi kauniin kuulaan ja tasaisen pinnan ja pitkässä käytössä ehkäisee tehokkaasti pigmenttiläiskien muodostumista ja auttaa säilyttämään ihon sileyden ja tasaisuuden.

Käyttö: Päivisin
Sävyt: light ja medium
Suojakerroin: 20

3,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
philosophy take a deep breath oil-free oxygenating gel cream geelivoide 60 ml

philosophy take a deep breath oil-fre...

39,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kevyt geelivoide kaikille ihotyypeille. Öljytön koostumus imeytyy ihoon nopeasti ja kosteuttaa ihoa tehden siitä sileämmän ja pehmeämmän. Voiteen clean-air -teknologia tuo ihoon happea käyttäen luonnollista yhteyttämisprosessia. Happi auttaa ihoa palautumaan päivittäisestä rasituksesta, joita saaste, stressi ja ikääntyminen aiheuttavat. Ihosta tulee suojattu, heleä ja kosteutettu. Levitetään puhtaalle kuivalle kasvojen iholle päivittäin aamuin ja/tai illoin.

philosophy renewed hope in a jar oil-free gel  geelivoide 60 ml

philosophy renewed hope in a jar oil-...

Höyhenenkevyt ihoa uudistava ja elvyttävä geelivoide rasvaiselle ja sekaiholle. Öljytön koostumus imeytyy ihoon nopeasti jättäen mattapinnan ja kosteuttaa ihoa useissa eri ihokerroksissa hyaluronihapon avulla. Kolmen alfahydroksihapon yhdistelmä sekä kirkastavat kasvi- ja hedelmäuutteet tekevät ihosta heleän ja terveennäköisen. Levitetään puhtaalle kuivalle kasvojen iholle päivittäin aamuin ja/tai illoin.

5,0 / 5
Vain myymälässä
philosophy renewed hope in a jar overnight yövoide 60 ml

philosophy renewed hope in a jar over...

Vallankumouksellinen yöaikaan käytettävä kosteusvoide, joka auttaa tehostamaan ihon yöllä tapahtuvaa uudistumisprosessia. Kolmen alfahydroksihapon yhdistelmä sekä kirkastavat kasvi- ja hedelmäuutteet tekevät ihosta heleän ja terveennäköisen ja hyaluronihappo syväkosteuttaa ihoa. Myramaze-kasviuute parantaa ihon kykyä taistella kosteusköyhyyttä vastaan ja takaa kosteuden säilymisen ihossa 24 tunnin ajan. Sopii kaikille ihotyypeille. Levitetään iltaisin puhtaalle kuivalle kasvojen iholle välttäen silmänympärysihoa.

5,0 / 5
Vain myymälässä
philosophy renewed hope in a jar kosteusvoide 60 ml

philosophy renewed hope in a jar kost...

46,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Edistyksellinen, höyhenenkevyt kosteusvoide, joka vaikuttaa useisiin eri ihokerroksiin tehden ihosta silkkisen tuntuisen ja terveen näköisen. Kolmen alfahydroksihapon yhdistelmä uudistaa ihoa monipuolisesti, hyaluronihappo kosteuttaa ja viikunaopuntian kukka ja aasialaisen hedelmän uute kirkastavat ihoa. Renewed hope in a jarin ainutlaatuinen raaka-aineiden yhdistelmä takaa pitkäkestoisen uudistuksen ja kosteutuksen, tuloksena kirkkaampi, kuulaampi ja tasaisempi iho. Käytä päivittäin aamulla ja/tai illalla puhdistuksen jälkeen kuivalle iholle välttäen silmänympärysihoa.

4,0 / 5
philosophy ultimate miracle worker cream SPF 25 päivävoide 60 ml

philosophy ultimate miracle worker cr...

77,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kosteuttava päivävoide, joka suojaa ihoa ja ehkäisee ikääntymisen merkkien näkymistä iholla. Se sisältää täydellisen suojan kaikkia auringonvalon haitallisia säteitä vastaan. Päivävoide madaltaa juonteita ja supistaa laajentuneita ihohuokosia, ja saa ihon näyttämään ja tuntumaan aiempaa kiinteämmältä ja heleämmältä. Sopii kaikille ihotyypeille. Levitetään puhtaalle kuivalle kasvojen iholle päivittäin aamuisin.

philosophy ultimate miracle worker night serum in cream yövoide 60 ml

philosophy ultimate miracle worker ni...

79,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

philosophy ultimate miracle worker night yövoiteessa on yhdistetty seerumin voima ravitsevaan voiteeseen. Yövoide, joka vähentää ihon ikääntymistä - nukkuessasi. Se häivyttää juonteita, supistaa laajentuneita ihohuokosia sekä saa ihon näyttämään ja tuntumaan aiempaa kiinteämmältä ja heleämmältä. Pakkaus sisältää voiteeseen sekoitettavat seerumihelmet ja spaattelin sekoittamiseen. Sopii kaikille ihotyypeille. Levitetään puhtaalle kuivalle kasvojen iholle päivittäin iltaisin.

philosophy full of promise contouring voide 60 ml

philosophy full of promise contouring...

49,50 (61,50)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Innovatiivinen voide, joka tekee kasvoista näkyvästi täyteläisemmät, kiinteämmät ja kohotetummat. Uniikki protein recycling complex -yhdiste yhdistettynä muihin tehokkaisiin raaka-aineisiin antaa epidermiksen proteiineille energiaa, mikä auttaa kasvojen ihoa saavuttamaan täyden potentiaalinsa. Ihosta tulee suojattu, pehmeä ja kosteutettu.Käytä aamuin ja/tai illoin puhdistetuille kasvoille.

Tuoteinfo:

Innovatiivinen voide, joka tekee kasvoista näkyvästi täyteläisemmät, kiinteämmät ja kohotetummat. Uniikki protein recycling complex -yhdiste yhdistettynä muihin tehokkaisiin raaka-aineisiin antaa epidermiksen proteiineille energiaa, mikä auttaa kasvojen ihoa saavuttamaan täyden potentiaalinsa. Ihosta tulee suojattu, pehmeä ja kosteutettu.Käytä aamuin ja/tai illoin puhdistetuille kasvoille.

4,5 / 5
philosophy ultimate miracle worker lahjapakkaus

philosophy ultimate miracle worker la...

Pakkaus sisältää philosophy ultimate miracle worker yövoiteen 60 ml sekä päivävoiteen 15 ml. philosophy ultimate miracle worker night yövoiteessa on yhdistetty seerumin voima ravitsevaan voiteeseen. Yövoide, joka vähentää ihon ikääntymistä - nukkuessasi. Se häivyttää juonteita, supistaa laajentuneita ihohuokosia sekä saa ihon näyttämään ja tuntumaan aiempaa kiinteämmältä ja heleämmältä. Pakkaus sisältää voiteeseen sekoitettavat seerumihelmet ja spaattelin sekoittamiseen.

Vain myymälässä
{}
Sivun alkuun