Petrifun (7 kpl)

Tyylikäs ja helppohoitoinen miesten pukupaita. Paidassa on yksi rintatasku. Rannekkeissa on säädettävä napitus ja mahdollisuus käyttää kalvosinnappeja. Paidan materiaali on Easy Care puuvilla-polyesteri-sekoitetta. B-mitoitus = Normaali mitoitus normaalivartaloisille miehille. Pesuohje 40°C.

Useita vaihtoehtoja
Vain myymälässä

Tyylikäs ja helppohoitoinen miesten pukupaita. Paidassa on yksi rintatasku. Rannekkeissa on säädettävä napitus ja mahdollisuus käyttää kalvosinnappeja. Paidan materiaali on Easy Care puuvilla-polyesteri-sekoitetta. A-mitoitus = Kapea slim fit mitoitus hoikille miehille. Pesuohje 40°C.

Useita vaihtoehtoja
Vain myymälässä

Korkealaatuinen miesten pukupaita. Paidan materiaali on hengittävä ja sähköistymätön Cotton Royal puuvilla. Rannekkeissa on säädettävä napitus ja mahdollisuus käyttää kalvosinnappeja. B-mitoitus = Normaali mitoitus normaalivartaloisille miehille. Pesuohje 60°C.

Useita vaihtoehtoja
Vain myymälässä

Korkealaatuinen miesten pukupaita. Paidassa on yksi rintatasku. Rannekkeissa on säädettävä napitus ja mahdollisuus käyttää kalvosinnappeja. Paidan materiaali on helppohoitoinen, silittämättä siisti Wash, Hang & Wear 100% puuvillaa. B-mitoitus = Normaali mitoitus normaalivartaloisille miehille. Pesuohje 60°C.

Useita vaihtoehtoja
Vain myymälässä

Tyylikäs ja helppohoitoinen miesten pukupaita. Paidassa on yksi rintatasku. Rannekkeissa on säädettävä napitus ja mahdollisuus käyttää kalvosinnappeja. Paidan materiaali on Easy Care puuvilla-polyesteri-sekoitetta. C-mitoitus = Väljempi mitoitus kookkaille miehille. Pesuohje 40 o (=pieni astemerkki).

Useita vaihtoehtoja
Vain myymälässä

64,90
Verkkokaupassa

Laadukas pitkähihainen 100% puuvilla kauluspaita. Paidassa on yksi rintatasku. Rannekkeissa on säädettävä napitus. B-mitoitus = Normaali mitoitus normaalivartaloisille miehille.

Useita vaihtoehtoja

Korkealaatuinen miesten paita. Paitaa voi käyttää solmion kanssa tai ilman. Paidan materiaali on helppohoitoinen, silittämättä siisti Wash, Hang & Wear 100% puuvillaa. Paidassa on yksi rintatasku ja rannekkeissa on säädettävä napitus sekä mahdollisuus käyttää kalvosinnappia. B-mitoitus = Normaali mitoitus normaalivartaloisille miehille. Pesuohje 40 C.

Useita vaihtoehtoja
Vain myymälässä