{}

Paul Mitchell (14 kpl)

Paul Mitchell Awapuhi Moisture Mist hoitosuihke 500 ml

Paul Mitchell Awapuhi Moisture Mist h...

Awapuhi Moisture Mist kosteuttaa, antaa kiiltoa ja elvyttää hiuksia. Jättää hiukset ilmaviksi, poistaa sähköisyyttä ja palauttaa luonnollisen kosteustasapainon.

Tuoteinfo:

Kosteuttava ja elvyttävä suihke hiuksille ja iholle. Suihkuta kauttaaltaan pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin. Voidaan käyttää myös iholle.

3,875 / 5
Vain myymälässä
Paul Mitchell Forever Blonde Conditioner hoitoaine 200 ml

Paul Mitchell Forever Blonde Conditio...

Forever Blonde Conditioner -hoitoaine antaa vaalennetuille hiuksille niiden tarvitsemaa kosteutta ja vahvuutta.Tehokkaasti hoitavat ainesosat, kuten macadamia-pähkinästä uutettu öljy ja väriohdakkeen siemenöljy tunkeutuvat hauraan hiuksen rakenteeseen, palauttaen sen elastisuuden, elinvoiman ja kiillon. KerActive -proteiini korjaa ja ehkäisee hiuksen vaurioitumista tehokkaasti.

Tuoteinfo:

Vahvistava, vaalennetuille hiuksille kehitetty kosteuttava hoitoaine päivittäiseen käyttöön. Levitä pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin ja kampaa läpi. Huuhtele huolellisesti.

5,0 / 5
Vain myymälässä
Paul Mitchell Super Strong Liquid Treatment tehohoitosuihke 250 ml

Paul Mitchell Super Strong Liquid Tre...

Vahvistava, hiuksiin jätettävä tehohoitosuihke vaurioituneille, hauraille ja kemiallisesti käsitellyille hiuksille. Vahvistaa, suojaa ja ravitsee, sekä ehkäisee vaurioiden syntymistä. Suojaa auringon haitallisilta vaikutuksilta.

Tuoteinfo:

Vahvistava hoitosuihke. Suihkuta tuotetta pyyhekuiviin pestyihin hiuksiin. Älä huuhtele.

4,625 / 5
Vain myymälässä
Paul Mitchell Super Strong Daily Conditioner hoitoaine 300 ml

Paul Mitchell Super Strong Daily Cond...

Jälleenrakentava ja suojaava hoitoaine vahvistaa ja korjaa vaurioitunutta hiusta. Kosteuttaa, tuuheuttaa ja antaa uskomattoman kiillon. Tekee voimattomista hiuksista vahvat ja elinvoimaiset. Suojaa hiusta auringon haitallisilta vaikutuksilta.

Tuoteinfo:

Jälleenrakentava hoitoaine. Levitä tuotetta pestyihin pyyhekuiviin hiuksiin, anna vaikuttaa hetki ja huuhtele huolellisesti.

4,8182 / 5
Vain myymälässä
Paul Mitchell The Detangler hoitoaine 300 ml

Paul Mitchell The Detangler hoitoaine...

Silottava ja tehokkaasti selvittävä pikahoitoaine erityisesti keskivahvoille ja paksuille, karkeille hiuksille sekä kemiallisesti käsitellyille hiuksille. Antaa kiiltoa ja ryhtiä hiuksille, ja palauttaa hiusten luonnollisen kosteustasapainon. Sisältää UV-suojan.

Tuoteinfo:

Silottava pikahoitoaine. Levitä pieni määrä tuotetta pestyihin hiuksiin. Ei vaikutusaikaa. Huuhtele saman tien huolellisesti.

4,6667 / 5
Vain myymälässä
Paul Mitchell Awapuhi Moisture Mist hoitosuihke 250 ml

Paul Mitchell Awapuhi Moisture Mist h...

13,10 (21,90)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kosteuttava suihke hiuksille ja iholle. Palauttaa hiusten ja ihon luonnollisen kosteustasapainon. Aktivoi muotoilutuotteet uudelleen. Ei tuki ihohuokosia eikä tee ihoa rasvaiseksi. Jättää hiukset ilmana kevyiksi. Sopii kaikille hius- ja ihotyypeille.

Tuoteinfo:

Kosteuttava hoitosuihke. Suihkuta tuotetta kauttaaltaan iholle tai pyyhekuiviin/kuiviin hiuksiin.

4,6667 / 5
Paul Mitchell Color Protect Daily Conditioner hoitoaine 300 ml

Paul Mitchell Color Protect Daily Con...

