Pentik on johtava suomalainen sisustusbrändi, joka tuo tuulahduksen pohjoista kauneutta ja kodikkuutta ihmisten ympärille. Klassikkomme sekä neljä kertaa vuodessa vaihtuvat sesonkimallistomme tarjoavat monipuolisia tuotteita sisustamiseen ja kattaukseen.

 

 

 

Pentik (9 kpl)

95,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Pehmeät torkkupeitot luovat kauniin tunnelman kotiin ja mökille. Peiton lämpimään syleilyyn on ihana sulkeutua lukemaan tai ottamaan päivätorkut.

Useita vaihtoehtoja

59,00
Verkkokaupassa

Pehmeät torkkupeitot luovat kauniin tunnelman kotiin ja mökille. Peiton lämpimään syleilyyn on ihana sulkeutua lukemaan tai ottamaan päivätorkut. Tuuletusta suositellaan, muotoillaan kosteana, pestävä erillään, voi kutistua ens. pesussa 8%, voi irrota nukkaa, tummat värit voivat värjätä vaaleita materiaaleja.

110,00
Verkkokaupassa

Pehmeät torkkupeitot luovat kauniin tunnelman kotiin ja mökille. Peiton lämpimään syleilyyn on ihana sulkeutua lukemaan tai ottamaan päivätorkut. Hoito-ohje: Käsinpesu, valkaisu kielletty, rumpukuivaus kielletty, silitys kielletty, tuuletusta suositellaan, voi irrota nukkaa, tummat värit voivat värjätä vaaleita materiaaleja, kemiallinen vesipesu w (emulsiopesu), käytettävä villapesuainetta, säilytä tuotteen tiedote.