Philosophy Blues Original (PBO) on Tanskalainen vuonna 1994 perustettu perheyritys, joka tunnetaan korkeasta laadusta, yksilöllisyydestä ja erinomaisesta hinta-laatu suhteesta. Tarkkaan harkitut yksityiskohdat, hienostuneet materiaalit ja vastakohtien vetovoima takaavat tuotteille modernin ja yksilöllisen ulkonäön. Rohkeasti eri tyylejä yhdistelemällä muuntuvat tuotteet eri käyttötarkoituksiin, aina casual henkisistä asukokonaisuuksista- bisnekseen- ja juhlaan. PBO on modernin ja yksilöllisyyttä arvostavan naisen valinta. 

- No Self no Soul -


Verkkokaupassamme on vain rajoitettu valikoima muodin tuotteita. 

Seuraavista tavarataloistamme löydät kattavamman valikoiman: Helsinki, Tampere, Turku, Jyväskylä ja Lahti

PBO - PHILOSOPHY BLUES ORGINAL (6 kpl)

Alk. 71,40 (119,00)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Vartalon myötäinen mekko, jossa kaunis laskostus vyötäröllä. Kangas erittäin laadukasta ja joustavaa heavy jerseytä.

5.0 / 5
Useita vaihtoehtoja

199,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Laadukas naisten stretch- silkkipaita juhla- ja arki käyttöön. Materiaalina ihanteellinen, lämmin kylmällä ja viileä kuumalla.

Useita vaihtoehtoja

139,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Naisten hyvin istuva, erittäin laadukas ja monikäyttöinen housu niin arkeen- kuin juhlaan. Bi-stretch kankaan ansiosta housu on erittäin miellyttävä käyttää, eikä polvipusseja muodostu helposti. Yhdessä Calais blazerin kanssa juhlava asu kevään- ja kesän juhliin.

Useita vaihtoehtoja

249,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Erittäin laadukas ja monikäyttöinen naisten blazeri bi-stretch kankaasta. Kangas joustaa eri suuntiin ja oikenee myös helposti. Sopii niin juhlaan kuin arkeen ja on erittäin nuorekas malli esim. farkkujen kanssa pidettynä. Stretch vuori. Yhdessä Beck housun kanssa, juhlava asu kevään- ja kesän juhliin.

Useita vaihtoehtoja

Alk. 35,40 (59,00)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Erittäin laadukas PBO logo t-paita. Malli on hyvin istuva ja pääntie on muotoiltu kauniisti. Materiaali kestävää trikoota.

4.0 / 5
Useita vaihtoehtoja

Alk. 77,40 (129,00)
Verkkokaupassa

Erittäin laadukas bi-stretch kankainen, kapealinjainen housu, joka kestää hyvin kulutusta. Kangas on hieman kiiltävä ja soveltuu hyvin niin arkeen- kuin juhlaan. Erinomainen yleishousu erilaisiin asukokonaisuuksiin.

Useita vaihtoehtoja