{}

Paul Mitchell (15 kpl)

Paul Mitchell Express Dry® Dry Wash® kuivashampoo 252 ml

Paul Mitchell Express Dry® Dry Wash®...

Kuivashampoo raikastaa hiukset pesukertojen välillä jättäen ne puhtaan tuntuisiksi ja tuoksuisiksi. Poistaa kevyesti lian ja rasvan, kun suihkutetaan tyveen ja harjataan läpi hiuksien. Puhtaisiin hiuksiin käytettynä antaa rakennetta ja ryhtiä sekä pidentää kampauksen kestoa. Erittäin kuiva ja hienojakoinen, väritön koostumus ei jätä jäämiä ja sopii kaikille hiustyypeille ja -väreille. Mahdollistaa pidemmän välin hiusten pesussa, jolloin hiusväri säilyy pidempään haalistumatta.

4,5 / 5
Vain myymälässä
Paul Mitchell Express Dry® Stay Strong® viimeistelysuihke 360 ml

Paul Mitchell Express Dry® Stay Stron...

Vahva hiuskiinne antaa kampaukselle pitkäkestoista pitoa lisäten runsautta ja kiiltoa. Kosteudelta suojaavat ainesosat poistavat sähköisyyttä ja vähentävät hiusten pörröisyyttä. Kuiva ja hienojakoinen koostumus takaa luonnollisen, kosketeltavan lopputuloksen kampausta kovettamatta.

5,0 / 5
Vain myymälässä
Paul Mitchell Super Skinny Serum hiusseerumi 150 ml

Paul Mitchell Super Skinny Serum hius...

Uskomattoman kiillon ja pehmeyden karkeimmallekin hiuslaadulle antava, jo legendaksi noussut Super Skinny Serum muuttaa hiuksesi hetkessä silkkisen sileiksi. Hoitavat ainesosat silottavat ja tiivistävät hiuksen rakennetta. Nopeuttaa hiusten kuivaamista ja tekee hiuksista ilmavat ja helposti muokattavat. Maltillisella annostelulla tuote sopii myös hennoille hiuksille. Ihanteellinen hoitotuote myös pidennyshiuksille.

Tuoteinfo:

Silottava, hoitava ja kiiltoa antava hiusseerumi. Levitä hiusten paksuudesta ja pituudesta riippuen pari painallusta pyyhekuiviin hiuksiin, latvoista aloittaen ja ennen muiden muotoilutuotteiden lisäämistä. Kampaa hiukset läpi, kuivaa ja muotoile. Voidaan käyttää myös kuiviin hiuksiin kiiltotippojen tapaan.

4,7812 / 5
Vain myymälässä
Paul Mitchell Extra Body Firm Finishing Spray hiuskiinne 300 ml

Paul Mitchell Extra Body Firm Finishi...

Erittäin vahvan pidon antava hiuskiinne kaikille hiustyypeille. Suojaa kosteudelta ja poistaa pörröisyyttä. Antaa maksimaalista volyymiä tuuheuttavien ainesosien ansiosta. Kosteuden kestävä koostumus.

Tuoteinfo:

Voimakas hiuskiinne. Suihkuta kauttaaltaan kuiviin hiuksiin. Muotoile kuten haluat.

5,0 / 5
Vain myymälässä
Paull Mitchell Sculpting Foam muotovaahto 200 ml

Paull Mitchell Sculpting Foam muotova...

16,70 (27,90)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Hoitava muotovaahto sopii erityisesti kiharille ja taipuisille hiuksille. Suojaa ja korjaa vaurioitunutta, kemiallisesti käsiteltyä hiusta. Antaa keskivahvan pidon. Korostaa kiharaa, poistaa pörröisyyttä ja sähköisyyttä. Miellyttävä kookoksen tuoksu.

Tuoteinfo:

Hoitava muotovaahto. Ravista ennen käyttöä. Pursota n. golfpallon kokoinen määrä tuotetta kämmenelle ja levitä tasaisesti hiuksiin. Muotoile kuten haluat.

4,5714 / 5
Paul Mitchell ExtraBody Thicken Up muotoiluneste 200 ml

Paul Mitchell ExtraBody Thicken Up mu...

Luonnollista tuuheutta ja kiiltoa antava muotoiluneste. Ryhdistää, korjaa ja antaa rakennetta. Pehmeän luonnollinen tuki. Joustavan ominaisuutensa ansiosta loistava käsitellyn ja huokoisen hiuksen föönaustuote.

Tuoteinfo:

Tuuheuttava muotoiluneste. Levitä pieni määrä tuotetta kosteisiin hiuksiin föönauksen alle tai kuiviin hiuksiin viimeistelyvaiheessa. Muotoile ja viimeistele kuten haluat.

4,8 / 5
Vain myymälässä
Paul Mitchell Extra Body Finishing Spray hiuskiinne 300 ml

Paul Mitchell Extra Body Finishing Sp...

17,90 (29,90)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Vahvan, mutta joustavan pidon antava hiuskiinne tekee hiuksista tuuheammat ja ryhdikkäämmät pantenolin ja vehnäproteiinien avulla. Loistava kiinne myös kiharakampauksiin - suihkuta valmiiseen kampaukseen tyvestä latvaan saadaksesi ilmavat, kestävät kiharat. Kuivuu nopeasti, kestää kosteutta eikä latista hentoakaan hiusta.

Tuoteinfo:

Ravista pulloa ja suihkuta 20-30 cm:n etäisyydeltä kuiviin hiuksiin. Saadaksesi maksimaalista tuuheutta, nostele hiuksia ja suihkuta tyveen.

4,1667 / 5
Paul Mitchell Hot Off Press lämpösuojasuihke 200 ml

Paul Mitchell Hot Off Press lämpösuoj...

Joustavan pidon antava suihke suojaa hiusta lämpötyökalujen kuumuudelta ja antaa pitoa kaikenlaisiin kampauksiin. Sisältää kosteussuojan.

Tuoteinfo:

Lämpösuojasuihke. Suihkuta kauttaaltaan kuiviin hiuksiin, käytä haluamaasi lämpötyökalua ja muotoile kuten haluat.

4,8889 / 5
Vain myymälässä
Paul Mitchell Ultimate Color Repair  Triple Rescue 150 ml

Paul Mitchell Ultimate Color Repair...

Hoitava kaksikerroksinen lämpössuojasuihke värjätyille hiuksille. Ultimate Color Repair -tuotteissa on proteiinipitoista kvinoa-uutetta, joka sisältää runsaasti proteiinia ja aminohappoja, jotka hiukseen tunkeutuessaan sitoutuvat siihen kuin magneetti muodostaen hiukseen vahvan suojaavan kerroksen, joka lukitsee väripigmentit takaisin hiukseen. Yhdistelmä luonnonuutteita antaa hiuksille kiiltoa, pehmeyttä ja käsiteltävyyttä samalla, kun antioksidantit suojaavat UV-säteiltä ehkäisten vaurioita ja värin haalistumista. Hellävarainen, sulfaatiton shampoo suojaa värikäsiteltyjä hiuksia sekä lisää hiusvärin eloisuutta. Yhdistelmä luonnonuutteita antaa hiuksille kiiltoa, pehmeyttä ja käsiteltävyyttä. Sisältää UV-suojan. Parabeeniton ja vegaaninen. Käyttöohje: Suihkuta kevyesti kosteisiin hiuksiin. Muotoile kuten haluat. RAVISTA HYVIN ENNEN KÄYTTÖÄ.

Vain myymälässä
{}
Sivun alkuun