16,70 (27,90)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Selvittävä ja hiusväriä suojaava hoitoaine tekee hiuksista pehmeät ja silkkisen sileät. Hoitoaine pidentää hiusvärin kestoa ja korjaa vaurioituneita hiuksia sisältäpäin. Sisältää tehokkaan aurinkosuojan.

Tuoteinfo:

Värjättyjen hiusten hoitoaine. Levitä pieni määrä tuotetta pestyihin hiuksiin. Huuhtele huolellisesti.

4,6667 / 5
Paul Mitchell ExtraBody Daily Rinse hoitoaine 300 ml

Paul Mitchell ExtraBody Daily Rinse h...

Pehmeän kevyt hoitoaine on suunnattu erityisesti skandinaavisille hennoille hiuksille. Selvittää tehokkaasti ja antaa hiuksille kiiltoa. Tuuheuttaa ja korjaa hiusta sisältäpäin. Ehkäisee vaurioiden syntymistä mm. lämpötyökaluja käytettäessä.

Tuoteinfo:

Tuuheuttava hoitoaine. Levitä pieni määrä tuotetta pestyihin hiuksiin. Huuhtele huolellisesti.

Vain myymälässä
Paul Mitchell Green Tea Tree Special Conditioner hoitoaine 300 ml

Paul Mitchell Green Tea Tree Special...

Viilentävä ja virkistävä hoitoaine sopii kaikille hiustyypeille. Kosteuttaa tehokkaasti hiusta, antaa kiiltoa ja poistaa sähköisyyttä. Selvittää hiukset tehokkaasti, palauttaa hiusten elinvoiman ja kosteustasapainon.

Tuoteinfo:

Virkistävä hoitoaine. Hiero pieni määrä tuotetta pestyihin hiuksiin. Huuhtele huolellisesti.

4,0 / 5
Vain myymälässä
Paul Mitchell ExtraBody Daily Rinse hoitoaine 500 ml

Paul Mitchell ExtraBody Daily Rinse h...

39,90
Verkkokaupassa

Pehmeän kevyt hoitoaine on suunnattu erityisesti skandinaavisille hennoille hiuksille. Selvittää tehokkaasti ja antaa hiuksille kiiltoa. Tuuheuttaa ja korjaa hiusta sisältäpäin. Ehkäisee vaurioden syntymistä mm. lämpötyökaluja käytettäessä.

Tuoteinfo:

Pehmeän kevyt hoitoaine hennoille ja keskivahvoille hiuksille. Levitä pieni määrä tuotetta pestyihin hiuksiin. Huuhtele huolellisesti.

3,75 / 5
Vain verkkokaupassa
Paul Mitchell Color Protect Daily Conditioner hoitoaine 500 ml

Paul Mitchell Color Protect Daily Con...

39,90
Verkkokaupassa

Selvittävä ja suojaava värjättyjen hiusten hoitoaine. Tekee hiuksista pehmeät ja silkkisen sileät. Hoitoaine pidentää hiusvärin kestoa ja se korjaa vaurioituneita hiuksia sisältäpäin. Sisältää tehokkaan aurinkosuojan. Kosteuttaa ja lisää hiusten kiiltoa.

Tuoteinfo:

Tehokkaasti selvittävä ja suojaava värjättyjen hiusten hoitoaine. Levitä pieni määrä tuotetta pestyihin hiuksiin. Huuhtele huolellisesti.

4,75 / 5
Vain verkkokaupassa
Paul Mitchell Ultimate Color Repair Conditioner 200 ml

Paul Mitchell Ultimate Color Repair C...

20,90 (34,90)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kosteuttava ja selvittävä hoitoaine värjätyille hiuksille.Ultimate Color Repair -tuotteissa on proteiinipitoista kvinoa-uutetta, joka sisältää runsaasti proteiinia ja aminohappoja, jotka hiukseen tunkeutuessaan sitoutuvat siihen kuin magneetti muodostaen hiukseen vahvan suojaavan kerroksen, joka lukitsee väripigmentit takaisin hiukseen. Yhdistelmä luonnonuutteita antaa hiuksille kiiltoa, pehmeyttä ja käsiteltävyyttä samalla, kun antioksidantit suojaavat UV-säteiltä ehkäisten vaurioita ja värin haalistumista. Hellävarainen, sulfaatiton shampoo suojaa värikäsiteltyjä hiuksia sekä lisää hiusvärin eloisuutta. Yhdistelmä luonnonuutteita antaa hiuksille kiiltoa, pehmeyttä ja käsiteltävyyttä. Sisältää UV-suojan. Parabeeniton ja vegaaninen. Käyttöohje: Levitä pestyihin, kosteisiin hiuksiin. Huuhtele huolellisesti.

{}
Sivun alkuun